|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
zachariasz - Pią 10 Gru, 2010
Jeśli minie pamięć nie myli to oglądałem dawno temu program "Rozmowy w toku" o pankowcach i skinhedach Po co robić drugi?
Foxy 68 - Pią 10 Gru, 2010
Meceno, dawaj, mozemy isc! Ubierz sie po na Herflicka, ja bede siedzial i sie slowem nie odezwe i bedzie ok. Tomesso tez będzie?
Mrs.Ilona - Pią 10 Gru, 2010
coś bym napisała na temat tych niektórych "punków" i "skinheadów" wystepujacych tam ale sie powstrzymam... bo sciany mają uszy.a Warszawa w gruncie rzeczy jest mała :p
dawaj,zapodaj! jest miesiąc ploteczek, nie bądź taka!
ko0niu - Pią 10 Gru, 2010
zachariasz napisał/a: | Jeśli minie pamięć nie myli to oglądałem dawno temu program "Rozmowy w toku" o pankowcach i skinhedach Po co robić drugi? |
Chodzi ci o tego troglodytę w bluzie awantury "100% hate punk co jak wiadomo znaczy, że nienawidzę panków na 100 procent" i słynny cytat "Jak możesz skazywać drugiego człowieka na bicie własnymi rękami" ?
Jeśli tak to to nie było w rozmowach w toku tylko w jakimś takim innym programie na TV4 chyba.
to jest klasyka
Mrs.Ilona - Pią 10 Gru, 2010
Foxy 68 napisał/a: | dawaj,zapodaj! jest miesiąc ploteczek, nie bądź taka! |
yyy...uwierz,że bym chętnie napisała :p ;D
zachariasz - Pią 10 Gru, 2010
ko0niu napisał/a: |
Chodzi ci o tego troglodytę w bluzie awantury "100% hate punk co jak wiadomo znaczy, że nienawidzę panków na 100 procent" i słynny cytat "Jak możesz skazywać drugiego człowieka na bicie własnymi rękami" ?
Jeśli tak to to nie było w rozmowach w toku tylko w jakimś takim innym programie na TV4 chyba. |
Dawno oglądałem nie wiem co to było... ale z tego co pamiętam to tamtejsi skini
byli tak samo zfrajerzeni jak ci pankowcy
Mecenas, jak będziesz na wizji to pozdrowionka się dla wszystkich z punkserwisu należą
ko0niu - Sob 11 Gru, 2010
Widzisz, małymi kroczkami przezwyciężysz swój wstręt do miast i wpadniesz w gościnę do Krakowa. Zaiste powiadam ci nazik, nie pożałujesz.
heroina - Sob 11 Gru, 2010
Mrs.Ilona napisał/a: | 3stówy płacą wiec chlania by za to było | to chyba jedynie w odcinku dla tych co się zachlewają w trupa. jak jest coś ciekawego to płacą więcej.
ostatnio se ściągamy rozmowy w toku o celulicie i rozstępach do obiadu
btw. meceno w telewizorze, to by było to
suchy693 - Sob 11 Gru, 2010
A ja wypuscilem sie na rower do parku skaryszewskiego a co tammmmmmmmmm i juz wróciłem oczywiscie
BadMotherfucker - Sob 11 Gru, 2010
WYKURWIONE zdjęcie
Dzemu - Sob 11 Gru, 2010
a u mnie pada jak jasna cholera. Jebany snieg zaczynam go miec po woli dosc.
BadMotherfucker napisał/a: | WYKURWIONE zdjęcie | tyle że nie ja je robiłem
Nazik kumple [vavamuffin] 19 grudnia graja chyba koło ciebie gdzies Zadwórze [gesi zakret] no to może z nimi podjade ,bedzie mozliwosc wypic cóóś Tera lece na Fialky
Dzemu - Sob 11 Gru, 2010
czyli nie tylko ja jutro mam kaca - nazik zycze braku kaca.
Rotten82 - Sob 11 Gru, 2010
wypiłem wczoraj z kumplem 0,5l cytrynówki przed koncertem, pomimo trzeźwości zerzygałem się 4 razy, kilka piw później i litr dalej, zrzygałem się jeszcze 2 razy, obudziłem się i się zerzygałem. kurwa mać :O jakby tego było mało jakiś typ co spał u mnie w chałpie na podłodze, zeszczał się w nocy i mi się znowu parkiet podniósł
da się hmmm ... opuścić(?) parkiet jakoś? ;/
michał ze wsi 2 - Sob 11 Gru, 2010
Rotten82 napisał/a: | O jakby tego było mało jakiś typ co spał u mnie w chałpie na podłodze, zeszczał się w nocy i mi się znowu parkiet podniósł
da się hmmm ... opuścić(?) parkiet jakoś? ;/ |
Musisz tam nasrać w to miejsce.
Dzemu - Sob 11 Gru, 2010
Rotten82 polecam Ci wysuszyc go jakos to sie opusci, najlepiej to nagrzewnica czy farelka
heroina - Sob 11 Gru, 2010
michał ze wsi 2 napisał/a: | da się hmmm ... opuścić(?) parkiet jakoś? ;/ |
zeszlifować i pomalować lakierem. innego wyjścia nie ma
BadMotherfucker - Sob 11 Gru, 2010
Nie wierzę
POLAK POTRAFI
Rotten82 - Sob 11 Gru, 2010
dojebane xD
Dzemu - Nie 12 Gru, 2010
Ja juz wiecej nie pije Mam dosc! Dopiero dochodze do zdrowia. bleee ;P
Biały - Pon 13 Gru, 2010
nazik napisał/a: | Nie mógłbym być studentem w akademiku. Daje sobie maks. miesiąc życia |
Chlałbyś tyle samo, a gdybyś studiował gdzieś dalej, to zrobiłbyś furorę w akademiku, jako dostawca alko ze wschodu
Dzemu - Wto 14 Gru, 2010
Czy wczoraj to tylko mi forum nie dzialalo ;P Czy jakis zonk wieczorem?
|
|