|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Zwierz@k - Nie 11 Maj, 2008
rozwal napisał/a: | goclawiu? niezle zes wyladowal, przeciez tam nic nie ma Laughing Cool |
wsumie nie wiem czy to goclaw - obudził mnie motorniczy, potem wsiadlem w jakis trawmaj i wysiadlem pod domem
o co kaman z ta mapa?
heroina - Nie 11 Maj, 2008
z krakowa wróciłam zmęczona jak sam skurwysyn, ale fajnie bylo.
skakałam przez płot z kolcami, pokłułam sobie dupę, dostałam wiersz, poznałam fajnych ludzi, uchlałam się jak prosiak, pokoncertowałam, wkurwiłam się, że nie ma gdzie sobie kupic czegokolwiek do picia, bałam się balkonu przybysza, wyjebali nas z mieszkania, nie mieliśmy gdzie spac, spierdalaliśmy profilatycznie przed kibicami, zaziębiłam się, goniły mnie tukany i wróciłam pociagiem. a w kielcach czekałam godzinę na najblizszy autobus, a w zamian dostałam cudowny mandacik od pierdolonego kanara w autobusie
a w krakowie sie nie ma gdzie wysikac, kurwa
rozwal - Nie 11 Maj, 2008
zwierz juz nie wazne w sumie
ten wiersz to na pewno od przybysza
KiNdEr - Nie 11 Maj, 2008
heroina napisał/a: | a w krakowie sie nie ma gdzie wysikac, kurwa |
Na plantach zawsze stare babcie w krzaki sikają A ostatnio jedna za przystankiem
sie nie upilem, ide sie myc
Aneta - Pon 12 Maj, 2008
poniedzialek.... nudny dzien...
nic mi sie nie chce...
Zwierz@k - Pon 12 Maj, 2008
poniedzialek, chujowy dzien. se odrobie angielski i chyba pojde pobiegać....
Ryszard - Pon 12 Maj, 2008
uh, wczoraj do nocy picie, rano ciężkie zajęcia na kacu, od południa picie. za młody jestem na to, ide spac
właśnie wróciłem z biegania - ładny kawałeczek zrobiłem... a teraz jestem rozjebany na lewe sanki i chyba zamówię sobie masażystkę z telegazety
ojoj jakboli - Pon 12 Maj, 2008
Pięęękną masażystke z wąsem!
Marguz - Pon 12 Maj, 2008
po robocie w kimę i do drugiej roboty w kimę i do roboty, ahm żyć nie umierać
Bejb - Pon 12 Maj, 2008
Nic mi się nie chce! I tak od ponad osiemnastu lat!
heroina - Pon 12 Maj, 2008
zamówiłam sobie pizzę, bo dawno nie jadłam i jakaś wielka chęc zjedzenia mnie dopadła i taka ostra była cholera, że myślałam, że mi język wypali
dobre chili piecze zawsze dwa razy! pamiętaj
heroina - Pon 12 Maj, 2008
chyba mi nawet w nosie dziury powypalała.
ale była zajebista
chyba jutro tez zjem i umrę
punka - Pon 12 Maj, 2008
kurde, pizza, zjadłoby sie...ech, ale 10 zł na 2 tygodnie...eksperyment z gospodarnością będzie
Właśnie wróciłam z Kulturaliow, a właściwie z Proletaryatu, bo był to koncert najbardziej godny uwagi-tylko 7 złociszy-było dużo przestrzeni pod scena, aż sie zdziwiłam-takie pustki
Aneta - Wto 13 Maj, 2008
ile widzisz czarnych kropek?
---
Mecenas - Wto 13 Maj, 2008
żadnej
Aneta - Wto 13 Maj, 2008
Aneta - Wto 13 Maj, 2008
a to tak po porannej rozmowie mi sie przypomniało
Lolitta - Wto 13 Maj, 2008
nazik napisał/a: | Bosz |
To mało powiedziane..
Bleee... napisałam dzisiaj spr. z historii - Polska Piastów - beznadzieja.... potem uciekłam z fizyki.. żeby uczyćsię na infe... potem spr. z infy.. teraz nudze sie przy kompie.. z przedemną nauka z biologii - zwierzęta pierwouste, tkanki i rozwój zarodkowy.....
Wczoraj kulturane piwko z kolegą... Nie ma to jak dobrzy koledzy... Prznajmniej nie trace kasy...
heroina - Wto 13 Maj, 2008
zjadłam ogórkową
do pełni szczęścia mi jeszcze potrzebne rzodkiewki i cwikła
Dev - Wto 13 Maj, 2008
widziałam przed chwilą wypadek, facet potrącił kobietę na rowerze. jestem świadkiem, ale nurtuje mnie pewna rzecz. kobieta wystawiła rękę po czym wjechała na srodek ulicy celem skrętu nie patrząc za siebie, no i samochód nie wyhamował. i szczerze mówiąc nie do końca jestem pewna czyja wina: czy kobiety, która nie popatrzyła, czy kierowcy, który nie zrespektował wychylonej ręki.
a tak to dzionek był ciężki..
|
|