szymon
Wysłany: Nie 01 Paź, 2006
Para w ilu teledyskow wystepowałeś?Ostanio mówiłeś ze w tym roku kreciłes teledysk do ''Kwiatów dla Śląska'' skąd go można sciągnąć?Podzieliłbys sie z nami tymi nagraniami
szymon
Wysłany: Nie 17 Gru, 2006
Podbijam pytanie ile tych teledyskow i do jakich utworow robiles teledyski..Co z kwiatami dla Slaska jest juz nakrecony i zmontowany ten clip?
Wysłany: Wto 19 Gru, 2006
szymon napisał/a:
Podbijam pytanie ile tych teledyskow i do jakich utworow robiles teledyski
Zapytaj Nikodema. Powinien wiedzieć, bo gdzieś na forum już kiedyś jemu powyliczałem klipy ale nie pamiętam w którym temacie a Nikoś może pamiętać.
Nikodem15
Wysłany: Śro 20 Gru, 2006
Teledyski:
1. ZULU LAND NATALU "Lustra" - występ na OMPP w Hali Parkowej w Katowicach '87 (TV Katowice); 2. YANKO "Jadą goście jadą" - koncert w Jarocinie '88 (TV Wrocław); 3. YANKO "Biją serca" - teledysk '88 (TV Poznań); 4. YANKO "Jadą goście jadą" teledysk '88 (TV Poznań); 5. YANKO "Taki sobie człowiek" - występ na festiwalu opolskim '88 (TVP1 Warszawa); 6. SEDES "Politycy w habitach" - teledysk '93 (Silver-ton); 7. PARA WINO "Przeklnij mnie" teledysk '94 (TVP2 Warszawa); 8. PARA WINO "Mesjasz" - teledysk '94 (TVP2 Warszawa); 9. PARA i ANJA ORTHODOX "Gwiżdżę na wszystko" - teledysk '94 (TVP2 Warszawa); 10. PARA i SIWY z DEFEKTU MUZGÓ "Zdrajcy" - teledysk '94 (TVP2 Warszawa); 11. PARA i SIWY z DEFEKTU MUZGÓ "Kwiat jednej nocy" - live w TV "Rock noc" '94 (TVP2 Warszawa); 12. PARA i SIWY z DEFEKTU MUZGÓ "Policz do stu" - live w TV "Rock noc" '94 (TVP2 Warszawa); 13. PARA WINO "Wszystko co mam (wam) do powiedzenia" - teledysk '95 (TV Wrocław); 14. PARA WINO "Wspieranie systemu" - teledysk '96 (TV Wrocław); 15. PARA WINO "Daddy cool" - teledysk '96 (TV Wrocław); 16. PARA WINO "To ja" - teledysk '97 (TV Wrocław);
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
tak, to ten sam, tylko, że po remoncie wizji i masteringu fonii, natomiast ten, o którym napisałeś, ktoś nagrał z telewizora i na dodatek w latach, kiedy nie masterowano tego typu utworów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum