magda rozmawiałyśmy o tym już... mam nadzieję, że porozmawiamy o tym nie przez neta, a na żywo, o ile jeszcze zasługuję na to, żeby was odwiedzić
ja się idę zbierać, trzeba spakować wszelką znalezioną w domu broń (to żart, jakby jakiś d... nie załapał.. jak zwykle.)
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
no to po lublinie napiszę tylko, że było zajebiście, podróż, koncert, okoliczności okołokoncertowe, po prostu git!
tylko rozjebanych łbów, mord i tak napierdalających się lasek to ja jeszcze w życiu nie widziałam, 100% nienawiści, 100% agresji, 100% wkurwienia. jedna panna ponoć drugiej łeb o pisuar rozwalała
pewnie długo się taki koncert nie trafi. ale warto było, niektórzy z angli lecieli specjalnie na ten koncert...
aha, antify nie było
hej hej.
wczoraj na koncercie troche nie z mojej bajki bylam,ale...okazalo sie ,ze warto. acid drinekrs jak zawsze super, kata niestety przegadalam calego wiec sie nie wypowiem, natomiast TSA,ktore mialam okazje widziec ostatnio jakies 9 lat temu-wymiotlo totalnie. jestem pod mega wrazeniem!
dzis za to gala boksu tajskiego. zawodnik od nas(marcin łepkowski) zdobyl mistrzostwo polski , natomiast inny wychowanek raczadamu wazyl sie na walke z 14 kg ciezszym przeciwnikiem,gdyz w swojej wadze nie mial nikogo. no i zostal...rozniesiony.ale brawo za odwage.
szkoda, ze nie wpadłaś, myślałam, że się poznamy, o filmach mnie doedukujesz
marguz, to nie byłeś w końcu? nasz autokar miał jechać przez świdnik i pare osób brać, ale ostatecznie chyba nie zaczepiliśmy (albo mnie sie już coś pochrzaniło)
magda, to zbyszek tak się porwał z motyka na słońce? jak bedziesz na gg to się odezwij i poopowiadaj trochę, bo sercem byłam też w krakowie
dawajcie relacje z lublina?!!! kto zlamał więcej rąk, kto wybił więcej oczu??!!
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow
Co nie zmienia faktu, ze stary motyw wampira został przedstawiony w ciekwy sposob
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum