Kolejność grania:
1.NIEZDROWA EKSCYTACJA
2.BRUDNE DZIECI SIDA
3.PROZAC
4.77 SINS
5.CELA NR 3
szymon
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013
Podbijam po raz kolejny w końcu impreza już jutro.
Niestety mam o szesnastej mecz kosza także zanim się ogarnę i wyjadę z mojej wiochy to w stolicy będę ok 20.30...
Sho,Liberation szykujcie jakieś distro-myślę że ze 3 płytki(delicje,mister x,split dead yupies i stanu oskarzenia chętnie kupię do tego może znajdzie się debiut płytowy Ner-wa?
Wysłany: Sob 05 Sty, 2013
iść czy nie iść oto jest pytanie.........................
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
w remoncie co by nie mówić jest punkowa bramka jak siemasz
Lux impreza,zajebista miejscówka w samym centrum Warszawy.Frekwencja na moje oko dość konkretna(ćwierć tysiąca osób),ludzie na bramce rewelacyjni,akcje z psem czy pokojem do wynajęcia rozwaliły system.
Każdy kto słucha punk rocka jedynie w warunkach klubowych powinien chociaż raz w życiu pójść i poczuć tą wolność-pomijam już takie fakty jak wnoszenie swojego prowiantu czy dużo tańszy napitek w barze,nikt was nie wyrzuci od razu po imprezie(tak jak np ostatnio w Remoncie gdzie miał być after do rana).
Koncerty bardzo dobre,sama imprezka potrwała gdzieś do 2.30...cela nr 3 po pewnej akcji pewnie nie szybko przyjedzie na koncert scenowy do stolicy:)dzięki liberation za zniżkę na płyty z tego miejsca oferuję swoją pomoc na ultra chaos pikniku w Żelebsku.
Wysłany: Pon 07 Sty, 2013
no i fajne dziewczyny były też!!!!!!!!!!!!
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
szymon
Masz na myśli tą w czerwonym płaszczu czy te od piłkarzyków?:))
nie -te 3 co siedziały przy oknie w izbie gdzie sprzedawali browar
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Lux impreza,zajebista miejscówka w samym centrum Warszawy.Frekwencja na moje oko dość konkretna(ćwierć tysiąca osób),ludzie na bramce rewelacyjni,akcje z psem czy pokojem do wynajęcia rozwaliły system.
Każdy kto słucha punk rocka jedynie w warunkach klubowych powinien chociaż raz w życiu pójść i poczuć tą wolność-pomijam już takie fakty jak wnoszenie swojego prowiantu czy dużo tańszy napitek w barze,nikt was nie wyrzuci od razu po imprezie(tak jak np ostatnio w Remoncie gdzie miał być after do rana).
Koncerty bardzo dobre,sama imprezka potrwała gdzieś do 2.30...cela nr 3 po pewnej akcji pewnie nie szybko przyjedzie na koncert scenowy do stolicy:)dzięki liberation za zniżkę na płyty z tego miejsca oferuję swoją pomoc na ultra chaos pikniku w Żelebsku.
Akcja z psem bardzo zabawna mi się wydała wtedy. Niestety, na koniec jej główny bohater na koniec dał niezłą popisówę-kutasówę
A pomoc w Żelebsku oczywiście się przyda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum