|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Ryszard - Czw 03 Lip, 2008
No pacz, a ja jutro o 5.15 mam pociąg do Ustronia i przez 3 tygodnie będę zapierdalał głównym szlakiem beskidzkim do Wołosatych.
Kurwa życie jest (może być ) piękne....
rozwal - Czw 03 Lip, 2008
czy jest ktos z leszna bo jutro wbijam tam na chwile
Ryszard - Czw 03 Lip, 2008
Na razie, panki. Jak wrócę to nie będzie internetu u mnie przez jakiś czas, więc tymczasowo żegnam, pozdrawiam, cośtam.
No i nadchodzę, nazik.
KiNdEr - Czw 03 Lip, 2008
Ryszard napisał/a: | No pacz, a ja jutro o 5.15 mam pociąg do Ustronia i przez 3 tygodnie będę zapierdalał głównym szlakiem beskidzkim do Wołosatych. |
Ja coś pamiętam że szedłem z Wołosatego na tarnice a z tarnicy inną zajebistą drogą do Ustrzyk. Żegnaj
Marguz - Czw 03 Lip, 2008
Ryszard napisał/a: | No pacz, a ja jutro o 6.08 mam autobus do Lublina i przez 8 godzin będę zapierdalał w pracy.
Kurwa życie jest (może być ) piękne(ale obecnie nie jest).... |
gooy - Pią 04 Lip, 2008
rozwal napisał/a: | czy jest ktos z leszna bo jutro wbijam tam na chwile |
ja jestem ale chfilowo jestem w kielcach
rozwal - Pią 04 Lip, 2008
leszczu
ojoj jakboli - Pią 04 Lip, 2008
Nazik coś takiego kombinujesz? klapki+piwo
Astiv - Pią 04 Lip, 2008
Rysiu spoko wyjście ... Tez tak k... chce!
Nazik... mam pytanko Jest gdzies w tych twoich Ustrzykach jakies miejsce do rozbicia namiotu (pole namiotowe, lub polanka gdzie psy nie węszą) ??
Kto jedzie na KSU na XXXlecie, bo ja mam plany ale nie wiem jak to wyjdzie...
ojoj ta seria z wynalazkami jest zdecydowanie niesmieszna, szczegolnie ta z publiczna fontanna.
abominacja - Pią 04 Lip, 2008
a ja dzisiaj obchodzę 19-ste urodziny. stara dupa zemnie heheh najlepszym prezentem jest to,ze rodzice moi wspaniali sobie jutro wyjeżdżają na 3 dni do kazimierza i trochę od nich odpocznę przy boku lubego bęzie pyszne spagetti(nie ma to jak facet kucharz). hasło na weekend: "pomidory, wino i szczoteczka do zębów"
szczescia
Anonymous - Pią 04 Lip, 2008
Taaa.. zwłaszcza na drzewie obok bloku nazika
Zwierz@k - Pią 04 Lip, 2008
dwa dni gangsterskiej imprezki. popili, pojedli z grilla, ponapierdalali w pokerka. było zajebiście, ale teraz trza dojść do siebie. Jutro wypierdalam na mały trip - najpierw trzy dni u zioma który produkuje zajebisty pitny miód ( cała piwnica butelek), ma własny kawał lasu i strumyczka (się pstrągi połowi), koniki etc. Następny prystanek - Grunwald i sroga najebunda ze znajomymi z całej Polski... nie wiem jak to przeżyje...
Marguz - Pią 04 Lip, 2008
no i chuj wyszedłem sobie stopa złapać nad jeziorko, zmokłem, wróciłem, tankuję piwka i za karę zemszczę się alkoholem w świdniku
magdalenik - Sob 05 Lip, 2008
piatek wieczor,a my...?
rozwal - Sob 05 Lip, 2008
mam wlasna bryke
poka
abominacja - Sob 05 Lip, 2008
magdalenik napisał/a: | piatek wieczor,a my...? |
a my nie mamy nic lepszego do roboty, niż siedzieć w samych majtach i koszulce przed kompem niczym ten pedofil wojtek. żyć nie umierać!
jutro wspaniały dzień z ukochanym, a po nim pobudka w pustym łóżku i "pani już dziękujemy/nas już nie ma". przyda się koktail kokosowy i chipsy na poprawe humoru.
dobranoc
Zwierz@k - Sob 05 Lip, 2008
dobra panki. zostawiam was na ponad tydzien. mam nadzieje ze dacie sobie beze mnie rade no i trzymajcie kciuki żeby w tym roku zwyciężyła jedyna słuszna strona
Zwierz@k napisał/a: | zostawiam was |
a dlaczego...
Przybysz - Sob 05 Lip, 2008
siema Sram egzaminami. Wracam na szczecin na dniach.
gooy - Sob 05 Lip, 2008
a Herojina zdala wczoraj za pierwszym podejsciem egzamin na prawo jazdy
Anonymous - Nie 06 Lip, 2008
nazik ja rodze w sierpniu... i to jeszcze kurwa pewnie jak na złość trafie na 24
Marguz - Nie 06 Lip, 2008
książkę byś poczytał idę spać bo robotaichuj
|
|