PUNK FORUM
Forum Punkowe

Kultura & Sztuka - Filmy! Książki!

suchy693 - Czw 12 Sie, 2010

Ja zem skonczył własnie Mezczyzni którzy nienawidza kobiet STIEGA LARSSONA 633 strony ale wartooooooooo ide w kimę. :ziew:
hogata - Czw 12 Sie, 2010

633 STRONY DODAĆ 33 TO 666 :!: :strach: TY SATANISTO :!: :!: :!:
ko0niu - Pią 13 Sie, 2010

Skończyły mi się w domu książki, po powrocie do krk koniecznie idę do Domu Taniej Książki. Za 5 zł można dobrą pozycję kupić. Obecnie z braku laku wziąłem się za odrobinę fantasy. Conan tom I pana Howarda.
suchy693 - Pią 13 Sie, 2010

hogata napisał/a:
:strach: TY SATANISTO :!: :!: :!:
O tak moim BOGIEM jest SZATAN :mrgreen:
hogata - Pią 13 Sie, 2010

ko0niu napisał/a:
idę do Domu Taniej Książki
zazdroszczę,u mnie w okolicy NIGDZIE tego nie ma.genialny sklep.tania książka jest tylko w krakowie?coś mi się kojarzy,że we wrocku też
suchy693 - Pią 13 Sie, 2010

To współczuje - sklep tania ksiazka jest potrzebna jak dynx na bazarze u którego za 2 zeta mozna kupic rózne ciekawe rzeczyyyyyy .
kubarockman - Pią 13 Sie, 2010

Czasem na allegro mozna b. tanio kupic ksiazki. Nie mam internetowego konta w banku to nie kupuje, a nie chce mi sie stac w tych kolejkach, przez co ominelo mnie pare razy okazje, m. in. dziela S Kinga po 2,50zl. Z przesylka wychodzi zazwyczaj prawie dycha ale dobre i to.
suchy693 - Sob 14 Sie, 2010

Dzisiaj ogarnąłem ta powieść aż..............we łbie mi się zagotowało
ko0niu - Nie 15 Sie, 2010

Z całym szacunkiem przeczytałem kilka książek Kinga, uważam, że im późniejsze książki tym monotonniejsze i pisane na jednym schemacie. Zapyziałem amerykańskie miasteczko, przeważnie samotny/rozwiedziony facet, może być pisarz lub inny artysta. W okół tego trzonu jest tworzona cała historia. Żadnej książki jego już raczej nie kupię.
kubarockman - Pon 16 Sie, 2010

King ma lepsze i gorsze ksiazki, przeczytalem narazie z 5 ksiazek, ale tersz do niego wracam - koncza sie wakacje.
Pierwsza ksiazka jaka przeczytalem to bylo Under The Dome(najnowsza) - cos zajebistego. Pozniej byl Wielki Marsz, Carrie - dobre ale juz nie to samo. Miasteczko Salem - wykurwiste. Mimo to, od tamtej pory zrobilem sobie przerwe od stivena na rzecz czegos leciutkiego, bo juz zaczal mnie meczyc ciagle ten sam styl pisania Teraz wzialem sie za Bastion, narazie 100str przeczytalem, ale to chyba bedzie najlepsze. :* skoncze jak dokoncze "Prawo Sępów" Kresa.

ko0niu - Pon 16 Sie, 2010

Miasteczko Salem ma kurewsko biedne zakończenie. Black House jest fajny ale on to pisał na spółę z Peterem Straubem.
kubarockman - Pon 16 Sie, 2010

Biedne zakonczenie to ma Under The Dome, ostatnie 20str z checia wyjebalbym zostawiajac ksiazke bez zakonczenia. Troche to jebie na caloksztalt ksiazki.
Zakonczenie Salem moim zdaniem zajebiste...powtorzony motyw z wielkim pozarem pasowal jak ulal

heroina - Pią 20 Sie, 2010

http://www.youtube.com/watch?v=vjIBX5RrG4Q

g e n i u s z

Aneta - Pią 20 Sie, 2010

nie znam tego
suchy693 - Pią 20 Sie, 2010

Ja polecam tą
hogata - Sob 21 Sie, 2010

tego pana próbowałam tylko imię róży i zmęczyłam do połowy.ale film bardzo dobry :misiek:
Mecenas - Sob 21 Sie, 2010

baudolino jest tak wyjebiste że odważyłem się ją ukraść :oops:
heroina - Sob 21 Sie, 2010

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. policja czyta
suchy693 - Sob 21 Sie, 2010

Mecenas napisał/a:
baudolino jest tak wyjebiste że odważyłem się ją ukraść :oops:
Oi oi :lol: Mecenas no nieładnie !!!!
ko0niu - Sob 21 Sie, 2010

czytam i oczom nie wierzę. Ładne rzeczy! Najwięcej co ukradłem to jabłko w wieku lat ośmiu
suchy693 - Sob 21 Sie, 2010

UFFF dobre kino po tej szalenczej jezdzie ide spać :ziew:
Kaczma - Nie 22 Sie, 2010

taxi driver ogien ale z mlodym de niro bardziej sklada mnie dawno temu w ameryce...
suchy693 - Wto 24 Sie, 2010

Dla mnie to hicior był swego czasu. :bananik:
magdalenik - Pon 30 Sie, 2010

mam ostatnio, ...a raczej od dawna - pierdolca na punkcie książek.

różnica jest taka, że kiedyś w bibliotece pożyczałam, a teraz jestem zakochana w takiej jednej zajebiście wyposażonej księgarni.

niestety (gdyż księgarnia- drogi interes) zmieniły się moje zainteresowania, a raczej chcę pogłębić stare, a w bibliotekach nowych wydawnictw nie ma szans znaleźć.

nie wolno więc mi teraz więcej kasy dawać, bo np tak jak kilka dni temu, przepierdole wszystko w 5 minut.

i to na książki na widok których każdy normalny by zasnął zanim by jeszcze zajrzał do środka :razz:

zachariasz - Pon 30 Sie, 2010

Podajcie tytuł jakiejś zajebistej książki o anarchii no i w miarę popularnej żeby można było ją gdzieś znaleźć. :oops:

Ostatnio książkę czytałem z pół roku temu i pomyślałem żeby to zmienić jak mam trochę czasu... :grin: