PUNK FORUM » FAQ
» Statystyki
» Grupy
» Użytkownicy
» Szukaj
» Zaloguj
» Rejestracja


Poprzedni temat :: Następny temat
Kulinaria
Autor Wiadomość
Dev
pink queen


Dołączyła: 08 Paź 2006
Posty: 1470
Płeć:
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010   

heroina napisał/a:
a to dieta w celu schuścia?

noo
heroina napisał/a:
ile czasu masz zamiar ją stosować?

aż schuście będzie widać :mrgreen:

a na serio to po tygodniu dochodzą mi niektóre warzywa, także będzie git.
_________________
Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
 
mqrcin

Dołączył: 12 Lis 2007
Posty: 499
Skąd: giedlarowa
Płeć:
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010   

Dev napisał/a:
aż schuście będzie widać

albo zgłodnieje biedacdwo :rotfl:
_________________
spotkalem barykady
ludzkiego umyslu
gorsze sa niz wojna
gorsze od faszyzmu
 
 
ko0niu
jaszczurka beznoga


Dołączył: 12 Sie 2007
Posty: 2984
Skąd: Ostrowiec Św./ Krakau
Płeć:
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010   

Punk_Tarnów napisał/a:
ja jem brudasuf na sniadanie


banan będzie jak chuj. :roll:
 
 
wawrzon


Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 2235
Skąd: Sosnówka / Wrocław
Płeć:
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010   

Punk_Tarnów napisał/a:
ja jem brudasuf na sniadanie


:jupi: mój "miszcz"
dlaczego chcesz go banować:D ?
_________________
"czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
 
 
ko0niu
jaszczurka beznoga


Dołączył: 12 Sie 2007
Posty: 2984
Skąd: Ostrowiec Św./ Krakau
Płeć:
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010   

nie nie, bez powodu :lol:
 
 
slayr


Dołączył: 16 Lip 2007
Posty: 481
Skąd: inąd. Jura krakowsko-częstochowska.
Płeć:
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010   

Zrobiłem zajebiste żarcie.

Składniki:
pierś z kurczaka (ile kto chce)
cukier
sos sojowy
pikantne przyprawy (jakie kto lubi).
ryż.
nerkowce

Cukier topimy na patelni na karmel. Patelnię zdejmujemy - może pryskać! Wlewamy sos sojowy, na patelnię do cukru. Powstaje fajny sosix. Na to wpieprzamy przyprawionego wczesniej kurczaczka i smażymy. Gdy się usmaży wdupiamy tam trochę nerkowców i 3 minuty jeszcze trzymamy na ogniu. Ryż polewamy również sosem sojowym.

Smak orgazmiczny, polecam.
_________________
hacepank
 
 
ko0niu
jaszczurka beznoga


Dołączył: 12 Sie 2007
Posty: 2984
Skąd: Ostrowiec Św./ Krakau
Płeć:
Wysłany: Śro 17 Mar, 2010   

jadłem to kiedyś u chińczyka, trzeba wjebać dużo ostrego inaczej jest tak słodkie, że nie da się zjeść do końca.
 
 
slayr


Dołączył: 16 Lip 2007
Posty: 481
Skąd: inąd. Jura krakowsko-częstochowska.
Płeć:
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010   

Zajebiste :d. Ja lubię dziwne połączenia, może to dlatego?
_________________
hacepank
 
 
Dzemu


Dołączył: 23 Lis 2007
Posty: 729
Skąd: Zielona/ŻuRomin
Płeć:
Wysłany: Sob 20 Mar, 2010   

sok z cebuli - wlasnie pije, przez ten jebany bol gardla. Polecam ;)
_________________
[...] Jestem pojebany, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]

„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
 
 
Mecenas
Mecewąsik


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3699
Płeć:
Wysłany: Śro 24 Mar, 2010   

mięso wieprzowe pokroić na małe kostki, oprószyć sola i przyprawami i na patelnię
jak sie juz zrumieni dodajemy cebulkę pokrojona w półtalarki i czosnek
w międzyczasie ścieramy na tarce o grubych okach seler, marchew i pietruszkę, kroimy pora i kapuste włoską
mięsko podduszamy aż będzie miekkie, potem zsypujemy wszytsko do jednego gara i dalej dusimy, jak będzie zbyt rzadkie to zaprawiamy mąką,
ja natarłem tyle warzyw że szkoda mi było to zasypać,
od dwóch dni jem to na śniadanie obiad i kolację
celowo nie podaje ilości poszczególnych składników, gdyz robiłem na oko i nie mam najmniejszego pojecia czy przesadziłem z warzywami czy też zrobiłem tak jak trzeba :mrgreen:
_________________
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
 
Zigi


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 642
Skąd: litzmannstadt
Płeć:
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

a ma ktoś dobry przepis na mielone?
bo mi jakieś takie średniawce wychodzą.
No i moja największa zagadka kulinarna dlaczego jak robie kurczak w cieście to ciasto wychodzi ciemniejsze i mniej puszyste niż u żółtych?
 
 
mqrcin

Dołączył: 12 Lis 2007
Posty: 499
Skąd: giedlarowa
Płeć:
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

Zigi napisał/a:
dobry przepis na mielone

JA ROBIE STANDARDOWO TYLKO ODROBINE ZIOL PROWENSALSKICH DODAJE
_________________
spotkalem barykady
ludzkiego umyslu
gorsze sa niz wojna
gorsze od faszyzmu
 
 
wawrzon


Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 2235
Skąd: Sosnówka / Wrocław
Płeć:
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

Caps Ci sie kurwa zaciął czy jak ?
_________________
"czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
 
 
Cyb


Dołączył: 16 Wrz 2009
Posty: 307
Skąd: WLKP/BDG
Płeć:
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

slayr napisał/a:
Składniki:
pierś z kurczaka (ile kto chce)
cukier
sos sojowy
pikantne przyprawy (jakie kto lubi).
ryż.
nerkowce


slayr napisał/a:
Składniki:
pierś z kurczaka (ile kto chce)


slayr napisał/a:
pierś z kurczaka

to wszystko tłumaczy
_________________
Limitations are limitless
 
slayr


Dołączył: 16 Lip 2007
Posty: 481
Skąd: inąd. Jura krakowsko-częstochowska.
Płeć:
Wysłany: Pią 26 Mar, 2010   

Co kurwa?
_________________
hacepank
 
 
wawrzon


Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 2235
Skąd: Sosnówka / Wrocław
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

tortex ! i pudliszki !
i każdy w szklanej butli jak mam bo dobry. ja mam zjebe na pkc musztardy. Nie ma zwykłej musztardy :) wkurwia mnie to i w markecie zawsze najdłużej spędzam na oglądaniu i przebieraniu w nich. !!!
_________________
"czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
 
 
Zwierz@k


Dołączył: 07 Lis 2003
Posty: 3938
Skąd: Szczecin...
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

musztarda zajebista jest wiegierska, kozak\
keczupu uzywam pudliszek albo helmansa ognistego, bo istotnie jest pikantny
_________________
Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
 
 
Zigi


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 642
Skąd: litzmannstadt
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

 
 
ko0niu
jaszczurka beznoga


Dołączył: 12 Sie 2007
Posty: 2984
Skąd: Ostrowiec Św./ Krakau
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

Krzepkiego Radka chyba można nabyć tylko na północy naszego pięknego kraju. W krk nie widziałem, bo na pewno bym kupił z czystej nawet ciekawości
 
 
heroina
zawodowy dmuchacz


Dołączyła: 15 Kwi 2007
Posty: 2336
Skąd: miasto scyzoryków
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

Zwierz@k napisał/a:
musztarda zajebista jest wiegierska, kozak\
keczupu uzywam pudliszek albo helmansa ognistego, bo istotnie jest pikantny
nic na naszym rynku nie ejst wystarczająco ostre :evil:

musztarda dijon daje rade
_________________
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
 
Foxy 68


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 2289
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

ko0niu napisał/a:
Krzepkiego Radka chyba można nabyć tylko na północy naszego pięknego kraju. W krk nie widziałem, bo na pewno bym kupił z czystej nawet ciekawości

Jak na północy jak go na Mazowszu robią w dodatku na mojej prowincji :razz:
_________________
PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ! :old:
 
heroina
zawodowy dmuchacz


Dołączyła: 15 Kwi 2007
Posty: 2336
Skąd: miasto scyzoryków
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

nazik napisał/a:
W Polsce NIE MA pikantnego ketchupu, te "pikantne" to pikantne są, ale może dla mojej 10-letniej siostry. Jakbyście spróbowali ukraiński chilli - to jest ogień, zresztą tak jak i musztarda ostra kozacka, największy kozak przy niej wymięka ;)
też pewnie lipa.
ale my już mamy nienormalne wymagania ;-)
_________________
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
 
heroina
zawodowy dmuchacz


Dołączyła: 15 Kwi 2007
Posty: 2336
Skąd: miasto scyzoryków
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

to naziol czeka nas pojedynek :>

z gujem chcieliśmy iść na konkurs w ostrym żarciu, ale jak pojechaliśmy do drezna z pytaniem kiedy będzie (byliśmy w sobotę) to nam powiedzieli, ze był w poniedziałek :evil: kurwa :sad:

lubię jak jedzenie boli :twisted:
_________________
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
 
heroina
zawodowy dmuchacz


Dołączyła: 15 Kwi 2007
Posty: 2336
Skąd: miasto scyzoryków
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

na moim nigdy!
pieprz to chuj. wiesz jakiej odmiany papryk używasz? p suszone i świeże mi chodzi.
najlepiej zdjęcia wrzuć


tak btw pieprz cayenne wcale nie jest pieprzem;)
właśnie mi cayenne owocuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
 
heroina
zawodowy dmuchacz


Dołączyła: 15 Kwi 2007
Posty: 2336
Skąd: miasto scyzoryków
Płeć:
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

dlatego najłatwiej byłoby ocenić co to za odmiana po zdjęciu.

i tak nie masz szans :twisted:
_________________
Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  





© 2002-2013 PunkSerwis | All human rights reserved
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 13