|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Marguz - Wto 30 Wrz, 2008
też 2 życzenia dostałem sms, dawno mnie nie było, chybaże w dziale humor. Chujowo ostatnimi czasy się dzieje, a na dostatek nie zdążyłem się wypowiedzieć w dziale o malowaniu ścian...ja pierdole
heroina - Wto 30 Wrz, 2008
co ciekawego wymyśliłeś?
aj tam zaraz chujowo się dzieje... ja pamiętam o zaproszeniu do świdnika (się nie wykręcisz) i dopiero jak sie tam zjawię to będzie chujowo
wróciłam z terningu tańca brzucha i czuje, że zaraz mi nogi odpadną
Ryszard - Wto 30 Wrz, 2008
sążnisty trening sobie dziś urządziłem. wybieganie konkretne aż miło.
Zwierz@k - Wto 30 Wrz, 2008
heroina napisał/a: | wróciłam z terningu tańca brzucha i czuje, że zaraz mi nogi odpadną Confused Wink |
to brzuchem żeś tańczyła czy nogami?
Winiak - Wto 30 Wrz, 2008
na koniec dnia dostałem życzenia jak miło
Aneta - Śro 01 Paź, 2008
z dnia na dzień co raz to coraz durniejsze posty są...
Pazzo - Śro 01 Paź, 2008
To przez kryzys w gospodarce..
Zwierz@k - Śro 01 Paź, 2008
najgorsze jest to, że zauważam to u siebie. Dobrze że od poniedzialku zaczynam zajęcia, może troche znormalnieje...
Marguz - Śro 01 Paź, 2008
no, ja tam z zaproszenia się nie wykręca i się nie boję, w Świdniku i tak nie da się już nic zniszczyć
heroina - Śro 01 Paź, 2008
Zwierz@k napisał/a: | to brzuchem żeś tańczyła czy nogami? |
biodra ćwiczyłam i przez całe zajęcia popierdalałyśmy maleńkimi kroczkami zamiatając niemożliwie tyłkiem we wszystkie strony
Zwierz@k - Śro 01 Paź, 2008
no to juz w ogole nie czaje - taniec brzucha a Ty zamiatasz tylkiem
QkiZ - Czw 02 Paź, 2008
wróciłem na weekend ze stolycy. doskwiera mi brak netu i kompa w ogóle. całe szczęscie w mieszkaniu jest kablówka i descovery to się nie zanudzam...
Zwierz@k - Pią 03 Paź, 2008
ostatni weekend wakacji... dziś Dziś Alcoholocaust Terrormachines Gruppe w postaci Knura Szczeniura, ElTurbo Animallo, Bakomy i reszty zgredow atakuje najtańsze lokale w mieście
Mecenas - Pią 03 Paź, 2008
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
robota mnie wkurwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozwal - Pią 03 Paź, 2008
dzisiaj sg&rb
Marguz - Pią 03 Paź, 2008
Mecenas napisał/a: | aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
robota mnie wkurwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
chyba rozumiem co masz na myśli...I`m sick of it
Pazzo - Sob 04 Paź, 2008
trzeba było dźwig zamówić i sprawa załatwiona xD
Astiv - Sob 04 Paź, 2008
pewnie piwa za duzo i okno zamontowane do góry nogami
Zwierz@k - Sob 04 Paź, 2008
tylko szyba zbita.
Zwierz@k - Nie 05 Paź, 2008
hey it's rugby timeeeee!
czyli ide się potarzac po trawie z paroma spoconymi facetami <mrau>
lubie, ale co to za sport w ktorym nie ma bólu, potu i łez?
eee tam. rowery też są gay....
<dev, nie zabijaj >
oni sie nie ocieraja tylko napierdalają
Ryszard - Nie 05 Paź, 2008
tarło uprawiają
Dev - Nie 05 Paź, 2008
Zwierz@k napisał/a: | <dev, nie zabijaj > |
o Zwierz, za to masz wielgachnego minusa <foch>
właśnie miałam napisać, że tyle co wróciłam z szaleńczego rowerowego wypadu po rzeszy. przebiezka trwała 1.5 godz i była naprawdę szalona, ale wróciłam w jednym kawałku, hehe
kocham rower!!
jutro jadę po swoje pierwsze rękawice bokserskie, szczęke, i bandaże. Będę sparować
|
|