|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Biały - Pią 20 Mar, 2009
a ja się pochwalę, że wczorajszy gig Sexbomby był przedni
magdalenik - Pią 20 Mar, 2009
tak?bo wlasnie sie zastanawiam jaka by tu kapele dokoptowac na gig...moze sexbombe....
magdalenik - Pią 20 Mar, 2009
Devotka napisał/a: | jutro lbn, zobaczymy czy było się nad czym wachlować |
a jednak
Devotka napisał/a: | mam nadzieję, że będzie spokojnie, kulturalnie, poprawnie i wesoło, heyya ho! |
jakby to bylo najwazniejsze
Dev - Sob 21 Mar, 2009
magda rozmawiałyśmy o tym już... mam nadzieję, że porozmawiamy o tym nie przez neta, a na żywo, o ile jeszcze zasługuję na to, żeby was odwiedzić
ja się idę zbierać, trzeba spakować wszelką znalezioną w domu broń (to żart, jakby jakiś d... nie załapał.. jak zwykle.)
Marguz - Sob 21 Mar, 2009
kilku osobników ze Świdnika zawita, ja bardziej myślę poczytam nędzników, albo nie poczytam tylko będę
Pazzo - Sob 21 Mar, 2009
Jak mnie głowa napierdala... no ale przynajmniej wiosna jest!
magdalenik - Sob 21 Mar, 2009
Devotka napisał/a: | o ile jeszcze zasługuję na to, żeby was odwiedzić Rolling Eyes
|
juz nie wydziwiaj
troche sie pewnie pozremy,ale chetnie cie zobacze u nas. w dalszym ciagu
Biały - Sob 21 Mar, 2009
a ja się powoli na ZZ/Gagę szykuję.
Cytat: | tak?bo wlasnie sie zastanawiam jaka by tu kapele dokoptowac na gig...moze sexbombe.... Smile |
jak najbardziej, chłopaki u nas byli w dobrej kondycji
QkiZ - Sob 21 Mar, 2009
Bawi sie ktoś z Was we wrzucanie zdjęć na Panoramio
Ryszard - Sob 21 Mar, 2009
dobrze zapamiętam ten dzień, ale raczej jako lekcje pokory niż coś specjalnie fajnego
Foxy 68 - Nie 22 Mar, 2009
Ryśku, http://www.allegro.pl/ite..._s_over_lp.html
Pazzo - Nie 22 Mar, 2009
nazik napisał/a: | I na rękach mnie nosili |
Włozyli Cie do wora i wynieśli do rzeki?
Dev - Nie 22 Mar, 2009
no to po lublinie napiszę tylko, że było zajebiście, podróż, koncert, okoliczności okołokoncertowe, po prostu git!
tylko rozjebanych łbów, mord i tak napierdalających się lasek to ja jeszcze w życiu nie widziałam, 100% nienawiści, 100% agresji, 100% wkurwienia. jedna panna ponoć drugiej łeb o pisuar rozwalała
pewnie długo się taki koncert nie trafi. ale warto było, niektórzy z angli lecieli specjalnie na ten koncert...
aha, antify nie było
Marguz - Nie 22 Mar, 2009
heh no widziałem jak dotąd jednego kolegę, obity równo
Xiao Mei - Nie 22 Mar, 2009
wiocha
P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla
magdalenik - Nie 22 Mar, 2009
hej hej.
wczoraj na koncercie troche nie z mojej bajki bylam,ale...okazalo sie ,ze warto. acid drinekrs jak zawsze super, kata niestety przegadalam calego wiec sie nie wypowiem, natomiast TSA,ktore mialam okazje widziec ostatnio jakies 9 lat temu-wymiotlo totalnie. jestem pod mega wrazeniem!
dzis za to gala boksu tajskiego. zawodnik od nas(marcin łepkowski) zdobyl mistrzostwo polski , natomiast inny wychowanek raczadamu wazyl sie na walke z 14 kg ciezszym przeciwnikiem,gdyz w swojej wadze nie mial nikogo. no i zostal...rozniesiony.ale brawo za odwage.
pozdrawiam serdecznie.
lece dalej...
Dev - Nie 22 Mar, 2009
Xiao Mei napisał/a: | wiocha |
szkoda, ze nie wpadłaś, myślałam, że się poznamy, o filmach mnie doedukujesz
marguz, to nie byłeś w końcu? nasz autokar miał jechać przez świdnik i pare osób brać, ale ostatecznie chyba nie zaczepiliśmy (albo mnie sie już coś pochrzaniło)
magda, to zbyszek tak się porwał z motyka na słońce? jak bedziesz na gg to się odezwij i poopowiadaj trochę, bo sercem byłam też w krakowie
magdalenik - Nie 22 Mar, 2009
nie ,zbyszek to inna bajka zreszta on teraz w maximusie...tam ma 7 treningow tygodniowo,jak chcial;]
odezwe sie.teraz spadam na wieczorek.
szkoda,ze cie nie ma.
pa
QkiZ - Nie 22 Mar, 2009
a propos filmów: właśnie wróciłem z Baader-Meinhof
Mecenas - Nie 22 Mar, 2009
a ja obejrzałem właśnie absolwenta i po raz kolejny wgniotło mnie w fotel
QkiZ napisał/a: | a propos filmów: właśnie wróciłem z Baader-Meinhof |
Zbyt powierzchowny wg mnie.
Zwierz@k - Nie 22 Mar, 2009
dawajcie relacje z lublina?!!! kto zlamał więcej rąk, kto wybił więcej oczu??!!
xkrzysiekx - Nie 22 Mar, 2009
Xiao Mei napisał/a: | P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla |
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow
xkrzysiekx napisał/a: | Xiao Mei napisał/a: | P.S. Tu nawet antify nie trzeba, zeby sie ekipa sama wykonczyla |
Monika
B-M jeszcze nie widzialem. za to jestem po "Pozwol mi wejsc" - moze ebz ogolnego wstrzasu i be zpoczucia ze obejrzalem arcydzielo,ale na pewno ciekawy film - choc podejrzewam ze autor literackiego pierwowzoru lepiej sobie poradzil z ta historia, bo jendka kino nade wszystko implikuje w jakims sensie doslownosc, a w tej historii wampirzycy wiecznie tkwiacej w ciele 12latki jest troche tak jak w przypadku "Lolity" - pewncyh rzeczy nei idzie przekazac jezykiem ruchomych obrazow |
Co nie zmienia faktu, ze stary motyw wampira został przedstawiony w ciekwy sposob
|
|