|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Ciekawe miejsca w sieci - Amsterdam Gay Skins
Zwierz@k - Pią 11 Gru, 2009
o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zajebiste portki
Aneta - Pią 11 Gru, 2009
przeciez masz takie
Zwierz@k - Pią 11 Gru, 2009
wszystkie mam takie
Stanzberg - Pią 11 Gru, 2009
QkiZ napisał/a: | No jeszcze nie słyszałem o gay punks. | Co, nigdy nie słuchaleś Homomiltii?
menel77 - Sob 12 Gru, 2009
Zwierz@k napisał/a: | o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zajebiste portki |
siema zwierzak ty jak chcesz to ci takie sprezentuje hehe
co tam slychowac w wielkim miescie
menel77 - Sob 12 Gru, 2009
pozdro od mumina
Zwierz@k - Sob 12 Gru, 2009
Też pozdrów "jebanego filemona"
W mieście nic ciekawego - cisza w cholere, wszyscy chyba we wczesnoziomwy sen pozapadali hehe.
Jedynie bosman dalej tak samo dobry
Trzymajcie się tam w tej haszlandi
QkiZ - Nie 13 Gru, 2009
Stanzberg napisał/a: | Co, nigdy nie słuchaleś Homomiltii? |
No jakoś nie. Ale koledzy tak
czaka - Śro 24 Lis, 2010
QkiZ napisał/a: | No jeszcze nie słyszałem o gay punks. | Na Joe Monsterze czytałem,że jest taki nurt w Stanach Gey core czy coś w tym stylu.
suchy693 - Śro 24 Lis, 2010
czaka napisał/a: | QkiZ napisał/a: | No jeszcze nie słyszałem o gay punks. | Na Joe Monsterze czytałem,że jest taki nurt w Stanach Gey core czy coś w tym stylu. | Kapela składajaca sie z pedałków i grajaca postpunk już jest PANSY DIVISION
SantaClaus - Śro 24 Lis, 2010
"I wanna be your blow-job Queen"
SantaClaus napisał/a: | "I wanna be your blow-job Queen" | a co powiesz na tooooooooooooooo
nazik napisał/a: | .
A swoją drogą posłuchałbym
Muzyki rzecz jasna | mam ich składanke plus dvd ale szału nie ma
nazik napisał/a: | suchy693 napisał/a: | nazik napisał/a: | .
Muzyki rzecz jasna | mam ich składanke plus dvd ale szału nie ma |
Są bonusy? | są jako bonus dostajesz małego plastikowego kutasa i karte wstepu na 3 dni na GAY PARTY
SantaClaus - Śro 24 Lis, 2010
o chuj ;P
nazik napisał/a: | suchy693 napisał/a: | nazik napisał/a: | suchy693 napisał/a: | nazik napisał/a: | .
Muzyki rzecz jasna | mam ich składanke plus dvd ale szału nie ma |
Są bonusy? | są jako bonus dostajesz małego plastikowego kutasa i karte wstepu na 3 dni na GAY PARTY |
Chodziło mi bardziej o często spotykane w wydaniach DVD bonusowe nagrania, nie publikowane nigdy wcześniej | Jest 7 clipków /4 live in Chicago /4 live on italian tv zespołu ,powiem ci tak daj adres na pw to ci zgram/ przeslę poczta w ramach prezentu gwiazdkowego za free
Ironia ironią ..........to po co mi dupę zawracasz chłopie PS śnieg spadł tam u ciebie już
nazik napisał/a: | Żeby się nie nudził na emeryturze ... pasożycie | nie nudze sie bo zapierdalam wiecej niż zapierdalałem taka karma NIEROBIE ty
BadMotherfucker - Pon 29 Lis, 2010
Teraz dopiero przyciełem że to 2ga strona tematu - żałuję że zobaczyłem pierwszą
ko0niu - Wto 30 Lis, 2010
należy postawić sobie ważne pytanie: czy oni tylko przebierają się za skinów, liżą sobie martensy i zapinają się w dupę bo ich to jara czy też to nie przebieranki, chłopaki chodzą tak ubrani na co dzień, śmigają na koncerty, piją sobie piwo jak koledzy itd i jedyna różnica pomiędzy nimi a zwykłymi skinami jest taka, że wolą bagietki od bułeczek
Swoją drogą chciałbym zobaczyć w Polsce 10 osobową ekipę dobranych w pary łysoli częstujących się całusami pod sceną kiedy Zbeer gra "Bistro"
Biały - Wto 30 Lis, 2010
Godne polecenia fanom "niepoprawności"...
suchy693 - Wto 30 Lis, 2010
ko0niu napisał/a: |
Swoją drogą chciałbym zobaczyć w Polsce 10 osobową ekipę dobranych w pary łysoli częstujących się całusami pod sceną kiedy Zbeer gra "Bistro" | może ten czas nadejdzie
Zigi - Czw 02 Gru, 2010
póki są daleko mam wyjebane.
Aczkolwiek kumpel opowiadał mi historię jak robił w Londynie.
Koniec lat 90, on tam nikogo nie znał, pierwszy tydzień pobytu i poszedł w piątkowy wieczór rozejrzeć się po Londynie za klimatycznym miejscem. Zobaczył większą grupę skinów idących do klubu, podbił zapoznali się, wypli kilka piwek. Jak zaczęła grać muzyka oni wstali i zaczęli się prosić do tańca, jego też. On się przestraszył i zaczął uciekać a na kwaterze zdjął glany, fleka rzucił w kąt i powiedział "Więcej tego gówna nie założę!".
W zachodniej europie wśród łysych jest chyba pełno kryptopedalstwa
spaf_antynazi - Czw 02 Gru, 2010
kiedys pisalo o tym "Nigdy Wiecej"
Z tego co pamietam to Londyn, Amsterdam, Berlin to najwieksze skupiska homoSkinow.
Ktos mi mowil ze wokalista Legionu tez byl homo ale sie dobrze ukrywal az wyszlo na jaw i sie kapela posypala
Stanzberg - Czw 02 Gru, 2010
Cytat: | Ktos mi mowil ze wokalista Legionu tez byl homo ale sie dobrze ukrywal az wyszlo na jaw i sie kapela posypala
| Tak! Na pewno!
Choć nie słyszałem o tym, w moim tomie "Miejskie Legendy z mchu i paproci" tego nie ma.
|
|