|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
mortal0drug - Nie 27 Kwi, 2008
No ja chciałam do Amsterdamu albo Paryża, ale jedyne wolne hotele to takie po 4000 euro dla dwóch osób na te trzy noce. Moooooże Helsinki, a jak się nie uda to pewnie jaki¶ park rozrywki i jaka¶ impreza, buuuu... Nyndza.
Marguz - Nie 27 Kwi, 2008
buuu spierdalaj
no no wła¶nie wczoraj gadałem z kobietami i 22-23 chyba bedziemy wjeżdżać do ciebie na pełnej kurwie
nekru¶ - Nie 27 Kwi, 2008
hmm... ustrzyki tez sie tam wybieram tylko ze na stopa, ciekawi mnie ile mi zajmie czasu dojazd tam
Mecenas - Nie 27 Kwi, 2008
wracaj±c noca przez Pola mokotowskie spotkałem jeża, jak mnie zauważył zatrzymał się, fukn±ł i poszedł dalej , pierwszy raz w życiu widziałem jeża
no mysle wybieram sie z kumpela ,tylko zeby mi sie jakis obcokrajowiec nie trafil bo z nimi to tez sa przeboje
wow Twoja dobroc nie zna granic ale oki
Dev - Nie 27 Kwi, 2008
też jestem z Rzeszy, ale na łikend majowy spadam do ZMC, może znów jaka¶ zadyma wyskoczy wracam we wtorek i pewnie się przejde na jaki¶ koncert hc, bo jest. Rz-w się robi mocno hc, co chwila jakie¶ koncerty, trzeba w końcu o jaki¶ zahaczyć.
Aneta - Nie 27 Kwi, 2008
idę skosztować jakiego¶ zacnego trunku na Polach Mokotowskich
papa
Dev - Nie 27 Kwi, 2008
zatem miłej degustacji
ja za¶ siadam do ksi±żek...
Ryszard - Nie 27 Kwi, 2008
Na weekend majowy uderzam w Beskidy połazić, o!
heroina - Nie 27 Kwi, 2008
Mecenas napisał/a: | spotkałem jeża, pierwszy raz w życiu widziałem jeża |
na podkarczówce ¶migaja jeże bez przerwy.
jeden u mnie mieszka w moim prywatnym ogródku, pod moim prywatnym drewnem do kominka
i straszy mi moje koty
i łasica kiedy¶ u mnie mieszkała
nazik 22-23 maja durniu chyba bedziemy w ustrzykach
co do stopa to mi ze swidnika zajeło 8 godzin mocnozakrapianego stopa, dlugo dlugo ale w 3 osoby jechali my
łeb prosiaka! ależ sie żem nakurwił
Mecenas - Nie 27 Kwi, 2008
wła¶nie wróciłem z piłki, kurde dawno się tak nie nabiegałem, niestety nie strzeliłem bramki ale zaliczyłem za to poprzeczkę
ojoj jakboli - Nie 27 Kwi, 2008
Mecenas napisał/a: | wła¶nie wróciłem z piłki, kurde dawno się tak nie nabiegałem, niestety nie strzeliłem bramki ale zaliczyłem za to poprzeczkę |
Ależ ty zdesperowany
rozwal - Nie 27 Kwi, 2008
Mecenas napisał/a: | ale zaliczyłem za to poprzeczkę | rozumiem, ze glowa?
Ryszard - Nie 27 Kwi, 2008
A ty jak 'zaliczasz' to robisz to głow±?
rozwal - Nie 27 Kwi, 2008
ja strzelam w poprzeczki, zazwyczaj ich nie zaliczam
Mecenas - Pon 28 Kwi, 2008
wszytsko wam się z dup± kojarzy
heroina - Pon 28 Kwi, 2008
ale kac...
Mecenas - Pon 28 Kwi, 2008
nazik, tak wygl±da ta lalka co j± masz przywieĽć: http://www.dailymail.co.u...in_page_id=1811
Zwierz@k - Pon 28 Kwi, 2008
siemka panczaki.
Rzucila mnie kobita moich snow = zaliczylem bardzo szalony weekend w Trojmiescie. Zaczynam opcje "trzeĽwienie"
aurelia - Pon 28 Kwi, 2008
wypadek miałam wczoraj, przed samym Poznaniem, około 21:30, sarna nam wyskoczyla. prawy bok w aucie wgnieciony koniec jezdzenia po kraju. cały weekend majowy w Poznaniu. po maturze sie okaze co dalej.
Ryszard - Pon 28 Kwi, 2008
ech, a ja znów pijany...
Nawet sobie nie wyobrażacie jak jest teraz pięknie. Ptaszki kwil±, Słonko ¶wieci, białe obłoczki sun± spokojnie po błękitnym niebie, zimny browarek.
Dev - Pon 28 Kwi, 2008
u mnie też jest pięknie, kawka mrożona i może jaki¶ filmik wskoczy. oby na łikendzie było równie pięknie
|
|