nazik - ona wielokrotnie już tu była bananowana, wiec może rusz myszkę i zrób to jeszcze raz.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
jutro do szczecina, pojutrze do warszawy, popopojutrze do torunia, popopopojutrze znowu do szczecina, i popopopopopojutrze znow rotterdam, zaczynamy wycieczke
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
nieźle rozi, nieźle...
ja dziś byłem na deszczowym treningu rugby a za chwile udaje sie na zasłużony odpo kurwa czynek!
Spróbuję. (Napisów jest w chuj, ale do tej wersji, którą ja mam są niekompletne).
probowałeś użyć napiproject?
pobodka! jak Wam nudno, to wam powiem ze policja to kurwy są...
człowiek na koncert do Domu Kultury jedzie... zaczynają atakować dresy... zaraz nadjezdza policja i co? zamiast na dresow, to na niewinnych ludzi, ktorzy sie bronią...
i chuj z impra... trza bylo spierdalac, bo troche sie wypilo, kumpela chodzic nie umiala i trzeba bylo spierdalac z laską na rękach...
w koncu drechy odpuscily, ale trzeba bylo sie kryc przed psami...
pewnie nie wszyscy, ale większość-przynajmniej ci, których spotkałam
Astiv napisał/a:
zamiast na dresow, to na niewinnych ludzi, ktorzy sie bronią...
nie przesadzaj z ta niewinnością a to norma,ze dresów zostawiają-może punki za bardzo sie w oczy rzucają i szybciej ich zauważają, to i za nich sie biorą w pierwszej kolejności, a dresy maja czas, żeby spierdolić:wink:
Ryszard
Wysłany: Śro 16 Kwi, 2008
Kurwa, jak się wybiorę na Analogsów mając długie pióra to mnie zapierdolą jako hipisa w martensach?
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
u nas pełno takich ludzi. ba bywają nawet ze typy w dredach przychodzą, czasem nawet jak anti-dread gra
Kurwa, jak się wybiorę na Analogsów mając długie pióra to mnie zapierdolą jako hipisa w martensach?
A niby kto słucha teraz Analogsów? Oi!młodzież? Nie rozśmieszajcie mnie.
Przykład: w Radomiu na ich koncercie 90% publiki stanowiło liceum i kudłacze.
Skinów naliczylem może ze czterech (wieś-skin-laski liczą się jak sezony, więc do rachuby nie wchodzą), a iroka poza mną miała jedna tylko pani.
u mnie jak Analogsi przyjechali to byla ekipa... kumpel moj z irkiem, my ekipa przyszlismy z winem i tu dupa, sami lysi... 20latek w zwyz... kibole.. i wogole...
ale knajpa jest tak mala ze malo ludu sie miesci...
co najlepsze w tym koncercie... Analogsi wlezli na scene, niezdazyli zagrac 1 piosenki i siadł prąd... i dupa... po koncercie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum