_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Lubię dobre pierdolnięcie z rańca na poprawę nastroju i pałer szot - dobrze działa zamiast mocnej kawy piję kubeczek słabiutkiej rozpuszczalnej
U mnie do odtwarzacza pcha się
Ale na razie i tak królują panki
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
pierdolnięcie na rano musi być, u mnie przy śniadaniu był surowy plski Oi! w wykonaniu Junkers i Hunkies, a w autobusie Battalion of Saints
http://pablopunkart.blogs...death-r-us.html
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Dobry ten battalion
Ostatnio jestem coraz bardziej skłonny ku stwierdzeniu że pankrok is hardkor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum