|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Ulubione WINO
Stanzberg - Śro 11 Paź, 2006
W końcu wino to też rodzaj napoju erergetyzującego, jakby nie było.
Zwierz@k - Śro 11 Paź, 2006
666 napisał/a: | Z tym ze watpie by mial 12 procentowy woltarz |
po paru sekundach mial 40.
Rozumiem Zwierz, że ze spirytem było robione? Bo jak z wódą, to mniej niż 40 Wracaj do szkoły na chemię
Zwierz@k - Śro 11 Paź, 2006
z chemi zawsze mialem "silne trzy z dwoma" a wracac na chemie to bym w zyciu nie chcial, dzieki Bogu, w zyciu nie czeka mnie juz ani jedna lekcja tegoz kurestwa.
Dev - Śro 11 Paź, 2006
Jak mówią słowa piosenki "Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie, więc pijemy je cały czas..."
Ważniejsi od wina są ludzie. A jak już mam wybierać to wszystkie wiśniowe powyżej 5,75, bo tańsze zapewniają taki hardcore, co niektórym. I nie mówię tu o sobie
Zwierz@k napisał/a: | z chemi zawsze mialem "silne trzy z dwoma" | Ja w podstawówce raz zszedłem z 6 do 5, w liceum była zniżka formy, ale 4 na maturze udało się jakoś. Kiedyś się fascynowałem chemią bardzo - potem poznałem narkotyki od praktycznej strony i nie była mi już do niczego potrzebna
Obecnie raczej też podziękuję.
B84 - Śro 11 Paź, 2006
a ktos sie nabijal ze stwierdzenia ze punk to ruch intelektualny
:rzuca ze wstydem legitymacją o stół i wychodzi:
Aneta - Śro 11 Paź, 2006
666 napisał/a: | [...] Ice Blue, koształo koło 6pln, smakowało jak cukierki [...] |
ostanio w biedronce byly drinki za 2.99 ,- myslalam ze syf niemilosierny, ale na probę się zakupilo ... ice blue m.in. się zwalo ... coś pysznego
były jeszcze pomarańczowe i inne, podróbki bacardii ...
polecam
W lato kosztowałem coś podobnego, driny jabłkowe za ok. 2.50;
Jak zobaczyłem cenę, to pożałowałem, ale naprawdę dawały radę. Nazwy nie pomnę.
Aneta - Śro 11 Paź, 2006
no, popatrz.. przepłaciłam
kostka - Wto 31 Paź, 2006
ja gegustuje w winach porzeczkowych i komandosach i pozwole sobie powiedziec że nalewka malinowa jest zakurwista !!!!!!!
kubolf - Nie 05 Lis, 2006
Ja preferuje Lesnego dzbana (sprzedewane w gustownym kartonie z dmuchanym uchwytem;]), Komandosa, i staropolską wiśnie. Ale zwykle pije to co jest. Nie wybrzydzam...
smutny pies - Pią 01 Gru, 2006
pije wina bardzo zadko .raz na rok .ale jak trzaskam to tylko komandosa ew. lesny dzban
texpolar - Pią 01 Gru, 2006
moje pierwsze wino to dziki zachod. fajne tylko po pierwszym kubeczku...pozniej wiadomo.
ogolnie win nie pije. lubie polaczneie browara z cytrynowa. dobra faza po tym trzyma.
ostatnio zasmakowalem w podrobkach koniaczka. nazwy nie pamietam, ale jest wart wydanych 15 zlociszkow.
to ja Edek! - Sob 03 Lut, 2007
Na początku chce sie przywitac bo to mój 1. post na tym forum
Ja z kumplem degustujemy najczęsciej wina MOCNY zoladkowo-gorzki, wisniowy, miodo-lipa... czasami kupimy Komandosa ale u nas kosztuje 5,05zł. (złodzieje!)... są jeszcze takie cholerstwa za 3iles ale z takimi dziwnymi korkami plastikowymi ! teraz zawsze mam nozyczki w kieszeni bo inaczej to nichuchu tego nie otworzysz...
gooy - Sob 03 Lut, 2007
kubolf napisał/a: | staropolską wiśnie. |
TĄ wisnie staropolska
dla mnie to najgorsze ohydztwo jakie w zyciu pilem.
no chyba, ze przez te 2,5 roku sie cos zmienilo.
piotruś - Sob 03 Lut, 2007
tylko kniaziowskie
choc rzadko pijam wina
Anonymous - Sob 03 Lut, 2007
Leśny dzban w takim foliowym opakowaniu .
BTW z chemi w gimnazium zawsze mialem 2 a teraz w liceum mam 5- ale i tak nic nie kapuje z niej...
Stanzberg - Sob 03 Lut, 2007
Fatalnie Browciu, fatalnie....Leśne Dzbany ssą aż skrzypi.
Ostatnio złoiłem butelczynę jakiegoś argentyńskiego specjału, było nawet nawet, ale zbeszcześciłem połowę robiąc z niej grzańca z przyprawami.
gooy - Sob 03 Lut, 2007
grzaniec... bleeee nienawidze
Jakbyś wrócił z gorączką, katarem i zapaleniem gardła z półgodzinnego spaceru na silnym wietrze przy -5 to byś pokochał grzańca, zapewniam.
gooy - Sob 03 Lut, 2007
jakbys chodzil na kacu gigancie, z rzygiem w przelyku wsrod zapachow grzanca w centrum handlowym, to mialbys uraz psychiczny na cale zycie, zapewniam
Dlatego na kacu nie chadzam do centrów handlowych, kolego.
Dzięki temu mogę pić grzańca ile ochota.
Choć nie przeczę, zdarza się to nader rzadko.
abominacja - Sob 03 Lut, 2007
kiedyś ubóstwiałam wina kolwina - w szczególności Zielone Jabłuszko i Białego Kielicha
teraz wolę kieliszek schłodzonego wina musującego bądź też szampana - alkohol przestał mi smakować (?)
|
|