|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - McDonaldy i inne KFC- nie jemy?
KiNdEr - Śro 18 Cze, 2008
Może i dobry był ale w 30 sek zjadłem , a po wyjściu z tej luksusowej restauracji byłem głodny ,,,, a tak pozatym to do końca dnia mi się nim odbijało . Pierdole już tamtędy nie jeżdże
Kamyla - Śro 18 Cze, 2008
KiNdEr napisał/a: | Opłaca się iść do kfc w 10 osób , kupić jedną pepsi i można sobie dolewać ile się chce |
Połowę "pracy" spędzam na dolewce
KiNdEr - Czw 19 Cze, 2008
Pasowało by tam wpaść z 5 litrowymi baniakami a swoją drogą mogli by taką dolewkę z browarem zrobić .
Zwierz@k - Czw 19 Cze, 2008
Cytat: | mogli by taką dolewkę z browarem zrobić . |
Mosz święty recht chopaku!
Kaczma - Czw 19 Cze, 2008
KiNdEr napisał/a: | Pasowało by tam wpaść z 5 litrowymi baniakami a swoją drogą mogli by taką dolewkę z browarem zrobić . |
ja kiedys z kumnplem cole przelalismy do 2litrowego i wielka chujnia wyszla bo wygazowalo sie po godzinie i nikt tego nie chcial pic jedynie mozesz zrobic tak z ice tea
KiNdEr - Czw 19 Cze, 2008
Nie ważne jak smakuje , jak za darmo to trzeba wynieść jak najwięcej
Myr - Czw 19 Cze, 2008
KiNdEr napisał/a: | Nie ważne jak smakuje , jak za darmo to trzeba wynieść jak najwięcej |
Święta racja
Kaczma - Pią 20 Cze, 2008
Cytat: | Nie ważne jak smakuje , jak za darmo to trzeba wynieść jak najwięcej Cool |
postuluje o założenie tematu Złote mysli Miesiąca
Pudełko gwoździ - Pon 04 Sie, 2008
W McDonaldzie nie jem, i ostatnio myślałam, żeby jakiś najazd zrobić u mnie w mieście z ekipą paru dziesięciu osób. Albo jakąś manife. Dla mnie to jest FuckDonald, bądź McShit. Nie wiem, co oni robią z tym, co jest w środku i z CZEGO w ogóle to robią. A KFC? Przynajmniej wiem co jem, ale zazwyczaj po takich ścierwach odchodzi mi ochota na cokolwiek, więc ograniczam jedzenie tego, staram się w ogóle tego nie jeść. I odganiam przyjaciół od McDonalda. "Po zjedzeniu bułki McDonalda, wysrasz całe gówno tego świata" Kto tak śpiewał? Chyba Włochaty w "Ziemi poświęcone".
Myr - Pon 04 Sie, 2008
odwalcie się od McDonalda, ostatnio jak z kumplami wracaliśmy dostaliśmy za darmo 2 cole.
Ryszard - Wto 05 Sie, 2008
Sprzedałeś się!
xkrzysiekx - Wto 05 Sie, 2008
Pudełko gwoździ napisał/a: | W McDonaldzie nie jem, i ostatnio myślałam, żeby jakiś najazd zrobić u mnie w mieście z ekipą paru dziesięciu osób. Albo jakąś manife. Dla mnie to jest FuckDonald, bądź McShit. Nie wiem, co oni robią z tym, co jest w środku i z CZEGO w ogóle to robią. A KFC? Przynajmniej wiem co jem, ale zazwyczaj po takich ścierwach odchodzi mi ochota na cokolwiek, więc ograniczam jedzenie tego, staram się w ogóle tego nie jeść. I odganiam przyjaciół od McDonalda. "Po zjedzeniu bułki McDonalda, wysrasz całe gówno tego świata" Kto tak śpiewał? Chyba Włochaty w "Ziemi poświęcone". |
KFC - wiem co jem
to forum naprawde upada już bardzo nisko
Stanzberg - Wto 05 Sie, 2008
To forum nisko upadło już dawno temu.
Xiao Mei - Wto 05 Sie, 2008
Pudełko gwoździ napisał/a: | W McDonaldzie nie jem, i ostatnio myślałam, żeby jakiś najazd zrobić u mnie w mieście z ekipą paru dziesięciu osób. Albo jakąś manife. Dla mnie to jest FuckDonald, bądź McShit. Nie wiem, co oni robią z tym, co jest w środku i z CZEGO w ogóle to robią. A KFC? Przynajmniej wiem co jem, ale zazwyczaj po takich ścierwach odchodzi mi ochota na cokolwiek, więc ograniczam jedzenie tego, staram się w ogóle tego nie jeść. I odganiam przyjaciół od McDonalda. "Po zjedzeniu bułki McDonalda, wysrasz całe gówno tego świata" Kto tak śpiewał? Chyba Włochaty w "Ziemi poświęcone". |
Najlepiej samemu ubic swiniaka, wiesz co jesz na 100% Polecam!
Myr - Wto 05 Sie, 2008
Xiao Mei napisał/a: | swiniaka |
Krówkę.
Zwierz@k - Wto 05 Sie, 2008
jak tylko ujrzałem xywe typa w nieprzeczytanych wiedziałem ze kroi sie petarda
Myr - Wto 05 Sie, 2008
Pudełko gwoździ napisał/a: | W McDonaldzie nie jem, i ostatnio myślałam, żeby jakiś najazd zrobić u mnie w mieście z ekipą |
Pan McDonald Farme miał! Ija Ija Jo!
A na tej Farmie Łysych miał Ija Ija Jo!...
Pudełko gwoździ - Wto 05 Sie, 2008
z McDonalda jem tylko kubełki, ale to rzaaaaaaaaaadko!
Świnię to co roku na święta ubijamy *_*
A krów nie jeeeeeeeem!
Pan McDonald Farme miał! Ija Ija Jo!
A na tej Farmie Łysych miał Ija Ija Jo!...
i co mam się bać ?
Zwierz@k - Wto 05 Sie, 2008
kubelki są w KFC z tego co pamiętam.
Ankaa - Wto 05 Sie, 2008
Ta dziewczyna ma racje nie czepiajcie się jej! Nie wiem jak mozecie sie przyznawac ze w ogóle tam jecie, Mcdonald to najwieksze gówno nie powinno tego być w Polsce niech spierdalają z powrotem do Ameryki, wiem że to niemożliwe ale i tak należy ich bojkotować. KFC też. I Pizza Hut
heroina - Wto 05 Sie, 2008
a może by tak... spierdalaj?
Ankaa - Wto 05 Sie, 2008
sama spierdalaj ... , chuja nie punki
Winiak - Wto 05 Sie, 2008
a czy ktoś powiedział , że tu są Panki ?
sorry pomyliło mi się z KFC jem tylko kubełki tak mi ten gówniany McDonald namieszał! xD żartuje, ale tam nie jem. W ogóle co się będę tłumaczyć, jak ktoś chce ten je, ja jestem tą co nie chcę, więc nie jem w McShicie. Ale jak to mówią : jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. A mi się to kojarzy z: Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie
|
|