|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kultura & Sztuka - Filmy! Książki!
cat lady - Śro 16 Mar, 2011
Stanzberg napisał/a: | Dobry gust masz.
BadMotherfucker napisał/a: | bladaczka napisał/a: | właśnie obejrzałam dom zły |
Ta emotki których użyłaś zdecydowanie rewelacyjnie oddają to co się dzieje na ekranie | Świetny film, mi podobał się bardzo, bardzo! |
zgadzam sie swietny,ale dla wrazliwych dozowac po lyku bo ciezki i mocny,jak na moje nerwy.
SantaClaus - Śro 16 Mar, 2011
Poszukuję filmu, który widziałem dawno temu...
Motyw był taki, że jakiś koleś(świr) kochał się w żonie jakiegoś tam gościa, włamał się do domu rodzinki i urządził sobie mieszkanko na strychu i mieszkał tam, schodził do kuchni podjadać jedzonko jak nikogo nie było w domu i takie tam, a na końcu chciał wszystkich pozabijać, bo ta babka go nie chciała.
Wie ktoś może co to za film??
Chyba był amerykański
Przypomniało mi się jeszcze, że ten psychol uratował dziecko tej babki, w której się podkochiwał, ona mu podziękowała, zaprosiła do domu na obiad i takie tam, zaprzyjaźnili się, ale później mu powiedziała, że nic z tego nie będzie to się wkurwił....
PepsiPL - Śro 16 Mar, 2011
SantaClaus napisał/a: | Poszukuję filmu, który widziałem dawno temu...
Motyw był taki, że jakiś koleś(świr) kochał się w żonie jakiegoś tam gościa, włamał się do domu rodzinki i urządził sobie mieszkanko na strychu i mieszkał tam, schodził do kuchni podjadać jedzonko jak nikogo nie było w domu i takie tam, a na końcu chciał wszystkich pozabijać, bo ta babka go nie chciała.
Wie ktoś może co to za film??
Chyba był amerykański |
Sądząc po opisie to nie ma bata żeby to NIE był amerykański
suchy693 - Czw 17 Mar, 2011
ja wczoraj to ogarnąłem jeszcze roz
suchy693 - Czw 17 Mar, 2011
dostałem w prezencie wiec biore sie za czytanie
SantaClaus - Czw 17 Mar, 2011
Dzisiaj skończyłem grę metro 2033 i jestem taki podjarany, że jutro zamawiam książkę...
bladaczka - Pią 18 Mar, 2011
tego grabowskiego to bym przestudiowała, muszę zacząć uważniej badać regały u znajomych
bladaczka - Sob 02 Kwi, 2011
wie ktoś może skąd mogę ukraść Made in Poland ? nie umiem znaleźć,a online nie obejrzę bo mój komp to zabytek kultury antycznej i relikt przeszłości
suchy693 - Nie 03 Kwi, 2011
był ktoś na tym filmie juz
Stanzberg - Nie 03 Kwi, 2011
Wybieramy się.
Zwierz@k - Śro 06 Kwi, 2011
obejrzałem wczoraj:
1. Black Swan - myślałem że bedzie chujowy film o balecie, a milo się zaskoczyłem. Choć zakończenie banalne w ciul
2. Black Death - tu w drugą stronę - spodziewałem się epickiego rozkurwu w średniowiecznym stylu z odrobiną fantastyki i takoż się film zaczynał. jego ciąg dlaszy był biedny jak mysz z mysłowic.
heroina - Czw 07 Kwi, 2011
geniusz
suchy693 - Czw 07 Kwi, 2011
potwierdzam
zachariasz - Czw 14 Kwi, 2011
Świetny dokument
suchy693 - Czw 14 Kwi, 2011
dobry film nie ma co
czaka - Pią 15 Kwi, 2011
suchy693 napisał/a: | Obrazek był ktoś na tym filmie juz | Pojawiły się już głosy krytyki do tego filmu , że pokazuje się patologię, co ludzie za granicą pomyślą o Polsce i w ogóle co za wstyd i kompromitacja.
Aida - Pią 15 Kwi, 2011
Oglądałam "Made in Poland". Żadna rewelacja, jak Legnica coś zrobi to się rzygać chce...moge popytać czy ktoś ma...
Rotten82 - Sob 16 Kwi, 2011
Aida napisał/a: | Żadna rewelacja |
!!!!!!!!!!!!!!!!!
wręcz chujnia!
suchy693 - Sob 16 Kwi, 2011
Rotten82 napisał/a: | Aida napisał/a: | Żadna rewelacja |
!!!!!!!!!!!!!!!!!
wręcz chujnia! | obadam w poniedziałek czy prawde gadacieeeeeeee
Aida - Sob 16 Kwi, 2011
Gościu lata i drze amorde. Nic więcej. Oglądałam to na lekcji j. Polskiego i zasnęłam
zachariasz - Sob 16 Kwi, 2011
Zna ktoś może jakąś dobrą książkę w klimacie filmów tarantino
BadMotherfucker - Pon 18 Kwi, 2011
"Książkę w klimacie filmu" ?
Tak się nie da - film i książka to dwa kompletnie odmienne dzieła kultury, nie ma szans żeby wrażenia z czytania książki były takie jak przy oglądaniu filmu i na odwrót.
Sprecyzuj się bardziej
suchy693 - Pon 18 Kwi, 2011
dobre kino chociaz polskie polecammmmmmmmmm
zachariasz - Pon 18 Kwi, 2011
Wiem że to trochę niedożecznie brzmi...
Nie chodzi mi zabardzo o wrażenia, co o fabułę (gangsterka itd.)
/Nie znam się zabardzo na rodzajach książek i datego użyłem tego porównania...
ko0niu - Pon 18 Kwi, 2011
niedorzecznie a Tarantino jest na tyle specyficzny, że trudno coś takiego znaleźć, szczególnie, że u niego w filmach klimat buduje wiele rzeczy, nie do odtworzenia za pomocą samego sława pisanego.
|
|