|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 10-11 Lipca 2010 - Ustka - WARHEAD FESTIVAL
100% Hate - Sob 13 Mar, 2010
He He, dopiero marzec a już mamy murowanego kandydata do żenady roku. Ktoś tak niestabilny emocjonalnie jak Grabarz, nie powinien brać się za nic poważniejszego od lepienia babek w piaskownicy.
Ciekawe ile jeszcze razy się obrazi i odwoła.
Stanzberg - Nie 14 Mar, 2010
Old Crewman napisał/a: | popierdolić na forum zawsze można | Właśnie, w tym chyba o to kaman, tak?
gooy - Nie 14 Mar, 2010
tak jak wczesniej chcialem na warheada jechac, mimo ze sklad srednio mnie porywal, tak teraz mi sie szczerze odechcialo.
ko0niu - Nie 14 Mar, 2010
to co? w raichu się napijemy w torgau, trudno.
Zigi - Pon 15 Mar, 2010
gooy napisał/a: | tak jak wczesniej chcialem na warheada jechac, mimo ze sklad srednio mnie porywal, tak teraz mi sie szczerze odechcialo. |
U mnie to samo. Chyba wole na wakacje do babci bo maliny prosto z krzaczka najsmaczniejsze. A maliny są pewne- znacznie pewniejsze od festu organizowanego, odwoływanego a następnie znów organizowanego.
Aha Grabarz nie bierz tego za bardzo do siebie bo znowu odwołasz i gdzie te wszystkie panki i skiny pojadą sie najebać?
Aneta - Pon 15 Mar, 2010
musicie tak pierdolic na forum ? nie pomyślicie, że ktoś to czyta ?
ten temat juz tak nudzi ... a tu jeszcze 4 miesiące blablania bedzie i 5 odwołań i reakywacji festu
AlterScena - Śro 07 Kwi, 2010
Zachęcam do przeczytania wywiadu:
http://punxnotdead.pl/akt...ie_nerwowo.html
Pozdro pozdro!
grabarz - Wto 18 Maj, 2010
Aneta - Wto 18 Maj, 2010
gruba baba rządzi
ko0niu - Wto 18 Maj, 2010
z tego wszystkiego plakat i koszulki wygrywają
Stanzberg - Wto 18 Maj, 2010
Plakat mi się podoba od czasu kiedy została mi opisana koncepcja, natomiast co do festu jakoś nie mogę się zdobyć na żadne emocje.
grabarz - Wto 18 Maj, 2010
Cała armia malkontentów!
Polecam do przeczytania: "Obniżanie i umniejszanie cudzej wartości łatwiej pozwala znieść niekorzystny obraz samego siebie. Krytyka innych odwraca uwagę od własnych niedociągnięć i własnej nieudolności..."
http://facet.interia.pl/n...ntentem,864231,
Aneta - Śro 19 Maj, 2010
a kto odwolal fest ?
Old Crewman - Śro 19 Maj, 2010
Znowu zaczynacie?
grabarz - Śro 19 Maj, 2010
A kto go stworzył?
Rotten82 - Śro 19 Maj, 2010
jeżeli będę spędzał w tym czasie wakacje nad morzem, to pewnie zajrzę, w innym przypadku odpadam, bo nie zagra nic na co by mi się chciało gibać na drugi koniec polski
ko0niu - Śro 19 Maj, 2010
a ja owszem pojadę i cena nie jest zaporowa, za każdą z tych kapel osobno w klubie w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Łodzi zapłacilibyście 20 zł. Za one way system pewnie jakieś 40 - 45. Ja z chęcią zobaczę i OWS i hackenbusha i dumbsów i podwórkowych i bachorów. Na reszcie pewnie będę żłopał piwko ze znajomymi którzy teraz kręcą nosem a tak czy siak zbiorą dupę w troki do pkpa i przyjadą.
Mecenas - Śro 19 Maj, 2010
poza tym zawsze warto wypic kilka bronków nad morzem, zjeść smażoną pangę, nawdychać się jodu i sprawdzić jak bardzo zimny jest bałtyk
Foxy 68 - Śro 19 Maj, 2010
Jak to kto stworzył Warhead? Pan Bóg, jak wszystko nie wiedziałeś?
Kto odwołał Warhead? Żydzi, nie wiedziałaś?
grabarz - Śro 19 Maj, 2010
Foxy 68 napisał/a: | Jak to kto stworzył Warhead? Pan Bóg, jak wszystko nie wiedziałeś?
Kto odwołał Warhead? Żydzi, nie wiedziałaś? |
I to jest słuszne podejście do sprawy!
Zigi - Śro 19 Maj, 2010
Cytat: | Jak to kto stworzył Warhead? Pan Bóg, jak wszystko nie wiedziałeś?
Kto odwołał Warhead? Żydzi, nie wiedziałaś? |
dokładnie
ja se lubie narzekać i bede tutaj narzekał do samego festiwalu ale i tak do zobaczenia na warheadzie
Stanzberg - Czw 20 Maj, 2010
Ja narzekam w realu, w necie już mi się nie chce.
Wszyscy którzy mieli okazję ze mną na ten temat pogadać i tak wiedzą, co o tym sądzę.
Ryszard - Czw 20 Maj, 2010
ko0niu napisał/a: | a ja owszem pojadę i cena nie jest zaporowa, za każdą z tych kapel osobno w klubie w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Łodzi zapłacilibyście 20 zł. Za one way system pewnie jakieś 40 - 45. Ja z chęcią zobaczę i OWS i hackenbusha i dumbsów i podwórkowych i bachorów. Na reszcie pewnie będę żłopał piwko ze znajomymi którzy teraz kręcą nosem a tak czy siak zbiorą dupę w troki do pkpa i przyjadą. |
!
grabarz - Czw 20 Maj, 2010
Stanzberg napisał/a: | Ja narzekam w realu, w necie już mi się nie chce.
Wszyscy którzy mieli okazję ze mną na ten temat pogadać i tak wiedzą, co o tym sądzę. |
W sobotę jestem w Warszawie, więc i ze mną możesz pogadać na ten temat w realu.
Stanzberg - Pią 21 Maj, 2010
grabarz napisał/a: | Stanzberg napisał/a: | Ja narzekam w realu, w necie już mi się nie chce.
Wszyscy którzy mieli okazję ze mną na ten temat pogadać i tak wiedzą, co o tym sądzę. |
W sobotę jestem w Warszawie, więc i ze mną możesz pogadać na ten temat w realu. | W sobotę robię sobie niestety jednodniową przerwę od pankroka, ile można chlać.
Pogadamy na Warhead.
|
|