PUNK FORUM
Forum Punkowe

Koncertowe Archiwum - 10-11 Lipca 2010 - Ustka - WARHEAD FESTIVAL

100% Hate - Sob 13 Mar, 2010

He He, dopiero marzec a już mamy murowanego kandydata do żenady roku. Ktoś tak niestabilny emocjonalnie jak Grabarz, nie powinien brać się za nic poważniejszego od lepienia babek w piaskownicy. :smile:

Ciekawe ile jeszcze razy się obrazi i odwoła.

Stanzberg - Nie 14 Mar, 2010

Old Crewman napisał/a:
popierdolić na forum zawsze można
Właśnie, w tym chyba o to kaman, tak? ;-)
gooy - Nie 14 Mar, 2010

tak jak wczesniej chcialem na warheada jechac, mimo ze sklad srednio mnie porywal, tak teraz mi sie szczerze odechcialo.
ko0niu - Nie 14 Mar, 2010

to co? w raichu się napijemy w torgau, trudno.
Zigi - Pon 15 Mar, 2010

gooy napisał/a:
tak jak wczesniej chcialem na warheada jechac, mimo ze sklad srednio mnie porywal, tak teraz mi sie szczerze odechcialo.

U mnie to samo. Chyba wole na wakacje do babci bo maliny prosto z krzaczka najsmaczniejsze. A maliny są pewne- znacznie pewniejsze od festu organizowanego, odwoływanego a następnie znów organizowanego.
Aha Grabarz nie bierz tego za bardzo do siebie bo znowu odwołasz i gdzie te wszystkie panki i skiny pojadą sie najebać?

Aneta - Pon 15 Mar, 2010

musicie tak pierdolic na forum ? nie pomyślicie, że ktoś to czyta ? :zdziwienie:

:lol:

ten temat juz tak nudzi ... a tu jeszcze 4 miesiące blablania bedzie i 5 odwołań i reakywacji festu :lol:

AlterScena - Śro 07 Kwi, 2010

Zachęcam do przeczytania wywiadu:

http://punxnotdead.pl/akt...ie_nerwowo.html

Pozdro pozdro!

grabarz - Wto 18 Maj, 2010

Aneta - Wto 18 Maj, 2010

gruba baba rządzi :misiek:
ko0niu - Wto 18 Maj, 2010

z tego wszystkiego plakat i koszulki wygrywają :)
Stanzberg - Wto 18 Maj, 2010

Plakat mi się podoba od czasu kiedy została mi opisana koncepcja, natomiast co do festu jakoś nie mogę się zdobyć na żadne emocje.
grabarz - Wto 18 Maj, 2010

Cała armia malkontentów! :rotfl:

Polecam do przeczytania: "Obniżanie i umniejszanie cudzej wartości łatwiej pozwala znieść niekorzystny obraz samego siebie. Krytyka innych odwraca uwagę od własnych niedociągnięć i własnej nieudolności..."

http://facet.interia.pl/n...ntentem,864231,

Aneta - Śro 19 Maj, 2010

a kto odwolal fest ? :misiek:
Old Crewman - Śro 19 Maj, 2010

Znowu zaczynacie? :roll:
grabarz - Śro 19 Maj, 2010

A kto go stworzył?
Rotten82 - Śro 19 Maj, 2010

jeżeli będę spędzał w tym czasie wakacje nad morzem, to pewnie zajrzę, w innym przypadku odpadam, bo nie zagra nic na co by mi się chciało gibać na drugi koniec polski
ko0niu - Śro 19 Maj, 2010

a ja owszem pojadę i cena nie jest zaporowa, za każdą z tych kapel osobno w klubie w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Łodzi zapłacilibyście 20 zł. Za one way system pewnie jakieś 40 - 45. Ja z chęcią zobaczę i OWS i hackenbusha i dumbsów i podwórkowych i bachorów. Na reszcie pewnie będę żłopał piwko ze znajomymi którzy teraz kręcą nosem a tak czy siak zbiorą dupę w troki do pkpa i przyjadą. :old:
Mecenas - Śro 19 Maj, 2010

poza tym zawsze warto wypic kilka bronków nad morzem, zjeść smażoną pangę, nawdychać się jodu i sprawdzić jak bardzo zimny jest bałtyk :glupek:
Foxy 68 - Śro 19 Maj, 2010

Jak to kto stworzył Warhead? Pan Bóg, jak wszystko nie wiedziałeś?
Kto odwołał Warhead? Żydzi, nie wiedziałaś?

grabarz - Śro 19 Maj, 2010

Foxy 68 napisał/a:

I to jest słuszne podejście do sprawy! :grin:

Zigi - Śro 19 Maj, 2010

Cytat:

dokładnie :lol:
ja se lubie narzekać i bede tutaj narzekał do samego festiwalu ale i tak do zobaczenia na warheadzie :glupek:

Stanzberg - Czw 20 Maj, 2010

Ja narzekam w realu, w necie już mi się nie chce. :lol:
Wszyscy którzy mieli okazję ze mną na ten temat pogadać i tak wiedzą, co o tym sądzę.

Ryszard - Czw 20 Maj, 2010

ko0niu napisał/a:
a ja owszem pojadę i cena nie jest zaporowa, za każdą z tych kapel osobno w klubie w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Łodzi zapłacilibyście 20 zł. Za one way system pewnie jakieś 40 - 45. Ja z chęcią zobaczę i OWS i hackenbusha i dumbsów i podwórkowych i bachorów. Na reszcie pewnie będę żłopał piwko ze znajomymi którzy teraz kręcą nosem a tak czy siak zbiorą dupę w troki do pkpa i przyjadą.

:old: !

grabarz - Czw 20 Maj, 2010

Stanzberg napisał/a:
Wszyscy którzy mieli okazję ze mną na ten temat pogadać i tak wiedzą, co o tym sądzę.

W sobotę jestem w Warszawie, więc i ze mną możesz pogadać na ten temat w realu. :cancan:

Stanzberg - Pią 21 Maj, 2010

grabarz napisał/a:
Stanzberg napisał/a:

W sobotę jestem w Warszawie, więc i ze mną możesz pogadać na ten temat w realu. :cancan:
W sobotę robię sobie niestety jednodniową przerwę od pankroka, ile można chlać. :lol:
Pogadamy na Warhead. :bananik: