|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Miłość & Seks - Zdjecia zajebistych lasek ...
szaber - Nie 30 Paź, 2005
ee tam. Bez napinania się.
riot - Nie 30 Paź, 2005
spadaj!
hehehe
QkiZ - Nie 30 Paź, 2005
WallY napisał/a: | Druga i trzecia fotka,świetne bardzo miła osóbka zapodaj jeszcze jej nr telefonu. |
Hehe, jakbym miał to i tak bym Ci nie dał
riot - Nie 30 Paź, 2005
Cytat: | Hehe, jakbym miał to i tak bym Ci nie dał |
hehe
ale przeciez kolega
WallY napisał/a: | Zadzwoni i spróbuje sie umówic na weekend |
no daj qkiz! daj mu ten numer...
cykcyk - Pon 31 Paź, 2005
mikus - Pon 31 Paź, 2005
mmmmmmmmmmmmmmmmm..........
rozmarzylem sie troche........
Jules Winnfield - Pon 31 Paź, 2005
na drugim zdjęciu zajebista (mimo debilnego image)
siwa - Pon 31 Paź, 2005
cyk fajna
SOQL - Pon 31 Paź, 2005
na drugim wyglada jak avril, taka troche mroczno-zbuntowana (zrezygnowana smutna wrazliwa bez przyszlosci ), ale odpierdolona calkiem wpozo
blümchen - Pon 31 Paź, 2005
Mi się N. nie podoba. Inaczej - nie mój typ. Panna naga brunetka jest plastikowa i syntetyczna że rzygac się chce. Ale urody jej odmówić nie można. Tylę, że uroda to płytka, prosta, jak u lalki barbie. Jednak co fakt to fakt "ma wszystko na swoim miejscu".
Na zdjeciu ładny kolor włosów i mean róż ale jakaś taka faktycznie awrilowata. Zbunotwana małolatka z kartą kredytową i masą kasy na koncie coś w tym stylu..ah jaka jestem zła kupię bluzeczkę za 50 euro. I za duże kolce do tak delikatnej twarzy.
mikus - Pon 31 Paź, 2005
przestan jaka avrilovata...... wlasnie zajebista
a to czy ma kase czy nie niema nic do urody i jej wdziekow
m. - Pon 31 Paź, 2005
wg mnie wygląda jak typowy japończyk z harajuku albo fan j-rocka
a to:
blümchen napisał/a: | ale jakaś taka faktycznie awrilowata. Zbunotwana małolatka z kartą kredytową i masą kasy na koncie coś w tym stylu..ah jaka jestem zła kupię bluzeczkę za 50 euro. |
to mi bardziej pasuje do ciebie blum niz do niej
blümchen napisał/a: | ah jaka jestem zła kupię bluzeczkę za 50 euro |
Ale w Australii wiara nie posluguje sie waluta Euro Zreszta takie ocenianie charakteru jest bez sensu. Nie znasz jej i nie wiesz jaka jest- moze ma mniej kasy od Ciebie i nie buntuje sie na sile?
Jak dla mnie jest zajebista, zreszta ostatnio mam pierdolca na punkcie takich goth-punkowych lasek (po koncercie Cure'ow mi to zostalo).
Jules Winnfield - Pon 31 Paź, 2005
cky2k napisał/a: | goth-punkowych lasek |
goth rozumiem, ale co w tym punkowego?
MarginWalker - Pon 31 Paź, 2005
m. napisał/a: | wg mnie wygląda jak typowy japończyk z harajuku albo fan j-rocka |
otóż to, ale jak dla mnie to plus, mi sie bardzo podoba, ale tylko w wersji różowej, niebieskie włosy nie są w moim typie
Cytat: | goth rozumiem, ale co w tym punkowego? |
No wiesz, sa gotki w jakis kurwa kieckach, koronkach i innych chujniach, sluchajace Closterceller (nie wiem jak sie to pisze) i Najtłisza, a sa gotki wlasnie takie jak ta powyzje i one kojarza mi sie bardziej z takim mroczno- punkowym sznytem
Alez przecież ja nie mówię o jej charakterze ino o stylu, o koncepcji, patnecie na siebie. I to wygląda jakby nie miała pomysłu tylko kupowała to co jest "fajne" w "dobrych sklepach" dla "zbuntowanej młodzieży". I chuj. mnie się tak kojarzy.
M. masz zamiar oddawac złośliwości bo powiedziałam, że nie jesteś w moim typie? Dziecinada. Mogę wyglądac jak bANAN. trochę mi to obojętne nie wiem o chuj się spinacie
Czy wszystko wszystkim musi sie podobac na tym forum?
Arbuz - Pon 31 Paź, 2005
blümchen napisał/a: | Czy wszystko wszystkim musi sie podobac na tym forum? |
specjalnie dla Ciebie blum:
NIE PODOBASZ MI SIE
m. - Pon 31 Paź, 2005
sy sie arbuz tak nie ciesz, ty tez mi sie nie podobasz
SOQL
Arbuz - Pon 31 Paź, 2005
akurat sie bede uwagami czarnuchow przejmowal
m. - Pon 31 Paź, 2005
blümchen napisał/a: | M. masz zamiar oddawac złośliwości bo powiedziałam, że nie jesteś w moim typie? |
nie
dzieki arbuz. rownowaga musi byc. ale ty mi tez nie bardzo. myslisz ze dwa minusy daja plus?
A tu kobieta moich marzen na Afterparty po Kjurach i jej rysunkowe wydanie
mikus - Pon 31 Paź, 2005
wszyscy maja jebniecie na punkcie gothek???????
|
|