|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Wasze ulubione kapele?
Junkie_men - Sob 14 Kwi, 2007
Cytat: | czyli tak mogę się ubierać jak chcę i jestem pankiem, ale jak coś noszę co Ci nie pasuje to już za panka nie mogę być? A ja kurwa noszę akurat beret(ale to już nieważne w dyskusji)! |
Wycinasz jakies zdania ironiczne z kontekstu i fisiujesz
Popatrz na moje zdjęcie w profilu i powiedz mi czy ten gosciu jest ubrany jak dres czy jak fan disco polo czy też najblizej mu do ubioru człowieka słuchającego punka. A on akurat wierze że ubiera sie tak świadomie.
Gecko - Sob 14 Kwi, 2007
Disco-polowiec
Blekit - Sob 14 Kwi, 2007
nick naszego nowego kolegi mówi wszystko, dyskutować nie ma co, niespójny i wyjątkowo elastyczny punkt widzenia kształtuje się po kolejnych środkach odurzających czego wynikiem jest paradoks, absurd i groteska
Marguz - Sob 14 Kwi, 2007
Junkie_men napisał/a: | Wycinasz jakies zdania ironiczne z kontekstu i fisiujesz Cool |
wycinam te kawałki i sory ale nie wydaje mi się żeby to było wycięte z kontekstu , a co do fisiówanie nie wiem co to kurwa znaczy nawet.
A co do typa z awataru to mam równo w dupsku jak się ubiera, czy najbliżej panku czy najbliżej skafandra astronauty.
Junkie_men - Sob 14 Kwi, 2007
Dobra ja spadam na szlif z kumplami,a Wy jeśli chcecie mozecie sobie dalej w takiej grupce wzajemnej adoracji kocić nowych użytkowników
no i siedziec do 2 w nocy przed kompem. Możecie mi posac swoje nr gg i wtedy pogadamy.
gooy - Sob 14 Kwi, 2007
przy rejestracji na forum czebaby dodac obowiazek wpisywania numeru legitymacji pankowej, to moze powstrzymaloby to taki naplyw roznego rodzaju osobnikow niedoinformowanych/okrutnie oklamanych/zwyczajnie tępych/prowokacji *
*potrzebne podkreslic
hellcat - Sob 14 Kwi, 2007
Junkie_men napisał/a: | Ja własnie pisałem wczesniej (nie tylko w tym temacie) że o tym kto jest punkiem a kto nie, świadczy przede wszystkim czego słucha i jakie poglądy wyznaje a w najmniejszym stopiniu ubiór |
Jak ja uwielbiam taką gadkę...
Xiao Mei - Sob 14 Kwi, 2007
Pekłam ze smiechu
Junkie_men napisał/a: | z taką chujnią sie jezcze nie spotkałem |
Ja tez
Quostek - Nie 15 Kwi, 2007
Spokojnie ludki, nie bez kłótni proszę.
I, Junkie-man - nie absolutyzuj gustu, bo nie każdy jest tobą.
Kendziors - Nie 15 Kwi, 2007
No więc tak (raczej same "podstawy" z punk rocka hehe ): KSU, Uliczny Opryszczek, Karcer, Dezerter, The Clash, Defekt Muzgó, troche Leniwiec, Kult, Dee Facto, no i troszke Toy Dollsow i Dead Kennedys
No i jeszcze niewiele innych zespołów . W sumie to jestem "nieco" ograniczony, kiedyś ściągałem masowo różne płyty lecz w pewnym momencie komp mi sie rozwalił i nie miałem czasu przesłuchać wszystkiego (troche tego było ).
Tak na marginesie mam jeszcze pewną prośbę hehe. Moglibyście podać mi jakieś fajne tytuły? Na pewno wielu nie znam i to mój błąd
a chciałbym posłuchać . Z góry dzięki hiehie . Tylko błagam nie zalewajcie mnie zbyt dużą ilością kapel xD
Zwierz@k - Nie 15 Kwi, 2007
kurwa, dwa dni mnie nie bylo, a tu takie rozkminy. A wszystko skwituje jedynym -
Wlosy krotko zetnij, agrafke w ucho wepnij - i chuj!
Stanzberg - Pon 16 Kwi, 2007
gooy napisał/a: | przy rejestracji na forum czebaby dodac obowiazek wpisywania numeru legitymacji pankowej |
Dobrze, że już jestem zarejestrowany, bo mógłbym mieć obecnie z tym problem biorąc pod uwagę swoje wcześniejsze zwierzenia.
gooy - Pon 16 Kwi, 2007
Stanzberg napisał/a: | Dobrze, że już jestem zarejestrowany, bo mógłbym mieć obecnie z tym problem biorąc pod uwagę swoje wcześniejsze zwierzenia. |
zawsze jeszcze mozna zrobic lustracje aktualnym uzytkownikom
Zwierz@k - Pon 16 Kwi, 2007
gooy napisał/a: | zawsze jeszcze mozna zrobic lustracje aktualnym uzytkownikom Twisted Evil |
Olaboga, ratuj się kto może!
Stan, spierdalamy na antypody!
Zwierz@k napisał/a: | gooy napisał/a: | zawsze jeszcze mozna zrobic lustracje aktualnym uzytkownikom Twisted Evil |
Olaboga, ratuj się kto może!
Stan, spierdalamy na antypody! |
To jest ostatni post jaki napisałem.
Dziękuję wszystkim za uwagę, chciałem się pożegnać serdecznie ze wszystkimi, ten czas spędzony z Wami na forum wspominam naprawdę bardzo miło, ale chyba już czas na mnie. Za moment się okaże że jestem rasowym pozerem i internetowym trollem, więc pora sie pożegnać.
Quostek - Pon 16 Kwi, 2007
A jak mnie zlustrują, to ja się przyznam, a co mi tam. Jakby co, "Wyborcza" nas ochroni.
gooy - Pon 16 Kwi, 2007
Stanzberg napisał/a: | Za moment się okaże że jestem rasowym pozerem i internetowym trollem, więc pora sie pożegnać.
|
no no, jak sprytnie odwracasz uwage od braku legitki
To się nazywa: dyplomacja.
gooy - Wto 17 Kwi, 2007
Stanzberg napisał/a: | :faja:
To się nazywa: dyplomacja. |
tylko winni sie tlumacza
ja czekam na zapisy do forumowego NKWD
Stanzberg - Wto 17 Kwi, 2007
Niestety zmartwię Cię: chyba mam już legitę forumowego SA.
Zwierz@k - Wto 17 Kwi, 2007
a my z gujem urządzimy noc długich banów i się skończy ziom
Stanzberg - Wto 17 Kwi, 2007
Zwierz@k napisał/a: | się skończy ziom |
Możemy sie ustawić na solówę we Wrzeszczu, na moją ulubioną broń: browary.
Zwierz@k - Wto 17 Kwi, 2007
a bardzo chętnie, bardzo Koło biedronki widziałem nawet jakas niezwykle zachęcająco wyglądającą żulernie
gooy - Wto 17 Kwi, 2007
Stanzberg napisał/a: | Możemy sie ustawić na solówę we Wrzeszczu, na moją ulubioną broń: browary.
|
typu "kto pierwszy sie porzyga"
Grycek21 - Wto 15 Maj, 2007
Zwierz@k napisał/a: | Grycek21 napisał/a: | Włochaty |
Grycek21 napisał/a: | ,Analogs |
uwielbiam to zestawienie.... Czy ludzie którzy słuchają tych kapel i siąkną jakąkolwiek z ideologii nie widzą, ze one się wzajemnie wykluczają? |
Troche późno dopowiem, ale nie uważam, zeby się wykluczały.
Analogsi, czyli OI! grają apolitycznie, przynajmniej w większości piosenek, a Włochaty gra "politycznie".
Rozumiem, że Analogsi grają antyhipisowsko, ale mi to nie przeszkadza, bo mimo iż słucham Włochatego do konca nie utożsamiam się z hipisami...
Pozdrawiam.
|
|