|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Irokezy
zachariasz - Śro 23 Lut, 2011
Nie rozumiem cię... to jest zwykła taśma izolacyjna
Mało która taśma ma taki klej żeby ci włosy wyrwała
Rotten82 - Śro 23 Lut, 2011
ta konkretna taśma nazywa się POWER TAPE ! najczęściej firmy pattex. nie wyrwie włosów krótkich, dlatego typ je najpierw skraca maszynką. jak masz długie włosy, to odradzam tego typu metody.
ko0niu - Śro 23 Lut, 2011
taka taśma to faktycznie powertape, koszt ok 20 zł taka porządna. faktycznie, da się nią naprawić wiele rzeczy
zachariasz - Śro 23 Lut, 2011
Można z niej zrobić też wiele ciekawych rzeczy
Aneta - Czw 24 Lut, 2011
sado maso jesteście czy co ?
Kinderpunk - Czw 24 Lut, 2011
dlugie wlosy tez by się dalo tak ułozyc zeby byl pasek i zeby były rowno wyciete przy uzyciu tasmy.
wystarczy na mokro wlosy, na tyle głowy włosy do tył ułozyć, a na czubku glowy włosy do przodu ulozyc i dopiero wtedy dawac tasme na ryj.
kurwa sam nie rozkminiam tego co napisalem, trudno .
Rotten82 - Czw 24 Lut, 2011
zauważ spryciarzu, że jak długi włos przyklei się do takiej taśmy, to zerwiesz taśmę z głowy razem z włosami
Kinderpunk - Czw 24 Lut, 2011
ale na mokro tasma tak mocno nie przyklei sie do wlosow jak sa mokre...chyba... w kazdym razie nie probowalem ale mysle ze da sie to jakos zrobic.
BadMotherfucker - Czw 24 Lut, 2011
Tobie życzę udanej próby a reszcie proponuję przyłożenie kawałka materiału do wyczesanej naprzód głowy i pomoc kolegi
zachariasz - Czw 24 Lut, 2011
Metoda trochę ryzykowna z tą taśmą...
Jemu na przykład się nie udało....
Rotten82 - Czw 24 Lut, 2011
BadMotherfucker napisał/a: | Tobie życzę udanej próby a reszcie proponuję przyłożenie kawałka materiału do wyczesanej naprzód głowy i pomoc kolegi |
chłopaki z HGW zdradzili mi kiedyś metodę, z przykładaniem do głowy paska od spodni
Szo - Pią 25 Lut, 2011
Powertape jest spoko ale po co go używać? jest tyle metod ogolenia głowy...
heroina - Pią 25 Lut, 2011
Rotten82 napisał/a: | zauważ spryciarzu, że jak długi włos przyklei się do takiej taśmy, to zerwiesz taśmę z głowy razem z włosami | do papierowej malarskiej się nie przyklei. trzeba tylko mokre włosy zaczesać do tyłu i włala.
suchy693 - Pią 25 Lut, 2011
kurcze a kiedyś wystarczało parę jajek, popiół,mydło
Kinderpunk - Pią 25 Lut, 2011
do wyciecia wlosow jajka, popiol i mydlo? d(0,O)b
Rotten82 - Pią 25 Lut, 2011
Kinderpunk napisał/a: | d(0,O)b |
no to kurwa mnie zabiłeś:O
BadMotherfucker - Pią 25 Lut, 2011
Rotten kinder do ten wyższy ze swojego podpisu
Kinderpunk - Pią 25 Lut, 2011
Hihihi . Odkryles moj sekret
Infernal - Czw 17 Mar, 2011
Używał ktoś kiedyś pomady do włosów? Potrzebuje jakiejś sprawdzonej marki którą można dostać w polsce i najlepiej za nieduże pieniądze.
Rotten82 - Czw 17 Mar, 2011
jak miałem quiffa to miałem jedną pomadę i dawała radę, ale na pewno nie była kupiona w Polsce, bo z tego co kojarzę to z danii ją przywiozłem. firmy też już nie kojarzę, ale to coś w stylu va5, albo vo5. mimo wszystko najlepiej się sprawdzał zawsze najtańszy lakier ultra strong z rossmana. a jaka fryzura cię interesuje?
Infernal - Pią 18 Mar, 2011
Taki rockabilly hair, coś jak ten typ :
Uploaded with ImageShack.us
Rotten82 - Pią 18 Mar, 2011
u mnie guma dawała radę z czymś takim bezproblemowo
Infernal - Pią 18 Mar, 2011
W takim razie zakupie przy najbliższej okazji i będę testował. dzięks
Rotten82 - Pią 18 Mar, 2011
obadaj na youtubie jak układać włosy na gumę, od cholery jest takich filmików i dla laika (o ile takim jesteś) są przydatne
Pineska - Pią 18 Mar, 2011
Najlepiej to zniesc jajo i na jajku potem wlosy postawic
|
|