PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2

Mecenas - Śro 02 Mar, 2011

heroina napisał/a:
dzień dobry, mam na imię artur, jestem prawnikiem, pracuję w dziekanacie i jestem pankiem

no co, pankrok jak chuj :mrgreen:

BadMotherfucker - Śro 02 Mar, 2011

Cytat:
dzień dobry, mam na imię artur, jestem prawnikiem, pracuję w dziekanacie i jestem pankiem

Kurwa leżę :rotfl:
Faktycznie chyba nie taki obraz pankroka jest utarty w głowach społeczeństwa (w mojej zresztą też nie :glupek: )

suchy693 - Śro 02 Mar, 2011

http://db.tlen.pl/temat.php?id_p=9722&id_f=64 :mrgreen: warto wiedziec dobre texty
Fikcja - Śro 02 Mar, 2011

(post został usunięty)
BadMotherfucker - Śro 02 Mar, 2011

Nie ogarniam podobnych dyskusji jak na tej stronce co podał suchy :eeek:
Nie wiem czy się śmiać, płakać czy zacząć rozkminiać ... dlatego odpalam skręta i włączam pokera :faja:

heroina - Śro 02 Mar, 2011

byłam w dziekanacie.

dlaczego tam się, do kurwy nędzy, nigdy nie da nic załatwić? :wall:

suchy693 - Śro 02 Mar, 2011

BadMotherfucker napisał/a:
Nie ogarniam podobnych dyskusji jak na tej stronce co podał suchy :eeek:
Nie wiem czy się śmiać, płakać czy zacząć rozkminiać ... dlatego odpalam skręta i włączam pokera :faja:
:lol: smiać w mordeczkę :rotfl:
Aneta - Śro 02 Mar, 2011

fokkit

dzięki wszystkim za piątek PDK :*

zachariasz - Śro 02 Mar, 2011

Wiele lat pankowałem :lol:
Aneta - Czw 03 Mar, 2011

ale właśnie w TV usłyszałam, że wierzący farmakolodzy odmawiali sprzedaży ludziom środków antykoncepcyjnych... :roll:

ale jeszcze się nie dowiedziałam gdzie..

Herr General - Czw 03 Mar, 2011

Też o tym czytałem, chodziło konkretnie o środki antykoncepcyjne i wczesnoporonne. Im dłużej w naszym kraju żyję, tym mniej mnie rzeczy dziwi :zongler:
PepsiPL - Czw 03 Mar, 2011

Mały drinek i sru na wieś :jacko:
BadMotherfucker - Pią 04 Mar, 2011

Się najebałem i chuj :misiek:

Dobranoc

Rotten82 - Pią 04 Mar, 2011

BadMotherfucker napisał/a:
Się najebałem i chuj :misiek:

słabo, ja po pijaku nie jestem w stanie zdania skleić;]

Bo pić to trzeba umieć :!:

A zwały o których mówisz to zaczynają się w piątek a kończą w poniedziałek po południu :geek:

suchy693 - Pią 04 Mar, 2011

po wczorajszym koncercie Komet[ dobrze ze za darmo] mam mieszane uczucia to juz nie moja bajka o nie ,jedynie 1 kapela Nancyregan dała radę dobry garazowy czad chociaż duzo jeszcze muszą cwiczyc .I tylko 3 łomze wypiłem :shock: trzezwosc górą :jupi:
heroina - Pią 04 Mar, 2011

Aneta napisał/a:
wierzący farmakolodzy odmawiali sprzedaży ludziom środków antykoncepcyjnych...
jak powszechnie wiadomo wśród osób wierzących, niedopuszczanie do zajścia w ciążę=aborcja. :roll:
heroina - Pią 04 Mar, 2011

wczoraj mi się jakiś gościu wjebał w samochód na parkingu, w taki sposób, że obluzował mi się zderzak. jakiś pan, który zaparkował obok mnie, w przypływie dobra spisał mi numery tego pajaca, podał dane do siebie, więc pojechałam dzisiaj z kompletem dokumentów zgłosić zdarzenie na pały.
pan palicjant zebrał dane, zrobił notatkę i wręczył mi kwit zaczynający się od "na podstawie artjakiś zawiadamiam, że przeprowadzone czynności wyjaśniające nie dostarczyły podstaw do skierowania wniosku o ukaranie (tu numer tego gościa)"
no japierdole, całe czynności wyjaśniające to było 10minut rozmowy ze mną :roll: :roll: :roll:

teraz się boję, że jak wjadę w dziurę to mi ten zderzak odpadnie :/

Oderwij zderzak i po problemie :mrgreen:
Dzemu - Pią 04 Mar, 2011

Jechac wymienic olej w samochodzie, znowu z 200 zl poleci, aj tam. Nie dobrze, a na dodatek nie chce mi sie. To mowicie ze dzis w tv bedzie wesolo, trzeba zlookac.
PepsiPL - Pią 04 Mar, 2011

Sssperdalać na ostatnie zajęcia i wypad na Bielsko Białą, zrobić rozpierdol :punk:
Rotten82 - Pią 04 Mar, 2011

Dzemu napisał/a:
Jechac wymienic olej w samochodzie, znowu z 200 zl poleci

200zł za wymianę oleju :O sam nie potrafisz? przecież to chyba najłatwiejsza rzecz związana z konserwacją samochodu

Aneta - Pią 04 Mar, 2011

I nie jesteś w jakiejś knajpie? :shock:
suchy693 - Sob 05 Mar, 2011

znowu zimno sie zrobiło i cięzko jest utrzymac w reku piwo pod sklepem :>
Herr General - Sob 05 Mar, 2011

Dzisiaj w Ustrzykach będę to zobaczę czy fuszerki nie odwaliliście :razz: