|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Marguz - Czw 04 Gru, 2008
aha, sory bo ostatnio rozdrażniony chodzę
punka - Czw 04 Gru, 2008
Idzie ktoś na mikołajki punkowe do Tektury? (spam )
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
hej
najter, kris? jesteście tu jeszcze?
chciałam was poinformować, że wróciłam na fori. długo mnie nie było i na pewno ominęło mnie wiele interesujących i zabawnych rzeczy, czego sobie nie mogę wybaczyć. na pewno są tez nowe osoby. więc moi drodzy - witajcie!
a to feler - westchnął seler.
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
hmmm..... czesc, mimo że nie poznałam tej pani wyżej....
gooy - Czw 04 Gru, 2008
heroina napisał/a: | na andrzejkach byłam najmłodszym uczestnikiem... nawet pies był ode mnie starszy |
a co ja mam powiedziec ja bylem najstarszy
zreszta potajemnie ukrywasz fakt, ze drugi pies byl mlodszy
heroina napisał/a: | ale impreza udana |
nihihihihihi
Stanzberg - Pią 05 Gru, 2008
natalia 2 napisał/a: | najter, kris? jesteście tu jeszcze? | Tak, są.
Frakcja crust: 1 pkt.
Frakcja 77: -1 pkt.
PDK
Zwierz@k - Pią 05 Gru, 2008
Lidka napisał/a: | nie masz sie kogo czepiac to sie czepiasz mnie... Nie jest to najlepszy pomysł. Zaufaj mi. |
ojojoj bo co mi zrobisz złotko?
Kamyla - Pią 05 Gru, 2008
Zwierz@k napisał/a: | bo co mi zrobisz złotko? |
Lepiej nie pytaj...Zaufaj
Anonymous - Pią 05 Gru, 2008
i nie mów do mnie złotko.... Kamyla a Ty skad wiesz??
xkrzysiekx - Pią 05 Gru, 2008
natalia 2 napisał/a: | hej
najter, kris? jesteście tu jeszcze?
chciałam was poinformować, że wróciłam na fori. długo mnie nie było i na pewno ominęło mnie wiele interesujących i zabawnych rzeczy, czego sobie nie mogę wybaczyć. na pewno są tez nowe osoby. więc moi drodzy - witajcie!
|
Cytat: | Żyjemy jesteśmy
Walczymy i trwamy
Nie pożre nas system
Ni żaden wielki szmal |
witaj, roska!
stan- ależ czemuż ty nas tak szufladkujesz do jasnej ciasnej?! a tak uczciwie ci powiem, że ja krastów nie lubię. i w ogóle panków nie lubię żadnych, aby tych, co maja sklepy anarchistyczno - zwierzęce i sprzedają karmę oraz naszywki hc i ulotki za 3 zł. lubię tez tych, co mają kapele oiowo - metalowe z zerżniętymi nazwami.
dis - Pią 05 Gru, 2008
natalia!
kris, najter
jak miło sie znów spotkać na fori
Ryszard - Pią 05 Gru, 2008
Dzień dobry...?
a nie "wypierdalaj"?
natalia rulez rulez rulez oi!
I chu* wam w zady stare wredne punki. Wisi mi koło pisi,że wam sie ni podoba moja obecność na tym forum. Lidka była, jest i bedzie chyba że ją jakiś admin wyje** to już siła wyższa bedzie
Ryszard - Pią 05 Gru, 2008
nazik, wyjeeeeb ją...
Ryszard napisał/a: | nazik, wyjeeeeb ją... |
Dev - Pią 05 Gru, 2008
nie wiem po co sie tak cisniecie. zawsze wychodzę z założenia, że jak się nie podoba to nie czytaj/nie wchodź. macie z tym problem?
nie łudźcie się, że forum będzie na wysokim poziomie, a prawie każdy chyba ma prawo tu przebywać, o ile nie łamie regulaminu.
nudne to już wypieprzanie userów, zima przychodzi i nawet na głupim forum nic się nie dzieje.
Ryszard - Sob 06 Gru, 2008
lepiej się kisić w sosie własnym niż w czyimś gównie imho
Pazzo - Sob 06 Gru, 2008
Kac morderca
Stanzberg - Sob 06 Gru, 2008
Devotka napisał/a: | nie łudźcie się, że forum będzie na wysokim poziomie | Nie zamierzamy!
Przyzwyczaiłem się, że współczynnik osób z którymi warto tu dyskutować nie przekracza sezonowo liczby 5, góra 6.
C'est la vie.
Anonymous - Sob 06 Gru, 2008
hej
jestem wdrożona w nowe realia tego fori. i jak na razie to powalający jest temat o zdjęciach.jest taki... jakby tu powiedzieć... prawdziwy? bardziej się uśmiałam, niż na debilizmach miesiąca. co świadczy, że jeszcze nie jest tak źle.
Anonymous - Sob 06 Gru, 2008
nazik napisał/a: |
Nie.
||
\/
Poza tym ja Lidkę lubie
|
Pizduśku
xkrzysiekx - Sob 06 Gru, 2008
natalia 2 napisał/a: | hej
jestem wdrożona w nowe realia tego fori. i jak na razie to powalający jest temat o zdjęciach.jest taki... jakby tu powiedzieć... prawdziwy? bardziej się uśmiałam, niż na debilizmach miesiąca. co świadczy, że jeszcze nie jest tak źle. |
Natalia! <serduszka>
|
|