Wysłany: Wczoraj 13:37 Szukam przychodni w NiepoĹomicach
Szukam przychodni w okolicy NiepoĹomic gdzie mogĹabym zrobiÄ kompleksowe badania i mieÄ opiekÄ róşnych specjalistĂłw w jednym miejscu. Mam problem z tarczycÄ i ostatnio jeszcze bĂłle stawĂłw mi dokuczajÄ . KtoĹ zna jakieĹ dobre miejsce?
Najlepiej znaleĹşÄ centrum medyczne ktĂłre ma wielu specjalistĂłw pod jednym dachem. Przy problemach z tarczycÄ potrzebujesz endokrynologa i pewnie USG tarczycy, a przy bĂłlach stawĂłw ortopedy czy reumatologa. Dobrze jak moĹźna tam teĹź zrobiÄ badania krwi Ĺźeby nie jeĹşdziÄ jeszcze gdzie indziej. Ja chodzÄ do Rodzinnego Centrum Medycznego w NiepoĹomicach i tam majÄ naprawdÄ szeroki zakres specjalistĂłw - endokrynologia, ortopedia, dermatologia, neurologia i jeszcze inne. MoĹźna tam teĹź zrobiÄ badania diagnostyczne na miejscu. SprawdĹş zakres ich usĹug tutaj https://rcmniepolomice.pl/zakres-uslug/ gdzie zobaczysz dokĹadnie jakich lekarzy majÄ i co moĹźna u nich zaĹatwiÄ, naprawdÄ wygodne rozwiÄ zanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum