_________________ 'ty masz racje, a ja mam karabin'
MISZA!!!!!!!!!!!!
Nikodem15
Wysłany: Pon 03 Lip, 2006
Pozwolę sobie zacytować niedawną wypowiedź przewodniczącego Komitetu Obrony Przed Sektami (słyszałem w radiu 2 razy, więc dośc dokładnie przytoczę):
"PRZEDE WSZYSTKIM NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO, JAKIEJ MUZYKI SŁUCHA NASZE DZIECKO, TO JEST CHYBA NAJWAŻNIEJSZE, NO BO MUZYKA BLEJK METALOWA (tak wymówił ) TO JEST MUZYKA NA STO PROCENT SATANISTYCZNA"
Litości człowieku!!!!
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
A co do pieszczoch to ich nie nosze wcale, jedynie pasek mam z cwiekami. za ciezkie to wszystko jest i kojazy mi sie z metalami poza tym to niewygodne i jak cieplo i sie reka poci to smrod dlatego nie nosze juz.
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
bez picu - ten maly slownik subkultur to sa takie bzdury z palca wyssane, ze ja jebie
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Sam dobór elementów stroju kłóci się ze sobą i właśnie o to chodzi punkowi, żeby innym się to nie podobało.
kurna najter to o Tobie
Cytat:
Tym bardziej, że tańczący padają na ziemię i są poniewierani przez swoich partnerów. Jest to jednak symulacja agresji odnosząca się do ich ideologii, bo przecież punk to tylko śmieć.
w życiu na żadnym koncercie nie widziałem takiej akcji. wręcz odwrotnie, jak się leżało zawsze znalazł się ktoś kto Cię wyciągnął spod nóg i podniósł.
w życiu na żadnym koncercie nie widziałem takiej akcji. wręcz odwrotnie, jak się leżało zawsze znalazł się ktoś kto Cię wyciągnął spod nóg i podniósł.
Nikodem15
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
Ta strona to nie są jakieś jaja?
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
"Punkiem mógł być każdy poniżej 20 roku życia. "Starzy nie mają nic do powiedzenia - twierdzili - Jeżeli jesteś nastolatkiem, to masz rację"."
kurde za rok nie bede mogl byc punkiem bo bede stary i zabiora mi "legitymacje punkowa"
"Punk prowokuje zresztą nie tylko sposobem ubierania się, ale również swoimi wypowiedziami, które charakteryzują się brakiem słów o pozytywnym zabarwieniu emocjonalnym"
KOCHAM takie wypowiedzi
"Obecnie liczba punków znacznie zmalała."
Pooo cooo nam punk...mamy emo
bez picu - ten maly slownik subkultur to sa takie bzdury z palca wyssane, ze ja jebie
to przypadkeim nie w tej ksiazce oi! to weteran ruchu punk, rozpoznawany po starej, zniszczonej skórzanej kurtce
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
gienekpunx
Wysłany: Wto 15 Sie, 2006
JOŁ
Ale sie usmiałem
szczegulnie z ta pieszczochą. Ja mam jedną ale jej w walce nie używałem a okazja była więc chyba nie moge byc punkiem łamiąc tak poważne zasady.
_________________ Zawsze będą wśród nas LUDZIE BEZ TWARZY
O takich tekstach trzeba zapominać jak najszybciej, a nie rozprawiać godzinami.....niekompetentne cwele zawsze będą wiedziały lepiej i wydawały swoje słowniki subkultur, poradniki dla rodziców i tym podobne chujstwa.
Na stos z tym i delete RAM cache.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum