|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
wajch - Śro 16 Lis, 2011
Pic co tydzień to i ja piję, nawet dwa razy w tygodniu, ale no jakoś nie czekam na to z utęsknieniem. Tak dla zabicia czasu ze znajomymi :p.
lepka - Śro 16 Lis, 2011
nazik napisał/a: | Do urodzin nie pić - sobie obiecałem |
po co?
Ech, niedawno w nowe martensy zainwestowałam, ale nie wiem co jest - cały czas mnie nad piętą obcierają, tak, że sobie nieźle skórę już zdarłam... myślałam, czy by nie iść do szewca, aby mi je rozbił, ale to chyba jednak nie ma większego sensu, bo one mnie nie uciskają, tylko w tym dokładnie jednym miejscu obcierają - na obydwu nogach. Nie wiem, może to jest kwestia złego wiązania... Ktoś tam mi powiedział, że powinnam nosić grubsze skarpety, ale ja jestem do cieńszych stópek raczej przyzwyczajona, a poza tym przeważnie wpuszczam też spodnie do środka...
piotruś - Śro 16 Lis, 2011
nazik napisał/a: | To i ja wrzucę kilka słów. Nie piję od przeszło 3 tygodni Tak długi okres abstynencji zdarzył mi się ostatnio w 2007 roku
Do urodzin nie pić - sobie obiecałem |
w zeszłym roku nie piłem ponad 4 miesiące ale znalazłem sobie inny nałóg - jaranie
no a teraz mam 2 nałogi
Konan - Śro 16 Lis, 2011
lepka napisał/a: | Ech, niedawno w nowe martensy zainwestowałam, ale nie wiem co jest - cały czas mnie nad piętą obcierają, tak, że sobie nieźle skórę już zdarłam... myślałam, czy by nie iść do szewca, aby mi je rozbił, ale to chyba jednak nie ma większego sensu, bo one mnie nie uciskają, tylko w tym dokładnie jednym miejscu obcierają - na obydwu nogach. Nie wiem, może to jest kwestia złego wiązania... Ktoś tam mi powiedział, że powinnam nosić grubsze skarpety, ale ja jestem do cieńszych stópek raczej przyzwyczajona, a poza tym przeważnie wpuszczam też spodnie do środka... |
yyy... no, wiesz w sam raz do "Dlaczego Ja?"
lepka - Śro 16 Lis, 2011
Nie no chodziło mi tylko o to, żeby mi ktoś coś poradził po prostu, a że mam tendencję do nadmiernego rozpisywania się...
punczur - Śro 16 Lis, 2011
A w jakim dokładnie miejscu cie obcierają?
kawkader - Śro 16 Lis, 2011
Przecież aksjomatem jest, że nowe glany zawsze obcierają i trzeba je rozchodzić.
lepka - Śro 16 Lis, 2011
Wiem, że rozchodzić trzeba i że mają do tego na początku prawo, ale już jakiś czas w nich chodzę, jeden koncert zaliczyłam, a nadal daje mi się to we znaki. Nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć - w miejscu zgięcia, trochę powyżej tego utwardzenia na pięcie.
punczur - Śro 16 Lis, 2011
Aha. Ja zawsze w wełnianych albo angorowych skarpetach chodzę w glanach. Stopki nie są do tego prezeznaczone
wajch - Śro 16 Lis, 2011
A ja mam rozchodzone i też nie raz mnie obciera nad piętą. Dzisiaj w ogóle jak szedłem to mnie cała stopa bolała, jak by była naciągnięta. Cały dzień w glanach spędziłem. Takie uroki chyba.
k_u_dlaty - Śro 16 Lis, 2011
mozliwe wlasnie ze skarpetki i trzeba grubsze i dluzsze albo za luzno wiazesz. Ja chodze grubych i dlugich skarpetach i dosc ciasno wiaze i nie mam takiego problemu
Konan - Śro 16 Lis, 2011
mozesz na to miejsce gdzie obdzierają jakiegos lepca przyjebac i git na dłuższą metę to sie nie sprawdzi, ale zanim się nie rozbiją to będzie spox
lepka - Śro 16 Lis, 2011
No tak, ale ja szłam w nich z 5 min do autobusu i 5 min z autobusu do szkoły, a mi się do krwi obtarły... No, ale cóż - stylówa jest najważniejsza
Prompto - Śro 16 Lis, 2011
ja mam glany z bazaru i służą mi już z dychę lat - żadne martensy do mnie nie przemawiają
michał ze wsi 2 - Śro 16 Lis, 2011
punczur napisał/a: | A w jakim dokładnie miejscu cie obcierają? |
Na jajach go obcierają.
k_u_dlaty - Śro 16 Lis, 2011
michał ze wsi 2 napisał/a: |
Na jajach go obcierają. | ale to jest ona
k_u_dlaty napisał/a: | michał ze wsi 2 napisał/a: |
Na jajach go obcierają. | ale to jest ona |
tego nie wiadomo, ktoś może sie podszywać pod nią
wajch - Śro 16 Lis, 2011
piotruś napisał/a: | k_u_dlaty napisał/a: | michał ze wsi 2 napisał/a: |
Na jajach go obcierają. | ale to jest ona |
tego nie wiadomo, ktoś może sie podszywać pod nią |
A po co?
dja jaj
wajch - Śro 16 Lis, 2011
Dla jaj to teoretycznie może dziewczyna się pod faceta podszywać, ale na odwrót, to bez jaj trochę.
piotruś - Czw 17 Lis, 2011
nazik napisał/a: |
To ja mam trzy |
walenie konia też sie liczy?
Konan - Czw 17 Lis, 2011
ja taki prawdziwy to mam jeden
suchy693 - Czw 17 Lis, 2011
No dobra wy sie grzejcie w domu ja ide zaraz na koncert regieeeeeeee i folku
kawkader - Czw 17 Lis, 2011
suchy693 napisał/a: | No dobra wy sie grzejcie w domu ja ide zaraz na koncert regieeeeeeee i folku |
Nie wiem czy gratulować czy współczuć
Konan - Czw 17 Lis, 2011
koncert rege... nie wiem co wybrać, zwała w domu czy zwała na koncercie?
|
|