|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Świeta,święta...
magdalenik - Pon 24 Gru, 2007
Browar napisał/a: | magdalenik napisał/a: | swieta,nie swieta,anetka jak zawsze zlosliwa. |
Rozumiem,że znasz Ją osobiście... |
-------------------------------------------------
na dzis jest kilka opcji do wyboru:
1.usiasc do stolu razem z chujem,ktorego nie lubie,nie trawie,nie szanuje i udawac,ze go nie widze.
2.usiasc do stolu razem z chujem,ktorego nie lubie,nie trawie,nie szanuje i udawac,ze jest wszystko ok.
3.spakowac siebie,dzidzie i isc w pizdu tam gdzie znajde bardziej przyjaznych ludzi i troche spokoju.
hmmm...zobaczymy.
PS:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM ZYCZE
baka - Pon 24 Gru, 2007
Browar napisał/a: | Pfff... wychodzi na to,że tylko mnie nie bije |
a mnie nie bije widocznie mnie bardziej lubi od Was
co do tematu: Jestem z dużej rodziny i właśnie to w świętach kocham- kiedy jesteśmy wszyscy razem, jest tłoczno,gwarno i bardzo wesoło. Święta nie tylko prezenty i wolne od szkoły,ale przede wszystkim czas poświęcony dla rodziny.Stół zastawiony na 20 osób to normalka Wiele frajdy sprawiają mi same przygotowania do Świąt: pieczenie ciasteczek z siostrą, pakowanie prezentów dla bliskich,ubieranie choinki z dzieciakami siostry itp. A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd i błogie lenistwo
lepiej późno niż za późno a jako że wcześniej nie miałam jak to teraz życzę wszystkim wesołych,spokojnych i leniwych Świąt
Anonymous - Pon 24 Gru, 2007
baka napisał/a: | A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd |
Taaa,troche też udało mi się z nich usłyszeć.
baka napisał/a: | Pfff... wychodzi na to,że tylko mnie nie bije
a mnie nie bije widocznie mnie bardziej lubi od Was |
Nie,bo mnie
baka - Pon 24 Gru, 2007
Browar napisał/a: | baka napisał/a: | A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd |
Taaa,troche też udało mi się z nich usłyszeć. |
to była speszal edyszyn z pozdrowieniami od Teściowej
Zwierz@k - Wto 25 Gru, 2007
Terenia & The Christmas Hooligans?
baka - Wto 25 Gru, 2007
dokładnie tak
Mirthall_ - Śro 26 Gru, 2007
Jestem ateistą więc święta traktuję jako tydzień odpoczynku z żarciem. W wigilię kolacyjka z rodzicami i rodzeństwem, potem prezenty spod choinki popodniecać się nimi i w sumie 2 godziny po wigilii święta prawie zakończone. Jeszcze tylko wspólne śniadania "świąteczne" śniadania...
A w tym roku wkurwiający brak otwartych sklepów.
magdalenik - Śro 26 Gru, 2007
i jak wam swieta minely/mijaja? wszystko zgodnie z planem czy jakies niespodzianki wynikly?
ja np zastosowalam najpierw opcje 1,a pozniej opcje 3 z wymienionych przeze mnie wyzej
texpolar - Śro 26 Gru, 2007
święta święta i po świętach. spadam na obiadzik do dziadków, a potem chlam z ziomami
Painful_Hands - Śro 26 Gru, 2007
wez mi jedno, byle zimne
review - Śro 26 Gru, 2007
to są moje pierwsze świeta ,kiedy nie lecze kaca
Painful_Hands - Śro 26 Gru, 2007
Gratulacje
xkrzysiekx - Śro 26 Gru, 2007
jak co roku, bez ekscesow
slayr - Śro 26 Gru, 2007
Tez, jak co roku - normalka. Tylko oczy przy nowym 19' LCDku będą odpoczywać.
magdalenik - Czw 27 Gru, 2007
xkrzysiekx napisał/a: | jak co roku, bez ekscesow |
heh,a u mnie jak co roku z ekscesami w sumie to zabawne nawet.......
Szosz - Nie 20 Sty, 2008
Święta po raz pierwszy od trzech lat spedziłem w domu, były to najlepsze święta jakie miałem bez grzania, pierwszy raz od kąd pamiętam dzieliłem siez ojcem opłatkiem bez problemu, nie musiałem sie przełamywać by do niego podejść.
|
|