PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

Dev - Pon 08 Wrz, 2008

byłam dziś na pierwszym treningu muay thai i było zajebiście. nabawiłam się pierwszych kilkudziesięciu siniaków i tym podobnych, pozdzierałam stópki do krwi, nie mogę ruszać ręką, ale w środe znów zapieprzam na trening. to jest kurwa to :twisted:
Ryszard - Pon 08 Wrz, 2008

kurwa, zwariowałem i kupiłem w sklepie jakiś tani Tonic. Gówno jakich mało. Smakuje jak wódka, śmierdzi jak wódka a procentów toto nie ma. Zaprawdę powiadam: nie kupujcie tego badziewia.
heroina - Pon 08 Wrz, 2008

dobrze wiedzieć

dzisiaj zaliczyłam pierwsza kłutnię małżeńską. z powodu zupy ogórkowej. trwała bite 3 godziny :roll:

:kiss:

Kamyla - Pon 08 Wrz, 2008

heroina napisał/a:
trwała bite 3 godziny

to nieźle musiałaś spieprzyć ta zupę :lol:

xkrzysiekx - Wto 09 Wrz, 2008

heroina napisał/a:
dobrze wiedzieć

dzisiaj zaliczyłam pierwsza kłutnię małżeńską. z powodu zupy ogórkowej. trwała bite 3 godziny :roll:

phi! wirtualnei to Ty się możesz kłucić nawet 5h. w realu padłabyś po kwadransie 8)

gooy - Wto 09 Wrz, 2008

nie no bez przesady, wirtualny wpierdol sie zaczal dopiero po jakiejs godzinie :P az mnie zadziwia moja cierpliwosc :P

KiNdEr - Wto 09 Wrz, 2008

Devotka napisał/a:
pozdzierałam stópki do krwi

Po wakacyjnej przerwie w treningach przez tydzień nie mogłem chodzić bo skóra ze stóp się naciągnęła pod palcami i zerwała :) Ale już sie regeneruje 8)

Ryszard - Wto 09 Wrz, 2008

to może w skarpetkach trenuj? :lol:

Idę biegać, hej!

Spoko, za kika dni moje stopy będą ze stali :faja:
Dev - Wto 09 Wrz, 2008

KiNdEr napisał/a:
Po wakacyjnej przerwie w treningach przez tydzień nie mogłem chodzić bo skóra ze stóp się naciągnęła pod palcami i zerwała :) Ale już sie regeneruje 8)

heh, mam dokładnie to samo :wink:

nie wiem czy jutro dam radę, bo siniaki już powyłaziły i całam opuchnięta. no ale cóż, każda ma nóżka słaba przyjęła po kilkadziesiąt kopnięć, także jutro, jak mnie ktoś kopnie to chyba zacznę tam śpiewać :twisted:
dziś chciałam pokazać, czego się nauczyłam, także kolegę koło mnie standardowy chwyt za kark i jeb w brzuch. tyle, że słabo wyhamowałam kopnięcie... :oops:

:mrgreen: Jak poszedłem na trening z tą zdarta skórą nieco już stwardniałą to mi jeszcze popękała tak jakby "do mięsa" :) Ale jutro mam nadzieje że już normalnie bedę wszystkich rozpierdalał a nie z bólem stóp :faja:
Ryszard - Wto 09 Wrz, 2008

ale z was pieski francuskie
Pani Ka - Wto 09 Wrz, 2008

Miło bardzo jest być w klasie sportowej,lekcje do 18.55,właśnie próbuje zatrzymać drugi dzisiaj krwotok z nosa...Żyć nie umierać! :lol:
Zwierz@k - Śro 10 Wrz, 2008

Ryszard napisał/a:

egzakli! :faja: ja mam naciagniete cuś w stawach łokciowych nie mowiąc o odciskach na stopach - ale jutro trening i chuj!
BTW kupiłem se nowe lansiarskie koreczki :faja:

Dev - Śro 10 Wrz, 2008

Ryszard napisał/a:

weź poprawkę na to, że jestem kobietą, byłam po pierwszym treningu męskiego w gruncie rzeczy sportu. także nie wiem, czy taki ze mnie piesek.
kiedyś będzie ze mnie prawdziwa human weapon :twisted:

także dziś na 20 hehe

Ryszard - Śro 10 Wrz, 2008

więcej dystansu
KiNdEr - Czw 11 Wrz, 2008

Zwierzak , w butach nigdy nie doznasz tych samych odcisków co na bosaka :faja: (Moje już nie bolą, jak zrobią sie nowe to dam znać :) )
Aneta - Czw 11 Wrz, 2008

ciężki alko-weekend się szykuje...
heroina - Czw 11 Wrz, 2008

poród zaczął się o 3:22, trwał do 5:54
urodziły sie śliczne, czarniutkie, satańskie kotki :D :faja:

Aneta - Czw 11 Wrz, 2008

tylko mi ich nie potopić !!!
wrzuć fotkę :D

heroina - Czw 11 Wrz, 2008

sesję fotograficzną planuję wieczorem.
narazie wsłuchuję się w odgłosy skrzeczenia małych gardeł przeplatanych mlaskaniem, bo wreszcie sczaiły do czego służą sutki :wink:

z tego wszystkiego budzi się we mnie instynkt macierzyński :oops: :wink:

Dev - Czw 11 Wrz, 2008

Anka, miałam podobnie, jak moja szczurcia się oszczurzyła po tyg (i była to 100% surprise..).
Też się we mnie instynkt obudził :oops:

KiNdEr napisał/a:
Moje już nie bolą

szczerze zazdroszczę, na ost treningu musiałam założyć skarpetkę i przy frontkicku wywinęłam takiego orła, że huknęło na całą salę :lol:

:mrgreen:
To mój kumpel tez zrobił fajną akcje,przyszliśmy we trzech na pierwszy trening i na rozgrzewke zagraliśmy w 2 gonie ( hmmm.... coś około 50 osób na sali gimnastycznej ) , zaczynamy grac ja sie chowam gdzieś po bokach żeby nie dostać a jeden kumpel stoi na środku i nie wie zabardzo ocb i nagle jeb, dostał taką że sie wyraże "pizde" prosto w łeb że wszyscy na sali jękneli :lol: Więcej już nie przyszedł na trening :twisted: :twisted: :twisted:

PS.
Z tego co pamiętam graliśmy piłką lekarską :)

magdalenik - Czw 11 Wrz, 2008

ja ide na pierwszy w poniedzialek...
a w weekend-huta od rana :D

Na co ten pierwszy?