|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Piwo!!!
heroina - Pon 01 Cze, 2009
to chyba z 5 razy bym musiała w międzyczasie sikać.
2l to już przegięcie...
chociaż jakby się takie trafiło to chętnie sprawdzę jak to jest pić z czegoś tak wielkiego
Stanzberg - Pon 01 Cze, 2009
Testowaliśmy w weekend produkcje czeskiego browaru z Broumova: piwa Opat Pilsner, Opat Miodowe, i Opat Chmielowe.
Pierwsze ujdzie w tłoku, drugie jest miodowe tylko z nazwy, a trzecie jest gorzkie jak ściek w rynsztoku tej mało gościnnej dziury w północnych Czechach.
Bez rewelacji krótko mówiąc.
QkiZ - Nie 07 Cze, 2009
Mecenas napisał/a: | zawsze chciałem sie napić piwa zlitrowego kufla |
zapraszam do bierhalle
mój ojciec opowiadał, że był kiedyś w barze gdzie piwo na wiadra dawali
heroina - Nie 07 Cze, 2009
ah ten wschód...
QkiZ - Pon 08 Cze, 2009
hehe, lało do wiadra. jaka kultura. nie można było pójść w krzaki, tylko wiadro ze sobą nosić. a propos tego baru gdzie był ojciec. to był prl i właścicielowi baru cały czas podpierdalali te wiadra.
Kamyla - Śro 24 Cze, 2009
Kryzysowe-1,40zł nie do porzygania ale rewelacji bez. Chociaż nazwa jest trafiona
QkiZ - Śro 24 Cze, 2009
masz zdjęcie tej marki
Zwierz@k - Śro 24 Cze, 2009
QkiZ - Czw 25 Cze, 2009
ale mimo wszystko bym spróbował
Kamyla - Czw 25 Cze, 2009
ciężko to nazwać nawet szczochem ale...daje rade
BadMotherfucker - Czw 25 Cze, 2009
Zapewne i tak lepsze niż germańskie 3.5%-towe sikacze
BadMotherfucker - Czw 25 Cze, 2009
W stanach mają browar 2-3% i puszki po 0.33 l. a po 3-4 takich padają jak muchy
Czarny! - Pon 29 Cze, 2009
[quote="nazik"] Stanzberg napisał/a: |
Wczoraj smakowałem wynalazku o oryginalnej nazwie - Wojak. 9% miał skurczybyk, ale piło się na wdechu |
Stan ten wynalazek jest stary jak świat...jeszcze w liceum, jak w Tesco pracowałem jako merchendiser na alkoholach, wykładałem owego browara...pić go nie moglem, ale schodził strasznie.
ja nie przepadam za mocnymi piwami...mocnymi czyli powyżej 6.4% tak jak nie lubię słabiaków, ani żadnych walących jakimś spirytem czy coś...
nie wiem czy był już Lech Pils, i boska PERŁA!!!!
W Madnessie, jest rewelacyjny czeski browar...rewelacyjny dla nas, czesi uważają go za jakieś ścierwo nikomu nie znane... mi tam smakują.... jedno to SKALAK - w odmianie ciemnej , bądź jasnej , drugie lepsze lecz droższe to SVIJANE - browarek niepasteryzowany
wawrzon - Pon 29 Cze, 2009
BadMotherfucker napisał/a: | W stanach mają browar 2-3% i puszki po 0.33 l. a po 3-4 takich padają jak muchy |
Po koncercie Hudston Falcons było to widać... Amerykanie nachlali się wypijając po 2 czy 3 piwka ( smocza głowa w imbirze ma ok 7 % ) i dosłownie padali jak muszki...
Stanzberg napisał/a: | Wczoraj smakowałem wynalazku o oryginalnej nazwie - Wojak. 9% miał skurczybyk, ale piło się na wdechu |
W sobotę z koniem daliśmy rade ( tylko te słabe bo były tańsza... w sumie najtańsze w nocnym a nie mieliśmy kasy... )
Biały - Pon 29 Cze, 2009
Wojaka to można przyjąć na sam finisz picia - na zgon
heroina - Pon 29 Cze, 2009
to u mnie właśnie odwrotnie.
wojak na początek, drugie już mi wali spirytem i nie mogę dopić.
Ryszard - Pon 29 Cze, 2009
bez sensu, pijesz najgorsze na początku? pierwsze piwka to jeszcze się można zachwycać smakiem, ale potem przecież trzeba sobie jakąś dojebankę zaserwować
heroina - Pon 29 Cze, 2009
ja się zachwycam później.
nie mogę tego ruszyć jak już jestem troche wypita, bo mi się od razu rzygać chce...
BadMotherfucker - Wto 30 Cze, 2009
Mnie rozpierdalają goście rozsmakowani w redsach, coolerach czy innych tego typu wynalazkach. Ja jak mam ochotę na oranżadę to ją kupuję za 60 gr
Zwierz@k - Wto 30 Cze, 2009
reds sun - najlepszy wynalazek na kaca.
BadMotherfucker - Wto 30 Cze, 2009
Zwierz@k napisał/a: | reds sun - najlepszy wynalazek na kaca. |
A ja myślałem że najlepiej pić dalej
wawrzon - Wto 30 Cze, 2009
Zwierz@k napisał/a: | reds sun - najlepszy wynalazek na kaca. |
to ten cytrynowy reds ?
Zwierz@k - Śro 01 Lip, 2009
BadMotherfucker napisał/a: | A ja myślałem że najlepiej pić dalej Embarassed |
Ty do lachy
nazik napisał/a: | Gdybyś nie miał włosów na klacie powiedziałbym, żeś baba |
A Ty to już w ogole spierdalaj menelu zarzygany
gooy - Śro 01 Lip, 2009
ostatnio sprobowalem wynalazek - piwo marki origo. calkiem fpyteczke
no i juz widze tą kampanie reklamowa - po origo sie nie rzygo
ania bez domu - Śro 01 Lip, 2009
Wojak daje rade, można wypić i nie bełtać, momentami nawet mi smakował
Ostatnio odkrywam nowe horyzonty w dziedzinie piwowarstwa
Van Pur - nie da się pić
Za to hitem absolutnym jest piwo marki Kumpel - dwa złocisze, wszystkim smakowało, minusem jest to, że niedostępne w moim mieście
|
|