_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Czekam, aż ktoś znajdzie zapis nutowy z XIX w. spróbuje to zagrać na gitarze i okaże się, że to punkrock
Death z Detroit miało być pierwsze, bo grali punkowo jak Rotten jeszcze w dzwonach i fryzurze na czeskiego piłkarza handlował trawą w Lądku, teraz te ciule z Q65. Ciekawe kto następny.....Chopin?
koniu: bez przesady, słychać w tym poprzednia epokę. Zresztą punk rock to w pewnym sensie taki rock'n'roll revival wiec nic dziwnego że w przeszłości były kapele bardzo zbliżone.
_________________ Poczekałem kilka lat, zobaczyłem kto ma rację
Pierdole wasze piwo, idę na demonstracje
głupota przychodzi z wiekiem
Ostatnio zmieniony przez Marchin Pon 24 Sty, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Ściągnijcie tu beszambelana trzeba zweryfikować Jego słowa o pierwszym i najlepszym pankroku
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
no kurwa, a jak chciałem puścić Klan i z brzytwa na pozimki to nie chciał, a jakieś wymysły zachodnich imperialistów to nawet na kasety kupuje http://www.youtube.com/watch?v=vzOZUbYlz8w
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum