Najlepiej zmien dostawce http://www.teamliquid.net...?topic_id=47175 <- to znalazlem moze pomoze, generalnie raczej bedzie potrzebny jakis serwer proxy, a problem jest taki ze szybkie sa drogie, a darmowe sa chujowe mozesz tez sprobowac tor, ale nie jestem pewien czy tam da sie obchodzic poblokowane porty.
masakra, jeszcze trochę to zablokują ci możliwość przeglądania stron internetowych, bo to też obciąża łącze. najpierw bym napisał do nich, żeby mi to odblokowali, a jakby tego nie zrobili to z miejsca bym zerwał z nimi umowę, bez okresu wypowiedzenia, wysyłając stosowne pismo, płacisz za internet to korzystasz z niego tak jak masz na to ochotę, proste
Wyprowadzę cie z błedu....
Mam Orange Free i to najgorsze gówno w całej polsce. 2 gb limitu miesięcznie, a po przekroczeniu się wyłącza...
Także 'Free' to jest jakieś nieporozumienie
potwierdzam, moja mama to ma, dla niej spoko bo ona tylko pisze maile i przegląda jeden rozbudowany portal firmy. Dla normalnego użytkownika który chce czasem obejrzeć filmik w necie, ściągnąć coś itd to do dupy opcja. A ty zachariasz sprawdź czy aby na pewno masz odblokowane porty w zaporze systemu windows, czy masz w antywirusie i firewallu dodany do wyjątków program do torrentów. Jesli wszystko gra, gadaj z dostawcą, podaj które konkretnie porty ma ci odblokować. Zasadniczo dostawcy blokują bezprawnie,żeby nie zamulać sobie łącza.
spaf_antynazi
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011
sadze ze to jest jeszcze kwestia nadajnikow.... Jesli ma 3G to bedzie szybciej smigal...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum