|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Piwo!!!
BadMotherfucker - Nie 20 Lis, 2011
nazik napisał/a: | Piliście Leżajsk Jęczmienne? |
Zwykłe szczyny, popłuczyny - nic czym warto się choćby spodlić
Stanzberg - Pon 21 Lis, 2011
Czegoś nie rozumiem: przecież normalny Leżajsk jest i tak jęczmienny, więc na czym polega ta szczególna submarka...?
Gain Kain - Pon 21 Lis, 2011
Leżajsk Pils jest całkiem ok
suchy693 - Wto 06 Gru, 2011
Gdyby poprzestać na tych kosztach, piwo kosztowałoby w sklepie nie 2,5 zł, ale 1,5. Ale są jeszcze podatki. 19 proc. ceny stanowi VAT (stawka 23 proc.), a 18 proc. - akcyza.
Szymix - Wto 06 Gru, 2011
Widze nie tylko ja czytam artykuly na WP:D
suchy693 - Wto 06 Gru, 2011
czasami mozna 1 na 1000 dobry przeczytac na tej chujni
Szymix - Śro 07 Gru, 2011
Mnie większość śmieszy tytuły są zawsze na wyrost wymyślane, człowiek liczy na sensację a tam miernota.
suchy693 - Pią 09 Gru, 2011
nawet nawet
Dzemu - Sob 10 Gru, 2011
suchy693 napisał/a: | Obrazek ja wczoraj przemogłem sie i sprobowałem i........................może byc nawet |
Nie takie zle, posmakowalem i powiem ze w porzadku. Fakt ze zamoczylem usta bo jetem na etapie gubienia brzuszka i nie pije browara i nie wpierdalam kolacji ale browar ok.
bladaczka - Sob 10 Gru, 2011
leżajsk pszeniczny to najgorszy syf jaki piłam
heroina - Nie 11 Gru, 2011
spodziewaliśmy się niewiadomo jakiej zajebistości, a to piwo zwyczajnie jebie kabanosem/kiełbachą w płynie
nie dało się wypić
Gain Kain - Nie 11 Gru, 2011
na rozgrzewkę przed wyprawą do stolicy x 2
w bagażniku x 6
to będzie dobry koncert
Marchin - Nie 11 Gru, 2011
Ja teeeż chcę perłę miodową.
kawkader - Nie 11 Gru, 2011
Marchin napisał/a: | Ja teeeż chcę perłę miodową. | x2
Osławione niemieckie piwo, dostępne chyba tylko w Lidlu. Jak na 2.20(butelka bezzwrotna ) to jest całkiem zacne. Gdybym miał Lidla bliżej to pewnie byłaby to pozycja nader częsta
bladaczka - Nie 11 Gru, 2011
no,dobre i tanie piwko, a wygląda na jakiś burżujski rarytas i ma fajne otwieranie. jak już piję piwko to często te
3,30 zł w butelkach bezzwrotnych w ABC ...
... w Kozienicach
bladaczka - Nie 11 Gru, 2011
łooo to was w ciula robią ostro
tzn?
Mecenas - Nie 11 Gru, 2011
Cytat: | dostępne chyba tylko w Lidlu. Jak na 2.20(butelka bezzwrotna |
BadMotherfucker - Pon 12 Gru, 2011
Gain Kain napisał/a: | ... w Kozienicach |
Szaloną elektrownie macie, okna tam wymienialiśmy w budynku biurowym parę lat temu to poznałem tych malarzy od kominów
Opowiadali że zanim dojdą do samej góry to trzeba znowu malować od dołu
I ładny pałac
suchy693 - Pią 23 Gru, 2011
Dzisiaj pilismy to pifko 3,10 butelka smak taki sobie ,kwaskowe troche
kawkader - Pon 26 Gru, 2011
Była o tym ostatnio dyskusja. Za darmo bym wypił, ale więcej za swoje nie kupię. Nie smakowało mi. W ogóle Żubr jest raczej do bani
SantaClaus - Pon 26 Gru, 2011
kawkader napisał/a: | Obrazek Była o tym ostatnio dyskusja. Za darmo bym wypił, ale więcej za swoje nie kupię. Nie smakowało mi. W ogóle Żubr jest raczej do bani |
mam to samo zdanie na temat żubra
Carper - Sob 31 Gru, 2011
Żubr najlepszy
Rotten82 - Sob 31 Gru, 2011
ja się zgadzam z dwoma chłopakami którzy skrytykowali żubra. to piwo jest tak kurewsko niesmaczne, że jak o nim pomyślę, to aż mi mija ochota na piwo.
ostatnio bardzo lubię zacząć picie zielonym karpackim. zajebisty smak, tylko 4%, można się chwilę podelektować zanim rozpocznie się poniżającą podróż do zaliczenia betonu
|
|