PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

Lolitta - Pią 29 Paź, 2010

Jej, a ja dziś wracam do domku i mojego kochańca* :mrgreen: nawet nie wiecie ile radości sprawia hardcorowy przejazd autobusem na trasie Rzeszów-Ustrzyki :twisted:

*nazik ;*

Stanzberg - Pią 29 Paź, 2010

Pyszalek napisał/a:
wszystko przez to że nie znalazłem tematu o sobie ;-)
:lol: :lol: :lol:

Mocne wejście! :bananik: :bananik: :jacko:

suchy693 - Pią 29 Paź, 2010

a ja dzis ide na HABAKUK ma sie zaproszenie to posłucha sie miauczacej muzyki :jupi:
BadMotherfucker - Sob 30 Paź, 2010

A ja życzę koniowi stu lat z pankrokiem :!:

<cheers> :dupa:

ko0niu - Sob 30 Paź, 2010

dzięki panowie. Dochodzę właśnie do siebie wczoraj była urodzino - rozgrzewka, Hans, Magda, Cybuch może sobie jeszcze z tego nie zdają sprawy ale mam 4x0,7 l w lodówce i chyba dziś wieczorem będzie trzeba coś z tym zrobić. :cool: :twisted: :twisted: :twisted:

Najlepiej w morde lać :cool:

tak właśnie zamierzam uczynić, szczególnie, że dostałem wczoraj od znajomej wyjątkowo apetyczne 0,7 Pana Tadeusza w takiej eleganckiej drewnianej skrzyneczce i mam przeczucie, że to będzie smaczne wyjątkowo :old: .

W tej kwestii bym się spierał - "Dębowa" w ślicznych beczułkach, drewnianych opakowaniach i innych cudach nie widach kosztuje krocie a w smaku jest jak spirytus :zygi:
Najpierw przez moment nie czujesz nic - jak woda, ale po sekundzie kubki smakowe i gardło atakowane są przez czystej postaci etanol :mad:
Jak któregoś razu rano skosztowałem kieliszek to jeszcze następnego dnia miałem ten okrutny posmak w ryju - ścierwo jakich mało

Życzę Ci żeby Pan Tadzio okazał się naprawdę dobrym specyfikiem

będziemy sprawdzać, napisze czy faktycznie było tak jak mówisz :)
rozwal - Sob 30 Paź, 2010

tadeusz jak calkiem spoko :jupi:
Pyszalek - Sob 30 Paź, 2010

gdzie wy tu napierdalacie czata?
widzę użytkowników od zajebania a gadanego ni huja :shock:
miałem nadzieję że sobie znalazłem furkę na której będę mógł napierdalać gadane z takimi samymi pierdolcami jak ja ;-)
a tu nic się nie dzieje poza naciąganymi tematami a,la emo

Biały - Sob 30 Paź, 2010

jak ci się tak nie podoba, to po prostu zmień forum.
BadMotherfucker - Nie 31 Paź, 2010

Pyszalek napisał/a:
gdzie wy tu napierdalacie czata?
widzę użytkowników od zajebania a gadanego ni huja :shock:
miałem nadzieję że sobie znalazłem furkę na której będę mógł napierdalać gadane z takimi samymi pierdolcami jak ja ;-)
a tu nic się nie dzieje poza naciąganymi tematami a,la emo

A o czym Ty byś chciał tu porozmawiać :?: :bejzbol:

Pyszalek - Nie 31 Paź, 2010

o imprezach,zadymach i dymaniu a o czym?
chyba że ktoś tak jak ja pracuje w budowlance(tzw napierdalanka)

suchy693 - Nie 31 Paź, 2010

Pyszalek napisał/a:
o imprezach,zadymach i dymaniu a o czym?
O takich rzeczach to my sobie gadamy jak sie spotykamy na imprezach fejs tu fejs gdzie mozna komus dac w ryja tez a jak który jest dobrym bajerantem to i podyma takze i pierdołowate CZATY to mamy w dupie kolego .To tyle z mojej strony :razz: :dupa: :old: :punk:

taaak żyję ta inteligiencjoł od 18 lat
jak się spotykam z frajerami fejs tu fejs jak suchotnik to ich wciągam nosem(tyle o zadymach)
interesują mnie systemy walki wręcz koncerty w okolicy białegostoku i dymanie

Pyszalek napisał/a:

jak się spotykam z frajerami fejs tu fejs jak suchotnik to ich wciągam nosem(tyle o zadymach)
Widze ze kolego jestes mocny[ w gebie nie ma co ], no może kiedys nadejdzie czas to sie sprawdzimy w systemie walki .Na razie szkoda mojego palca lewej reki na gadki z tobą GLADIATORZE ,takze po pankowemu luzuj majty chłopcze i goń bażanta ok .Serdecznie pozdrawiam . :dupa: :dupa:
Dzemu - Nie 31 Paź, 2010

Wybieracie sie jutro zapalic swieczke?

suchy693 napisał/a:
Pyszalek napisał/a:

Widze ze kolego jestes mocny[ w gebie nie ma co ], no może kiedys nadejdzie czas to sie sprawdzimy w systemie walki .Na razie szkoda mojego palca lewej reki na gadki z tobą GLADIATORZE ,takze po pankowemu luzuj majty chłopcze i goń bażanta ok .Serdecznie pozdrawiam . :dupa: :dupa:

napisałem systemy walki wręcz a nie szuranie w dupę jakiś fraglesów więc się dupką nie obracaj w moim kierunku tylko trzymaj fason i kark sztywno

Surmen - Nie 31 Paź, 2010

dobra, buzi buzi chłopaki i do pańczurzenia, posparingujecie się kiedy indziej :bejzbol:

Surmen napisał/a:
dobra, buzi buzi chłopaki i do pańczurzenia, posparingujecie się kiedy indziej :bejzbol:
aaaaaaa bo troche mi sie cisnienie podniosło ale juz luz przechodze do dalszych zadań domowych :> :mrgreen:

w niedzielne poranki z ciśnieniem bywa różnie :mrgreen:
BadMotherfucker - Nie 31 Paź, 2010

Pyszalek napisał/a:
taaak żyję ta inteligiencjoł od 18 lat

Niezły fragles nam się trafił :lol: :eeek:

Zigi - Nie 31 Paź, 2010

białystok zawsze kojarzył mi sie z takim cebulactwem

Dzemu napisał/a:
Wybieracie sie jutro zapalic swieczke?
Oczywiscie- jak zwykle z chłopakami na Powazkach ZAPALIMY [świeczke tyz] i łykniem na grobie ZDZISIA MAKLAKIEWICZA. :old: