Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 ARCHIWALIA - Prośby I Podziękowania [Stary temat]
Jako że był kiedyś podobny temat proponuje go reaktywować. W tym temacie wpisujmy prośby oraz podziękowania odnośnie archiwali oraz rzeczy trudno dostępnych.
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Ostatnio zmieniony przez Browar Czw 17 Sty, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Browar Gość
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006
Ja bym prosił o:
KORTATU - Róbrege 1987 oraz WAŃKE WSTAŃKE z tego samego roku.
Nikodem15
Ja bym prosił o wszelkie bootlegi i amatorskie nagrania video oraz mp3 KSU, zwłaszcza z ostatnich lat.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Nikodem15
Jeszcze dam "To znowu my".
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Browar Gość
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006
Nikodemie,bede bardzo wdzieczny za to drugie KSU.
Elpero,postaram sie zapodać Demo i Róbrege - Lumpersów w okolicach wtorku,a jak nie wyjdzie to w czwartek,ale napewno wrzuce.
Nikodem15
Wysłany: Nie 26 Lis, 2006
Proszę o pierwszą kasetę Patyczaka - Trzy akordy darcie mordy. Nigdzie tego nie ma...
Mam prośbe kiedyś miałem na kasecie niepodpisanej fajną kapelke niestety do tej pory nie wiem co to było,jakoś do dupy na max ale kapelka wypas, grunt że kasete gdzieś posiałem i jakby ktoś wiedział co to było,kawałek szedł jakoś tak:
"Hippimania dawno sie skończyła ,
rewolucja dzieci kwiatów tonie w mgle ,
czas Sex Pistols też powoli mija .........."
jakby ktoś wiedział i miał to bede dzięczny
dzięki
jakby ktoś miał to czy może udostępnić płytke balkanskaja zwiezda? jest chyba dosc latwa do sciagniecia z huba antynazi tylko ze mam poblokowanego neta na dc++
A ja mam taką prośbe wielką aby ktoś umiescił na emulu cały koncert z JAROCINA 1991 r. A mianowicie grupy Defekt Muzgo bo z tego co pamiętam , z wszelkich materiałów , z gazet itp wiem że Telewizja Polska pokazywała ten koncert może nie wcałości ale jakieś fragmenty napewno .
------------------------------------------------------------------------------------------
''Chciałbym ci to dać ale nie wiem skąd to Brać ''
_________________ Anarchia w samym środku mojej głowy ,mój mózg pracuje niezależnie i nikt mi nie może zakazać myślenia anarchia w glowie to początek wyzwolenia.
Browar.. mam Wańke Wstańke - Róbrege ' 87 ale na taśmie muszę tylko zgrać, jak zgram to wrzucę. Mam jeszcze Wańke z 'Jarocina z tego samego roku tez chcesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum