P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow
Co nie zmienia faktu, ze stary motyw wampira został przedstawiony w ciekwy sposob
no tak:) niby w ta strone szedl i "Wywiad z wampirem", i "Nosferatu - Phantom der Nacht", ale i tak na tym tle "Pozwól me wejść" prezentuje sie oryginalnie, świeżo i zarazem niejednoznacznie. no i to jest w koncu Szwecja - a wiec kino chlodne, wrecz zimne - co nadaje calosci dodatkowych znaczen
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Ostrzyżonych na zero mężczyźni w glanach i tlenione na blond dziewczyny przywiózł też autokar z Przemyśla. Nikt inny nie miał szans na dostanie się do wnętrza lokalu. W imprezie brało udział co najmniej 250 osób.
co to kurwa za farmazony, chyba tylko jedna O. miała tlenione włosy, ja mam szatyńskie (szatańskie?)!! normalnie protestuje, i w ogóle co to za gówniana "recka"
biletów sprzedano ponad 400.
a i kobiety miały o połowę taniej
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
a zapomniałam napisać, tak mnie ten artykulik rozbawił - przed chwila właśnie zdałam egzamin na prawko - jak przewidywałam z palcem w... nosie, hehehe
teraz to reklame mozna robic, bo juz po zabawie - na korzysc imprezy przemawialo ze rownolegle byl gig gnwp w wawie i tez toczace sie w goracej atmosferze demo+gig w Bialej Podlasce, co poniekad wyjasnia nieobecnosc antify.
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
a usprawiedliwienie od mamy mieli? nie? to chuja a nie wyjaśnia!
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
alezem sie urzadzila na wczorajszym wieczorku tajskim. za to w jakim towarzystwie...
minus nr 1: nikon d90 poszedl sie jebac.
minus nr 2:szkoda,ze na rano bylam umowiona do dentysty poszlam odwaznie, nie odwolalam,mimo ze musialam rozpierdolic skarbonke za ta"przyjemnosc" ,a wizyta skutecznie wyleczyla mnie z kaca....
2 razy mi ktos rzucil torba...tzn raz strącil z krzesla,a raz chcial przeniesc i wyjebal zawartosc przypadkiem.aparat wylecial,obiektyw poturlal sie na druga strone sali i teraz aparat niby dziala, ale obiektyw sie ledwo trzyma,bo cosik sie oderwalo i strasznie wariuje ogolnie...
Kurwa mac Od tygodnia ściągałem DVD Rammsteina Volkerball. Cholerstwo ma 13 Gb. Ściągnąłem już prawie 9 a teraz kurwa wchodze na torrenta i co sie okazuję? Że plik torrent został skasowany i całe pobieranie poszło się jebać Kurwa!!!
Ale nie poddam się. Już zacząłem pobierać na nowo
Pytanie tylko czy rachunek za prąd będzie wyższy niż rachunek za płyte w sklepie..
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a poźniej pokona doświadczeniem.
Ryszard
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009
czebaby wreszcie przestać kirać co 3 dni i zacząć się uczyć.
Ale to zaczniemy może od jutra.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum