|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
Rotten82 - Śro 04 Sty, 2012
A u mnie chwilowy brak pomysłów co do nowych tatuaży
Marguz - Śro 04 Sty, 2012
Rotten82 napisał/a: | A u mnie chwilowy brak pomysłów co do nowych tatuaży |
jak mi się zrobi nowy nie omieszkam się pochwalić
Dzisiaj Kraków, jutro Warszawa weekend Trójmiasto. Trzeba trochę traveling zrobić! Up!
SantaClaus - Śro 04 Sty, 2012
kawkader napisał/a: | A co tatuujesz? No i powodzenia <: |
Chciałem ten motyw
ale pan w studio powiedział, że w rozmiarze, który chciałem nie wyjdzie ponieważ będzie się zlewać (chciałem około 5/5 cm, czyli za mały)
Jak na razie dostałem e-maila od gościa ,z którym rozmawiałem i zastanawiam się nad tym popularnym motywem:
Na wewnętrznej stronie mięśnia(zaraz obok pachy)
BadMotherfucker - Śro 04 Sty, 2012
Trochę dziwne miejsce do tatuowania
suchy693 - Śro 04 Sty, 2012
Od czegos trza zaczac i potem bedziecie wygladac jak mój dawny kumpel BLITZU
SantaClaus - Czw 05 Sty, 2012
BadMotherfucker napisał/a: | Trochę dziwne miejsce do tatuowania |
No tak jak mówi suchy, od czegoś trzeba zacząć ;P
To nie będzie jedyny tatuaż na mojej skórze, mam jeszcze kilka wzorów zaplanowanych, a z czasem dojdą następne
Rotten82 - Czw 05 Sty, 2012
BadMotherfucker napisał/a: | Trochę dziwne miejsce do tatuowania |
mam i nie narzekam, nawet nie bolało w tym miejscu
Rotten82 napisał/a: | BadMotherfucker napisał/a: | Trochę dziwne miejsce do tatuowania |
mam i nie narzekam, nawet nie bolało w tym miejscu |
Kiedy wychodziłem ze studia z umówioną data i ceną wykonania tatuażu, nawiązała się rozmowa z jakimś gostkiem, który wyszedł na fajkę , a wcześniej był na fotelu i mówił mi, że w miejscu, które wybrałem podobno kurewsko boli.
Kiedyś tam niby był dziarany i odczucie jak przy zrywaniu ścięgien
No ale każdy inaczej reaguje na ból, mam datę umówioną na 4 lutego, napiszę jak będzie po i wrzucę jakąś fotkę
kawkader - Czw 05 Sty, 2012
Może sobie z Ciebie zażartował
Mówił całkiem serio;)
Carper - Czw 05 Sty, 2012
Poważnie ból jest tu wyznacznikiem miejsca do wytatuowania? wolę te kilka h przeboleć, niż chodzić z tatuażem w miejscu, które by mi się nie podobało
suchy693 - Sob 07 Sty, 2012
Wróciłem z pracy i z checia bym komus jebnął w mordę takim wkurwiony na chłopków ze wsi
Marguz - Sob 07 Sty, 2012
a ja sobie od wczoraj do jutra bimbam nad morzem :)nawet tel z roboty nie wyprowadzają z równowagi
Carper - Pon 09 Sty, 2012
W tamtym roku do Freak'a wbił ksiądz, freaku patrzy przez judasza ''Tato, kolęda jest, kurwa, wpuszczać?''
A jego tata ze stoickim spokojem:
- wpuść, jak będzie burał, to po mordzie zgarnie i tyle.
piotruś - Pon 09 Sty, 2012
http://www.youtube.com/watch?v=Z26o7gaRFjk
sie pochwale występem na wospie (chociaz nie wiem czy jest sie czym chwalic )
Carper - Pon 09 Sty, 2012
nazik napisał/a: | No, słyszałem. Freaku prze chuj jest. |
się znacie? czy pod innymi nickami też się kryjesz?
Zwierz@k - Pon 09 Sty, 2012
piotruś napisał/a: | sie pochwale występem na wospie (chociaz nie wiem czy jest sie czym chwalic ) |
zawsze jakoś strasznie mnie boli w oczy jak wokalista śpiewa trzymając kartkę w łapie. Jak ja nie pamiętam jakiegoś textu to se na glebie kłade.
Kurwa, znowu ciutke mnie tu nie było
Marguz - Wto 10 Sty, 2012
Zwierz@k napisał/a: | piotruś napisał/a: | sie pochwale występem na wospie (chociaz nie wiem czy jest sie czym chwalic ) |
zawsze jakoś strasznie mnie boli w oczy jak wokalista śpiewa trzymając kartkę w łapie.
|
Rotten82 - Wto 10 Sty, 2012
Marguz napisał/a: | Zwierz@k napisał/a: | piotruś napisał/a: | sie pochwale występem na wospie (chociaz nie wiem czy jest sie czym chwalic ) |
zawsze jakoś strasznie mnie boli w oczy jak wokalista śpiewa trzymając kartkę w łapie.
|
|
ja tak jak Zwierzak, jak nie pamiętam to na glebę kładę kartkę, albo improwizuję i tak publiczność raczej nie zna tekstu właściwego
piotruś - Wto 10 Sty, 2012
no faktycznie troche chujowo to wygląda, ale nasz wokalista ma to do siebie, że nawet swoich tekstów czasami nie pamieta
Rotten82 - Wto 10 Sty, 2012
piotruś napisał/a: | le nasz wokalista ma to do siebie, że nawet swoich tekstów czasami nie pamieta |
ja mam to do siebie, że właśnie swoich tekstów nie pamiętam, a czyjeś jak najbardziej
suchy693 - Wto 10 Sty, 2012
Dobra panki mamy 3 tekile na dwóch idę za 1h rozpracowac je z cytryną pod muzykę organową:bananik:
Zwierz@k - Wto 10 Sty, 2012
Rotten82 napisał/a: | albo improwizuję i tak publiczność raczej nie zna tekstu właściwego |
o to to!!!
chłopaki z P2D na piątkowym gigu nie mieli textu do jednego kawałka to śpiewali hasła reklamowe z butelki bosmana "recepturaaa browar szczeciiinnn! doskonały i głęboki smak!"
wino39 - Śro 11 Sty, 2012
NIE NO KURWAAAAAAAAA nie wierze, japierdole, może to jakieś spambooty
ht czy coś http://www.bravo.pl/fanklub/punk-rock/ids,675/
Idę po żyletki
suchy693 - Śro 11 Sty, 2012
To się wczoraj najebałem aż rzygałem
|
|