PUNK FORUM
Forum Punkowe

Koncertowe Archiwum - 17.04.2010 - Warszawa - PERKELE

resurrect - Śro 14 Kwi, 2010

Z powodu przedłuzenia żałoby narodowej jestesmy zmuszeni przeniesc koncert na inny termin który mamy nadzieje uda nam sie podac jeszcze dzis. Bilety zakupione w przedsprzedaży zachowuja waznosc(informacje dla osob chcacych zwrocic bilety podamy wieczorem). przepraszamy i prosimy o wyrozumiałosc.
Stanzberg - Śro 14 Kwi, 2010

Okażę wyrozumiałość jeśli drugi termin okaże się pasujący. :mrgreen:
Mówimy o najważniejszym koncercie wiosny, trochę szacunku! :lol:

Aneta - Śro 14 Kwi, 2010

resurrect napisał/a:
jestesmy zmuszeni przeniesc koncert na inny termin który mamy nadzieje uda nam sie podac jeszcze dzis

to tak na wrzesień 2017 r., tak ? ;-)

Rotten82 - Śro 14 Kwi, 2010

na 22 maja roku bieżącego
Stanzberg - Śro 14 Kwi, 2010

Z tym dwudziestym drugim maja to na razie chyba niepotwierdzone info (?)

Stanzberg napisał/a:
Z tym dwudziestym drugim maja to na razie chyba niepotwierdzone info (?)

nigdzie potwierdzenia nie znalazłem, ta data padła na forum cp/dp, a jak wiadomo to najlepsze źródło informacji koncertowych :)

ko0niu - Śro 14 Kwi, 2010

kurwaaaaa aaaaaa a ja właśnie kupiłem wczoraj bilety, tak się ucieszyłem, wszystko planowałem pod ten pierdolony weekend. :cry:

ko0niu napisał/a:
kurwaaaaa aaaaaa a ja właśnie kupiłem wczoraj bilety, tak się ucieszyłem, wszystko planowałem pod ten pierdolony weekend. :cry:

bilety możesz zwrócić, albo wykorzystać w następnym terminie, zaplanowany weekend jednak musisz zaplanować na nowo :-|

wawrzon - Śro 14 Kwi, 2010

Cytat:
ja nie jadę, nikt nie jedzie :faja:

Ryszard - Śro 14 Kwi, 2010

śmiech na sali z tym przedłużaniem.

wawrzon, ty i tak pojedziesz gdzie indziej, bo wtedy pewnie latające odchody będą grać pożegnalny koncert w karpaczu ;-)

wawrzon - Śro 14 Kwi, 2010

porównanie 666 aniołów do odchodów wypadło Ci słabo... a zazwyczaj jedzie się nie na to - na co jadą wszyscy - ale na to co bardziej odpowiada gustom muzycznym i funduszom co ?

Odwołali Wam i chuj - ja nie poszedłem na rokendroli - Wy nie idziecie na Perkeli - Koniu poszkodowany dwukrotnie :D

wawrzon napisał/a:
porównanie 666 aniołów do odchodów wypadło Ci słabo... a zazwyczaj jedzie się nie na to - na co jadą wszyscy - ale na to co bardziej odpowiada gustom muzycznym i funduszom co ?

akurat też się zastaniawiałem czy na anioły nie jechać, no ale nie widziałem wcześniej Meteorsów, a komuś kto lubi sajko chyba nie wypada;]

Ze względu na przedłużona żałobę narodowa jesteśmy zmuszeni przełożyć koncert zespołu PERKELE na sobotę 29 MAJA 2010.
Przepraszamy wszystkich za niedogodności które mogły z tego powodu wyniknąć. Bilety zakupione w przedsprzedaży zachowują swoja ważność. Osoby chcące zwrócić swój bilet proszone są o dokonanie tego w miejscu zakupu, w przypadku biletów zakupionych przez stronę progresji prosimy o kontakt mailowy z klubem.

pomyliłem się tylko o tydzień ;]
Kamyla - Śro 14 Kwi, 2010

wawrzon napisał/a:
porównanie 666 aniołów do odchodów wypadło Ci słabo

Otóż to! Rychu kryj się :evil:

Cóż jak dla mnie wiadomość o przełożeniu koncertu na 5 dni po moich maturach jest...krótko mówiąc rewelacyjna bo miałam małe wątpliwości czy cisnąć teraz...no i się rozwiały :)

Foxy 68 - Śro 14 Kwi, 2010

nowy termin jest dla mnie totalnie z dupy :? ale po przyjeciu arcyważnego telefonu mam dobry humor przed nadchodzacym weekendem - musi wystarczyc :P
ko0niu - Czw 15 Kwi, 2010

Chuj tam, dobrze, że się w ogóle odbędzie. Pobawię się przednio na Nekroparty za dwa tygodnie i tyle. Kasa za PKP w kieszeni :D
Mecenas - Czw 15 Kwi, 2010

koniu kup mi bilet na DAG :>
Ryszard - Czw 15 Kwi, 2010

W sumie to dobrze, że przełożyli... :lol:
http://wiadomosci.gazeta....w_Krakowie.html

Mecenas - Czw 15 Kwi, 2010

no fakt bez alko by się nie obyło
Foxy 68 - Czw 15 Kwi, 2010

to w sobote sie nie npijemy? :roll:
Zigi - Czw 15 Kwi, 2010

Prohibicja? To dlatego mam wolne w sobote :lol:
ko0niu - Czw 15 Kwi, 2010

dlatego przezornie umówię się na wódkę z kolegą na jutro bądź zakupię jutro.

Mecu - dobrze mogę ci kupić bilet, będę szedł w przyszłym tygodniu pewnie do Eboli to wezmę i dla ciebie.

Ryszard - Czw 15 Kwi, 2010

konik, ja się odezwę także w takim razie