|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Aneta - Pią 12 Wrz, 2008
to gdzie się szlajałeś ??
Aneta - Pią 12 Wrz, 2008
lubicie ska? ---> http://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8
rozwaliło mnie to dziś
Stanzberg - Pią 12 Wrz, 2008
Niestety, nie mogę teraz przesłuchać....
Szkoda, do powrotu do domu nauczyłbym się to śpiewać.
Mecenas - Pią 12 Wrz, 2008
po raz setny żałuję że nie mam karty dźwiekowej w robocie
Aneta - Pią 12 Wrz, 2008
Stanzberg napisał/a: | Szkoda, do powrotu do domu nauczyłbym się to śpiewać. |
ale wchodząc na 4. piętro zdążyłbyś* zapomnieć
* - musiałbyś
KiNdEr - Sob 13 Wrz, 2008
A ja sie wczoraj na lekcji religii dowiedziałem że w zamachu na WTC nie przyszedł w tym dniu do pracy żaden Żyd, ponieważ Żydzi byli o tym poinformowani
magdalenik - Sob 13 Wrz, 2008
a ja sie nie dowiedzialam nic nowego ponad to co juz wiem,mimo spedzenia w tej zajebanej hucie ponad 8 godzin
jutro biore browary i discmana
Ryszard - Sob 13 Wrz, 2008
Ale chujowo mi się dzisiaj biegało. Chce przyspieszyć, męczę się, dyszę ale nie przyspieszam. Nogi jakieś nie moje. Weak.
Dev - Sob 13 Wrz, 2008
Ryszard napisał/a: | Chce przyspieszyć, męczę się, dyszę ale nie przyspieszam |
no to rzeczywiście "spierdoliłbyś jak gepard"
aczkolwiek zgadzam się, ze najlepszy sposób na atak zmutowanych dresów to palenie sandałów.
Ryszard - Nie 14 Wrz, 2008
Eeeee tam, już dzisiaj się wyjaśniło czemu. Gardło pali, łeb napiera. Czeba zwalczyć choróbsko.
Kamyla - Nie 14 Wrz, 2008
Ryszard napisał/a: | Ale chujowo mi się dzisiaj biegało. |
Ja tam się już przyzwyczaiłam do takiego "sprintu"
niestety umiem biegać tylko na ostatni tramwaj i za autobusem, w szkole z każdego biegu mam zaliczenie bo nie widzę żadnej motywacji. Gówno prawda, że jak się ma 185 i dłuższe nogi to się łatwiej biega, wiecznie mi to wfiści wmawiają i jak się okazuje nie mają racji
Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008
Moja Kochana Córusia:* Kingunia:*:*
ko0niu - Nie 14 Wrz, 2008
oczywiscie ze sie lepiej biega, ja miałem 185cm wzrostu w gimnazjum, to mnie brali na zawody w biegach, w liceum dobilem do 193 cm, ale juz mi sie nie chciało pierdolić w zawody...bieganie to nudny sport.
A tak poza tym to za równy tydzień żegnaj Ostrowcu, kierunek Krakau i trzeba się przygotować psychicznie na uczelniany kieracik.
Pocieszenie jest jedno : W KRK zdarzy się komuś zrobić koncert a w Ostrowcu nie zdarzyło się to od roku na bide.
magdalenik - Nie 14 Wrz, 2008
lidka,gratulacje
ale wez mi powiedz,na co jej te rekawiczki??jak ja tego nie lubie.zeby sie dziecko nie podrapalo?a jak sie podrapie(zreszta nie wiem jak,takie male dzieciatka maja jeszcze bardzo miekkie paznokcie)to co sie takiego stanie?lepiej rączki krępować?przeciez takie dzidzie poza machaniem konczynami i paluszkami niewiele wiecej do zabawy maja...Ech.
chyba ze macie tak zimno w domu
Dev - Nie 14 Wrz, 2008
Lidka gratuluje!
aczkolwiek imię mi osobiście kompletnie się nie podoba.
u mnie w m4 było dziś bardzo zimno, po czym przyjechała rodzina z daleka, nachuchali i jest obecnie zajebiście duszno i gorąco, chyba se okno otworzę.
no i przywieżli studencką i lentilki, które właśnie spożyłam
KiNdEr - Nie 14 Wrz, 2008
Lentilki dobra rzecz, nie ma to tamto.
Nieja - Pon 15 Wrz, 2008
Stan, Aneta - jak byliście w zeszłym roku bodajże w Górach Stołowych to gdzie nocowaliście? Polecacie jakieś ciekawe i mało popularne miejsca w tamtym regionie? Bo też się z dziewczem wybieram. Pozdro:)
Stanzberg - Pon 15 Wrz, 2008
Nocowaliśmy w różnych miejscach podczas tej wycieczki.
Ale generalnie nie sposób ich polecić - zresztą, wszystkie były po czeskiej stronie. W Góry Stołowe przechodziliśmy górami z Czech.
Nieja - Pon 15 Wrz, 2008
Oki spoko, my też planujemy większość czasu w Czechach spędzić. Tyle ze teraz nie da rady nocować gdziekolwiek, bo zimno już trochę. Tak czy siak dzięki
Aneta - Pon 15 Wrz, 2008
cały czas spaliśmy pod namiotem, na dziko czasem... rozbici, np. pod lasem; odwiedzały nas dzikie zwierzęta...
ale teraz na namiot i tak za zimno...
Stanzberg - Pon 15 Wrz, 2008
Proponuję się zdecydować na jakieś schronisko - blisko gór i ciepło.
W okolicy są dwa: Szczeliniec i Pasterka: to pierwsze odpada raczej ze wzgl. na ceny, ale drugie wziąłbym pod uwagę. Jest b. blisko granicy i "atrakcji" po polskiej stronie.
edit:
Teraz znalazłem:
Zwierzak napisał/a: | off top - stan, odezwij sie na gg kiedys chłopaczyno bo ani widu ani słychu Ciebie | Zwierzu, ja na gg wchodzę tak rzadko jak to możliwe, zupełnie nie mam czasu tam siedzieć!
Zostają telefony i maile.
Na 98% widzimy się w październiku w woj. pomorskim. Szczegóły wkrótce.
Zwierz@k - Wto 16 Wrz, 2008
Stanzberg napisał/a: | Na 98% widzimy się w październiku w woj. pomorskim. Wink Szczegóły wkrótce. Cool |
to dawaj te szczegóły, bo już jeden wypad na październik mam zabukowany...
Stanzberg - Śro 17 Wrz, 2008
Zwierz@k napisał/a: | Stanzberg napisał/a: | Na 98% widzimy się w październiku w woj. pomorskim. Wink Szczegóły wkrótce. Cool |
to dawaj te szczegóły, bo już jeden wypad na październik mam zabukowany... | Organizator koncertu da Ci znać.... czekaj na wieści od białego, morskiego ptaka z Żuław.
Aneta - Śro 17 Wrz, 2008
pewnie mówicie o tym samym
Zwierz@k - Śro 17 Wrz, 2008
wieśc dostałem właśnie, czy dojdzie do skutku dowiemy się w piątek/sobote...
Aneta napisał/a: | pewnie mówicie o tym samym Razz |
noł noł noł, bowiem 10 pażdziernika = The Freaks+The Junkers+ Skarface w Passewalku
|
|