|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Ryszard - Nie 22 Mar, 2009
kurwa, toć oni jeszcze żyją?
xkrzysiekx - Nie 22 Mar, 2009
Xiao Mei napisał/a: | xkrzysiekx napisał/a: | Xiao Mei napisał/a: | P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla |
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow |
Co nie zmienia faktu, ze stary motyw wampira został przedstawiony w ciekwy sposob |
no tak:) niby w ta strone szedl i "Wywiad z wampirem", i "Nosferatu - Phantom der Nacht", ale i tak na tym tle "Pozwól me wejść" prezentuje sie oryginalnie, świeżo i zarazem niejednoznacznie. no i to jest w koncu Szwecja - a wiec kino chlodne, wrecz zimne - co nadaje calosci dodatkowych znaczen
Foxy 68 - Pon 23 Mar, 2009
Ryszard napisał/a: | kurwa, toć oni jeszcze żyją? |
nie łapie
xkrzysiekx - Pon 23 Mar, 2009
http://www.dziennikwschod...UBLIN/974977666 wyborcza by pisal z grubej rury o neonazistach, a tu delikatniej
magdalenik - Pon 23 Mar, 2009
prawie nam sie udalo zaspiewac sto lat w wersji:
wan pi-seet piang bpee la wan bpen wan gert tee wian kao maa
bpraat-ta-naa hai sook bplot kwaam took hai gliang song bpen
siang uay pon
QkiZ - Pon 23 Mar, 2009
Xiao Mei napisał/a: | QkiZ napisał/a: | a propos filmów: właśnie wróciłem z Baader-Meinhof |
Zbyt powierzchowny wg mnie. |
wiele wątków pominięto. chciałbym obejrzeć wersję reżyserską. podobno wiele wycięto.
xkrzysiekx napisał/a: | http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090322/LUBLIN/974977666 wyborcza by pisal z grubej rury o neonazistach, a tu delikatniej |
Dziennik Wschodni napisał/a: | Muzycy przyjechali z Lublina, Gdańska, Warszawy i Szczecina. Wstęp kosztował 50 zł. |
Dev - Pon 23 Mar, 2009
Cytat: | Ostrzyżonych na zero mężczyźni w glanach i tlenione na blond dziewczyny przywiózł też autokar z Przemyśla. Nikt inny nie miał szans na dostanie się do wnętrza lokalu. W imprezie brało udział co najmniej 250 osób. |
co to kurwa za farmazony, chyba tylko jedna O. miała tlenione włosy, ja mam szatyńskie (szatańskie?)!! normalnie protestuje, i w ogóle co to za gówniana "recka"
biletów sprzedano ponad 400.
a i kobiety miały o połowę taniej
Xiao Mei - Pon 23 Mar, 2009
QkiZ - Pon 23 Mar, 2009
po co im robić dodatkową reklamę...
ciekawe dlaczego nie piszą pankowych koncertach w mainstreamowej prasie.
Dev - Pon 23 Mar, 2009
śmiej się kurwa śmiej, jak ma ci ulzyć
a zapomniałam napisać, tak mnie ten artykulik rozbawił - przed chwila właśnie zdałam egzamin na prawko - jak przewidywałam z palcem w... nosie, hehehe
QkiZ - Pon 23 Mar, 2009
a kto się śmieje
Dev - Pon 23 Mar, 2009
toć nie widzisz? dziewica xiao...
dobra ide się uczyc
Dev - napisz sprostowanie
teraz to reklame mozna robic, bo juz po zabawie - na korzysc imprezy przemawialo ze rownolegle byl gig gnwp w wawie i tez toczace sie w goracej atmosferze demo+gig w Bialej Podlasce, co poniekad wyjasnia nieobecnosc antify.
Zwierz@k - Pon 23 Mar, 2009
xkrzysiekx napisał/a: | co poniekad wyjasnia nieobecnosc antify. |
a usprawiedliwienie od mamy mieli? nie? to chuja a nie wyjaśnia!
Zwierz@k napisał/a: | xkrzysiekx napisał/a: | co poniekad wyjasnia nieobecnosc antify. |
a usprawiedliwienie od mamy mieli? nie? to chuja a nie wyjaśnia! |
od Komitetu Centralnej Polskiej Zjednoczone Akcji Antyfaszystowskiej beda usprawiedliwienia
jak napisala Monika - w kazdym z nazioli siedzi policjant i dobrze spelnia swoje zadanie
dis - Pon 23 Mar, 2009
Devotka napisał/a: | toć nie widzisz? dziewica xiao... |
...czy chcesz się czymś pochwalić?
Xiao Mei - Pon 23 Mar, 2009
Devotka napisał/a: | toć nie widzisz? dziewica xiao... |
Nie dziewica xiao, tylko maryja zawsze dziewica, ot cala ja
Xiao Mei napisał/a: | Devotka napisał/a: | toć nie widzisz? dziewica xiao... |
Nie dziewica xiao, tylko maryja zawsze dziewica, ot cala ja |
Ty myslisz o modlitwie, a dev o innej czynnosci zwiazanej z kleczeniem. ale teog woiemy sie juz z osobnej, obszernej relacji!
alezem sie urzadzila na wczorajszym wieczorku tajskim. za to w jakim towarzystwie...
minus nr 1: nikon d90 poszedl sie jebac.
minus nr 2:szkoda,ze na rano bylam umowiona do dentysty poszlam odwaznie, nie odwolalam,mimo ze musialam rozpierdolic skarbonke za ta"przyjemnosc" ,a wizyta skutecznie wyleczyla mnie z kaca....
QkiZ - Pon 23 Mar, 2009
Cytat: | minus nr 1: nikon d90 poszedl sie jebac. |
rozjebałaś tego aparata co miałaś na koncercie wyglądał porządnie.
2 razy mi ktos rzucil torba...tzn raz strącil z krzesla,a raz chcial przeniesc i wyjebal zawartosc przypadkiem.aparat wylecial,obiektyw poturlal sie na druga strone sali i teraz aparat niby dziala, ale obiektyw sie ledwo trzyma,bo cosik sie oderwalo i strasznie wariuje ogolnie...
paskuda ze mnie. powinnam byla go lepiej pilnowac
Pazzo - Pon 23 Mar, 2009
Kurwa mac Od tygodnia ściągałem DVD Rammsteina Volkerball. Cholerstwo ma 13 Gb. Ściągnąłem już prawie 9 a teraz kurwa wchodze na torrenta i co sie okazuję? Że plik torrent został skasowany i całe pobieranie poszło się jebać Kurwa!!!
Ale nie poddam się. Już zacząłem pobierać na nowo
Pytanie tylko czy rachunek za prąd będzie wyższy niż rachunek za płyte w sklepie..
Ryszard - Pon 23 Mar, 2009
czebaby wreszcie przestać kirać co 3 dni i zacząć się uczyć.
Ale to zaczniemy może od jutra.
Mecenas - Pon 23 Mar, 2009
gdy ja byłem nastolatkiem to kirało się klej, a teraz co?
Ryszard - Pon 23 Mar, 2009
u mnie w okolicy się tak mówi na wódy picie. nie wiem czemu, ale już się przyzwyczaiłem.
|
|