PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

Ryszard - Czw 03 Lip, 2008

No pacz, a ja jutro o 5.15 mam pociąg do Ustronia i przez 3 tygodnie będę zapierdalał głównym szlakiem beskidzkim do Wołosatych.
Kurwa życie jest (może być ) piękne....

rozwal - Czw 03 Lip, 2008

czy jest ktos z leszna bo jutro wbijam tam na chwile :)
Ryszard - Czw 03 Lip, 2008

Na razie, panki. Jak wrócę to nie będzie internetu u mnie przez jakiś czas, więc tymczasowo żegnam, pozdrawiam, cośtam.
No i nadchodzę, nazik.

KiNdEr - Czw 03 Lip, 2008

Ryszard napisał/a:
No pacz, a ja jutro o 5.15 mam pociąg do Ustronia i przez 3 tygodnie będę zapierdalał głównym szlakiem beskidzkim do Wołosatych.

Ja coś pamiętam że szedłem z Wołosatego na tarnice a z tarnicy inną zajebistą drogą do Ustrzyk. Żegnaj :wink:

Marguz - Czw 03 Lip, 2008

Ryszard napisał/a:
No pacz, a ja jutro o 6.08 mam autobus do Lublina i przez 8 godzin będę zapierdalał w pracy.
Kurwa życie jest (może być ) piękne(ale obecnie nie jest)....

gooy - Pią 04 Lip, 2008

rozwal napisał/a:
czy jest ktos z leszna bo jutro wbijam tam na chwile :)

ja jestem :P ale chfilowo jestem w kielcach :P

rozwal - Pią 04 Lip, 2008

leszczu :faja:
ojoj jakboli - Pią 04 Lip, 2008

Nazik coś takiego kombinujesz? klapki+piwo

Astiv - Pią 04 Lip, 2008

Rysiu spoko wyjście ... Tez tak k... chce!

Nazik... mam pytanko :) Jest gdzies w tych twoich Ustrzykach jakies miejsce do rozbicia namiotu (pole namiotowe, lub polanka gdzie psy nie węszą) ??

Kto jedzie na KSU na XXXlecie, bo ja mam plany ale nie wiem jak to wyjdzie...

ojoj ta seria z wynalazkami jest zdecydowanie niesmieszna, szczegolnie ta z publiczna fontanna.
abominacja - Pią 04 Lip, 2008

a ja dzisiaj obchodzę 19-ste urodziny. stara dupa zemnie heheh :wink: najlepszym prezentem jest to,ze rodzice moi wspaniali sobie jutro wyjeżdżają na 3 dni do kazimierza i trochę od nich odpocznę przy boku lubego :kiss: bęzie pyszne spagetti(nie ma to jak facet kucharz). hasło na weekend: "pomidory, wino i szczoteczka do zębów" :wink:

szczescia :kiss: :)
Anonymous - Pią 04 Lip, 2008

Taaa.. zwłaszcza na drzewie obok bloku nazika :P
Zwierz@k - Pią 04 Lip, 2008

dwa dni gangsterskiej imprezki. popili, pojedli z grilla, ponapierdalali w pokerka. było zajebiście, ale teraz trza dojść do siebie. Jutro wypierdalam na mały trip - najpierw trzy dni u zioma który produkuje zajebisty pitny miód ( cała piwnica butelek), ma własny kawał lasu i strumyczka (się pstrągi połowi), koniki etc. Następny prystanek - Grunwald i sroga najebunda ze znajomymi z całej Polski... nie wiem jak to przeżyje...
Marguz - Pią 04 Lip, 2008

no i chuj wyszedłem sobie stopa złapać nad jeziorko, zmokłem, wróciłem, tankuję piwka i za karę zemszczę się alkoholem w świdniku
magdalenik - Sob 05 Lip, 2008

piatek wieczor,a my...?
rozwal - Sob 05 Lip, 2008

mam wlasna bryke 8)

poka
abominacja - Sob 05 Lip, 2008

magdalenik napisał/a:
piatek wieczor,a my...?

a my nie mamy nic lepszego do roboty, niż siedzieć w samych majtach i koszulce przed kompem niczym ten pedofil wojtek. żyć nie umierać!
jutro wspaniały dzień z ukochanym, a po nim pobudka w pustym łóżku i "pani już dziękujemy/nas już nie ma". przyda się koktail kokosowy i chipsy na poprawe humoru.
dobranoc

Zwierz@k - Sob 05 Lip, 2008

dobra panki. zostawiam was na ponad tydzien. mam nadzieje ze dacie sobie beze mnie rade :faja: no i trzymajcie kciuki żeby w tym roku zwyciężyła jedyna słuszna strona :wink:

Zwierz@k napisał/a:
zostawiam was

:cry:

a dlaczego... :cry:

Przybysz - Sob 05 Lip, 2008

siema :) Sram egzaminami. Wracam na szczecin na dniach.
gooy - Sob 05 Lip, 2008

a Herojina zdala wczoraj za pierwszym podejsciem egzamin na prawo jazdy 8)
Anonymous - Nie 06 Lip, 2008

nazik ja rodze w sierpniu... i to jeszcze kurwa pewnie jak na złość trafie na 24 :/
Marguz - Nie 06 Lip, 2008

książkę byś poczytał ;) idę spać bo robotaichuj