|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Lolitta - Pią 29 Paź, 2010
Jej, a ja dziś wracam do domku i mojego kochańca* nawet nie wiecie ile radości sprawia hardcorowy przejazd autobusem na trasie Rzeszów-Ustrzyki
*nazik ;*
Stanzberg - Pią 29 Paź, 2010
Pyszalek napisał/a: | wszystko przez to że nie znalazłem tematu o sobie |
Mocne wejście!
suchy693 - Pią 29 Paź, 2010
a ja dzis ide na HABAKUK ma sie zaproszenie to posłucha sie miauczacej muzyki
BadMotherfucker - Sob 30 Paź, 2010
A ja życzę koniowi stu lat z pankrokiem
<cheers>
ko0niu - Sob 30 Paź, 2010
dzięki panowie. Dochodzę właśnie do siebie wczoraj była urodzino - rozgrzewka, Hans, Magda, Cybuch może sobie jeszcze z tego nie zdają sprawy ale mam 4x0,7 l w lodówce i chyba dziś wieczorem będzie trzeba coś z tym zrobić.
Najlepiej w morde lać
tak właśnie zamierzam uczynić, szczególnie, że dostałem wczoraj od znajomej wyjątkowo apetyczne 0,7 Pana Tadeusza w takiej eleganckiej drewnianej skrzyneczce i mam przeczucie, że to będzie smaczne wyjątkowo .
W tej kwestii bym się spierał - "Dębowa" w ślicznych beczułkach, drewnianych opakowaniach i innych cudach nie widach kosztuje krocie a w smaku jest jak spirytus
Najpierw przez moment nie czujesz nic - jak woda, ale po sekundzie kubki smakowe i gardło atakowane są przez czystej postaci etanol
Jak któregoś razu rano skosztowałem kieliszek to jeszcze następnego dnia miałem ten okrutny posmak w ryju - ścierwo jakich mało
Życzę Ci żeby Pan Tadzio okazał się naprawdę dobrym specyfikiem
będziemy sprawdzać, napisze czy faktycznie było tak jak mówisz
rozwal - Sob 30 Paź, 2010
tadeusz jak calkiem spoko
Pyszalek - Sob 30 Paź, 2010
gdzie wy tu napierdalacie czata?
widzę użytkowników od zajebania a gadanego ni huja
miałem nadzieję że sobie znalazłem furkę na której będę mógł napierdalać gadane z takimi samymi pierdolcami jak ja
a tu nic się nie dzieje poza naciąganymi tematami a,la emo
Biały - Sob 30 Paź, 2010
jak ci się tak nie podoba, to po prostu zmień forum.
BadMotherfucker - Nie 31 Paź, 2010
Pyszalek napisał/a: | gdzie wy tu napierdalacie czata?
widzę użytkowników od zajebania a gadanego ni huja
miałem nadzieję że sobie znalazłem furkę na której będę mógł napierdalać gadane z takimi samymi pierdolcami jak ja
a tu nic się nie dzieje poza naciąganymi tematami a,la emo |
A o czym Ty byś chciał tu porozmawiać
Pyszalek - Nie 31 Paź, 2010
o imprezach,zadymach i dymaniu a o czym?
chyba że ktoś tak jak ja pracuje w budowlance(tzw napierdalanka)
suchy693 - Nie 31 Paź, 2010
Pyszalek napisał/a: | o imprezach,zadymach i dymaniu a o czym?
| O takich rzeczach to my sobie gadamy jak sie spotykamy na imprezach fejs tu fejs gdzie mozna komus dac w ryja tez a jak który jest dobrym bajerantem to i podyma takze i pierdołowate CZATY to mamy w dupie kolego .To tyle z mojej strony
taaak żyję ta inteligiencjoł od 18 lat
jak się spotykam z frajerami fejs tu fejs jak suchotnik to ich wciągam nosem(tyle o zadymach)
interesują mnie systemy walki wręcz koncerty w okolicy białegostoku i dymanie
Pyszalek napisał/a: |
jak się spotykam z frajerami fejs tu fejs jak suchotnik to ich wciągam nosem(tyle o zadymach)
interesują mnie systemy walki wręcz koncerty w okolicy białegostoku i dymanie | Widze ze kolego jestes mocny[ w gebie nie ma co ], no może kiedys nadejdzie czas to sie sprawdzimy w systemie walki .Na razie szkoda mojego palca lewej reki na gadki z tobą GLADIATORZE ,takze po pankowemu luzuj majty chłopcze i goń bażanta ok .Serdecznie pozdrawiam .
Dzemu - Nie 31 Paź, 2010
Wybieracie sie jutro zapalic swieczke?
suchy693 napisał/a: | Pyszalek napisał/a: |
interesują mnie systemy walki wręcz koncerty w okolicy białegostoku i dymanie | Widze ze kolego jestes mocny[ w gebie nie ma co ], no może kiedys nadejdzie czas to sie sprawdzimy w systemie walki .Na razie szkoda mojego palca lewej reki na gadki z tobą GLADIATORZE ,takze po pankowemu luzuj majty chłopcze i goń bażanta ok .Serdecznie pozdrawiam . |
napisałem systemy walki wręcz a nie szuranie w dupę jakiś fraglesów więc się dupką nie obracaj w moim kierunku tylko trzymaj fason i kark sztywno
Surmen - Nie 31 Paź, 2010
dobra, buzi buzi chłopaki i do pańczurzenia, posparingujecie się kiedy indziej
Surmen napisał/a: | dobra, buzi buzi chłopaki i do pańczurzenia, posparingujecie się kiedy indziej | aaaaaaa bo troche mi sie cisnienie podniosło ale juz luz przechodze do dalszych zadań domowych
w niedzielne poranki z ciśnieniem bywa różnie
BadMotherfucker - Nie 31 Paź, 2010
Pyszalek napisał/a: | taaak żyję ta inteligiencjoł od 18 lat
interesują mnie systemy walki wręcz koncerty w okolicy białegostoku i dymanie |
Niezły fragles nam się trafił
Zigi - Nie 31 Paź, 2010
białystok zawsze kojarzył mi sie z takim cebulactwem
Dzemu napisał/a: | Wybieracie sie jutro zapalic swieczke? | Oczywiscie- jak zwykle z chłopakami na Powazkach ZAPALIMY [świeczke tyz] i łykniem na grobie ZDZISIA MAKLAKIEWICZA.
|
|