Sluchajcie szukam dla swojego 2,5 letniego synka pieska, chodzi mi o tzw. jak sie mowi albo yorka albo sarenke. Jakby ktos mial dajcie znac oczywiscie nie powiem ze cena nie gra roli bo chcialbym jak najtaniej. Wiekszosc kasy idzie na malego rehabilitacje, wiadomo jak ktos ma opoznienie ruchowe to musi cwiczyc. A wiadomo ze dla dziecka zrobi sie wszystko.
_________________ [...] Jestem pojebany, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]
„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Kupowanie psów – zero pankroka.
Tyle jest piesków w schroniskach czekających na adopcję, że szkoda tych tysięcy na rasowego gryzonia typu yorkshire, z którym co najwyżej można się polansować po centrach handlowych.
Zostawmy ten dziw natury smutnym pizdom w futrach, jeśli nie ze schroniska, proponuję poszukać ogłoszeń typu "oddam szczeniaka", jeszcze istnieją ludzie którzy nie topią niechcianych miotów po stawach.
Kupowanie psów – zero pankroka.
Tyle jest piesków w schroniskach czekających na adopcję, że szkoda tych tysięcy na rasowego gryzonia typu yorkshire, z którym co najwyżej można się polansować po centrach handlowych.
Zostawmy ten dziw natury smutnym pizdom w futrach, jeśli nie ze schroniska, proponuję poszukać ogłoszeń typu "oddam szczeniaka", jeszcze istnieją ludzie którzy nie topią niechcianych miotów po stawach.
Dawno nie było na tym forum tak dobrego postu
_________________ Poczekałem kilka lat, zobaczyłem kto ma rację
Pierdole wasze piwo, idę na demonstracje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum