polska złota młodzież: "ruchał mnie rychu, peja, w pizde, w dupsko, w pizde..."
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Na dyskotece podchodzi chłopak do dziewczyny i pyta: tańczysz?
-Tańczę, śpiewam, gram na gitarze
-Co ty pleciesz??
-wyplatam, szydełkuję, robię swetry.
Na wioskowej dyskotece w remizie stoi dziewczyna pod ścianą, podchodzi chłopak i pyta: zatańczysz?
-Nie hulam-odpowiedziała
Podchodzi drugi:zatańczysz? -nie hulam. Podchodzi trzeci: zahulamy?
-Z wieśniakami nie tańczę.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Wysłany: Sob 19 Lip, 2008
Przypomniało mi się jak byłem na wsi i w głośnikach leciał akurat jakiś kawałek WSC, a moja babcia :
-Ty, to nie czasem ten Rospondek śpiewa? ( koleś z kabaretu "Rak" , zwycięsca "jak oni śpiewają" )
ta laska z 2 zdjecia to chyba na kazdym mozliwym zdjeciu sie pojawia
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
kosmiczne ,szkoda ze nie ma odpowiedzi ludzi bo pewnie bylby jeszzcze lepszy polew .
Koles oryginalny nie ma co ;]
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
http://img167.imageshack....8/manaccav0.jpg moj egzamin sprzed paru dni. spojrzcie na pytanie 29. nie mialem pojecia co zaznaczyc, najpierw strzelilem w A. potem spojrzalem jednak w arkusz z odpowiedziami i jakos tak malo D bylo do tej pory, wiec zaminilem na D i napisalem na marginesie komentarz dlaczego D wybralem. i teraz najlepsza czesc: D bylo dobre i dzieki temu zdalem, bo jedno pytanie mniej dobrze i bym nie zdal (7w8 )
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
L. Wittgenstein
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum