|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Polityka - Anarchia a polityka
Anonymous - Pon 09 Lut, 2009
Munin - prw.
Pazzo - Pon 09 Lut, 2009
Munin napisał/a: | Zaprezentowałem koncepcję i czekam na dyskusję a nie czyjąś opinię i osądzanie |
Munin napisał/a: | ponieważ leję na cudze opinie |
a dyskusja nie opiera sie na wymianie opini i osądzania ich? Jeżeli lejesz na cudze opinie to po chuj chcesz dyskutować? Ja rozmawiam z ludźmi aby dowiedzieć sie czegoś nowego, zweryfikować swoje poglądy.
Munin napisał/a: | nie jestem niczyją małpką lub papugą aby gadać to, co ktoś chciałby usłyszeć... |
w Twoich postach widze, że oczekujesz tego od nas w stosunku do siebie
Munin napisał/a: | to usunę pierwszy post z tego tematu. |
Munin napisał/a: | to w imię kultury polemiki usunę swoje posty... |
lepszego szantażu nie widziałem
i zamiast swoich rozmyślan i bujania w obłokach zejdz na ziemie i zacznij działać. Posądzasz nas o wąskie horyzonty a sam masz jeszcze bardziej wąski. Wierzysz tylko w to co myślisz (myslenie na bardzo wąski temat) i nic poza tym. I rozmowy normalnej nie umiesz prowadzić. Przynajmniej z inteligentniejszą od siebie osobą (krzysiek).
I znowu tylko o Tobie
QkiZ - Pon 09 Lut, 2009
Munin napisał/a: | Co Ty robisz na punkowym/anarchistycznym forum? |
a kto powiedział, że ono jest anarchistyczne
Munin napisał/a: | Kulturo masowa... |
jaki epitet
Munin napisał/a: | Jeśli jeszcze raz ktoś odezwie się do mnie osobiście to w imię kultury polemiki usunę swoje posty... |
pisz normalnymi literami, a wielkimi bukwami, bo to ja będę usuwał twoje posty.
Kamyla - Pon 09 Lut, 2009
Munin napisał/a: | Pielęgnujesz fałszywą ideę że jesteśmy czymś JEDNYM?
Oczekujesz że i ja ją żywię? To się mylisz... |
Nie wiem czy zauważyłeś-nie pielęgnuję żadnej z idei o których mówisz
Munim napisał/a: |
i nie zamierzam zakładać tematu o sobie samym... nie mam nikomu nic do pokazania..
|
Jak na razie usiłujesz wszystkim pokazać, że jesteś niby elokwentnym pseudo intelektualistą.
Jak już Krzysiek zauważył...fakt, że popisałeś się tutaj włochatym mówi wszystko Wsłuchaj się może bardziej w muzykę niż w teksty...dobrze Ci zrobi
Pazzo - Pon 09 Lut, 2009
Kamyla napisał/a: | niby elokwentnym pseudo intelektualistą. |
właśnie taką charakteryzacje chciałem napisać ale te słowa miałem na końcu języka (klawiatury?)
jaś skoczowski - Pon 09 Lut, 2009
Cytat: | Jeśli jeszcze raz ktoś odezwie się do mnie osobiście to w imię kultury polemiki usunę swoje posty... |
śmierdzisz śledziem. i k-amieniami.
gooy - Pon 09 Lut, 2009
przeczytalem tylko pierwszego posta (jesli ktos uwaza, ze jest sens czytac reszte to niech da znac) i odnosze wrazenie, ze Munin pojęcie anarchizmu poznał z literatury atakujacej anarchizm z pozycji imperialno-monarchistycznych.
Georgie - Nie 04 Kwi, 2010
mnie zastanawia wg. co punki mają wspólnego z anarchistami?!
ba! co punki maja wspólnego w obecnych czasach z buntem... sami w sobie są przerysowanym schematem i zwykłą modą...
nic oryginalnego w tym, każdy w irokezie, w tych samych ubraniach etc..
punk miał jebać modę a sam się nią stał
wawrzon - Wto 06 Kwi, 2010
To sięwypisz z panków i zapisz do np krastów czy hardkorów.
Tylko jak się chcesz zapisać do hardkorów to musisz się dobrze podziarać i przytyrać - bo inaczej start będziesz miał chujowy
BadMotherfucker - Wto 06 Kwi, 2010
A najlepiej to idź do panów od (A)
Tam wystarczy nosić się na czarno-czerwono, chodzić na manifestacje i krzyczeć głośno - jebać system
jaś skoczowski - Pon 12 Kwi, 2010
BadMotherfucker napisał/a: | A najlepiej to idź do panów od (A) |
Twoja Stara? TWOJA?!?
BadMotherfucker napisał/a: | Tam wystarczy nosić się na czarno-czerwono, chodzić na manifestacje i krzyczeć głośno - jebać system |
Dziecko, proszę, poczytaj coś o ruchu anarchistycznym Polskim, albo porozmawiaj z jakimś anarchistą from Bolanda, ale mającym więcej niż 15lat, on Ci wszystko dobrze wytłumaczy. Bredzisz.
BadMotherfucker - Pon 12 Kwi, 2010
Jeszcze żebyś miał dystans do jakichkolwiek słów to byłoby pięknie
Emotka na końcu mówi wszystko panie dorosły
Moja stara jest już naprawdę stara
jaś skoczowski - Wto 13 Kwi, 2010
BadMotherfucker napisał/a: | Jeszcze żebyś miał dystans do jakichkolwiek słów to byłoby pięknie |
Ale przecież mam dystans. Tylko bredzisz.
BadMotherfucker - Wto 13 Kwi, 2010
Umrzyj
zachariasz - Pią 30 Lip, 2010
Straszne rzeczy tu się dzieją... skąd w ogóle biorą się tacy ludzie!
Stanzberg - Sob 31 Lip, 2010
Zmusiłem się do przeczytania pierwszy raz całego tematu i mój punkt leci do Krzysia.
FRED K. - Pią 04 Sty, 2013
anarchia to dla mnie stan umyslu, styl zycia roznych ludzi i sprawdza sie dobrze w sferze duchowej wielu ludzi (choc sam anarchista nie jestem). anarchia w polityce to pierdolona głupota
BiteItYouScum - Nie 01 Cze, 2014
Anarchia to utopia. Popieram niektóre idee anarchizmu, ale jako "system" polityczny jest nie do zrealizowania. Chociażby, dlatego że ludzie to jednak skurwysyny i zawsze będą tacy, którzy będą dążyć do władzy nad innymi, wymuszać ich uległość i posłuszeństwo przemocą albo szantażem (np. ekonomicznym). Anarchia po krótkim czasie zamieniłaby się w koszmarny anarchokapitalizm, albo coś jeszcze gorszego. Wszędzie harcowałyby jakieś junty i milicje bandyckie, łupiące słabych i bezbronnych. Anarchie macie w Afryce i kurestwo, syf i malaria sięgają tam zenitu. Nikt już na świecie nie wie jak ten burdel uprzątnąć, a zachód i tak się cieszy że tak jest, bo można tym biedakom wysypać śmieci na głowę, wylać toksyczne gówno do wody pitnej, sprzedać tony broni, żeby się wyrzynali jak psy i wszyscy mają to w dupie.
Polecam serial Revolution.
http://www.youtube.com/watch?v=y4Bq-h2JCSE
A jak dla kogoś przesłanie niezrozumiałe to niech sobie obejrzy jeszcze raz Mad Maxa, albo Wodny Świat.
michał ze wsi 2 - Czw 14 Maj, 2015
QkiZ napisał/a: | a kto powiedział, że ono jest anarchistyczne... |
Co o tym myślisz?
http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
Chyba coś powinni zrobić...?Ze dwóch dzieciaków sam bym jeszcze utrzymał jakby trzeba było...
|
|