|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Komputery - Uzależenienie od komputera/internetu
bnr - Sob 25 Cze, 2005
Ja jestem uzaleziony od tytoniu.
Tomasso - Sob 25 Cze, 2005
Ja moze nie uzalezniony, ale "przywi±zany" - mam pewne obowi±zki. W przeciwienstwie do Yogurth-a nie zarabiam na tym mamony, czasami wrecz dokładam do "interesu"
Nie widze tez problemu, jesli miałbym odstawic siedzenie na necie/kompie na dłuzej.
cykcyk - Sob 25 Cze, 2005
Jak mi wylaczyli internet na 3 dni to nie moglem wytrzymac, normalnie mnie nosilo. Jak siedze u kogos kto ma dostep do neta to tez musze wejsc, chociaz na chwile.
Jak jestem gdzies nad jeziorem, albo cos w tym stylu to nie tesknie zbyt za netem,ale jak jestem w domu to komputer jest wlaczony non stop.
XbobsonX - Sob 25 Cze, 2005
chyba juz dosc duze
nawet od tego forum az boje sie na długo odejsc
pyza - Sob 25 Cze, 2005
Cytat: | chyba juz dosc duze Confused
nawet od tego forum Confused az boje sie na długo odejsc |
Arbuz - Sob 25 Cze, 2005
jak w domu jestem to glownie przy kompie siedze i faktycznie ciezko sie oderwac zeby zrobic cos innego, ale jak juz wyjde to nie ma takiego problemu
gooy - Sob 25 Cze, 2005
hehe pierwsza rzecza jaka robie po wyjsciu z lozka po wylaczeniu budzika jest wlaczenie kompa (chociaz od razu do niego nie siadam ).
przy kompie spedzam dosc duzo czasu, ale staram sie jak najmniej, tylko nie zawsze mam jakies inne sensowne zajecia (oczywiscie jako sensowne nie liczy sie: gotowanie, sprzatanie, zmywanie, uczenie sie itp )
bnr - Sob 25 Cze, 2005
Ja glownie siede przy kompie dlatego, ze scigam i slucham muzyke, czasem ogladam filmy.
gooy - Sob 25 Cze, 2005
hehe ja prawie wszystko robie przy kompie
gdybym mial tylko lodowke obok kompa i kibel zamiast fotela to chyba juz bym w ogole nie musial wstawac
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005
gooy napisał/a: | hehe ja prawie wszystko robie przy kompie
gdybym mial tylko lodowke obok kompa i kibel zamiast fotela to chyba juz bym w ogole nie musial wstawac |
wiesz, ze cos w tym jest...
Putin77 - Sob 25 Cze, 2005
no ja na kompie slucham glownie muzyki i utrzymuje kontakt z ludzmi z ktorymi nie moge sie w inny sposob skontaktowac ale nie raz zdarzalo sie ze nie mialem kompa przez 3-4 miesiace i jako mi to zwisalo jest to korzystam nie ma to chuj z tym sa inne rozrywki ktorymi moge zajac czas
Jules Winnfield - Sob 25 Cze, 2005
jak w domu jestem to non stop siedzę, instaluję nowe linuxy, konfiguruję sieć domow±, co¶tam grzebię w necie, słucham muzyki i ogólnie tracę czas
ale jak nie mam dostępu to trochę mi brak ale do wytrzymania swobodnie,(a jak gdzie¶ wyjadę to już zupełnie luz i nawet chwila wytchnienia ) chyba że mam jaki¶ problem z czym¶ to będę siedział przed komputerem do oporu i nic mnie sprzed niego nie wyci±gnie...
a jak nie wypali mój szczytny zamiar otworzenia/zatrudnienia się w studio nagraniowym(choć i to ze sprzętem komputerowym) to i pewnie przyszło¶ć komputerowa mnie czeka stety/niestety...
a parę lat temu non stop grałem w planeskejpy i inne arcanum i wtedy to dopiero się traciło czas
gooy - Sob 25 Cze, 2005
najter napisał/a: | gooy napisał/a: | hehe ja prawie wszystko robie przy kompie
gdybym mial tylko lodowke obok kompa i kibel zamiast fotela to chyba juz bym w ogole nie musial wstawac |
wiesz, ze cos w tym jest... |
ja tylko nie jem przy kompie jak jestem w gosciach
najbardziej mnie tylko dobija fakt ze wiekszosc czasu ktory spedzam przed kompem jest totalnie bezproduktywna
Tomasso - Nie 26 Cze, 2005
Tak Nazik jestes uzalezniony od internetu jak i wiekszosc osob na tym forum *
*wynika z tego tematu.
_ziemniook - Nie 26 Cze, 2005
gooy napisał/a: | hehe ja prawie wszystko robie przy kompie
Ja tesz baaardzo dużo czasu przed kompem spędzam, ale ja jeszcze jak±¶ lasie pod biurkiem bym musiał mieć... Chyba wiecie po co?:)
bnr - Nie 26 Cze, 2005
_ziemniook napisał/a: | Ja tesz baaardzo dużo czasu przed kompem spędzam, ale ja jeszcze jak±¶ lasie pod biurkiem bym musiał mieć... Chyba wiecie po co? |
Zeby zbierala okruchy chleba, ktore owczesniej spadly na podloge?
_ziemniook - Pon 27 Cze, 2005
bleedandroll napisał/a: | _ziemniook napisał/a: | Ja tesz baaardzo dużo czasu przed kompem spędzam, ale ja jeszcze jak±¶ lasie pod biurkiem bym musiał mieć... Chyba wiecie po co? |
Zeby zbierala okruchy chleba, ktore owczesniej spadly na podloge? |
To tesz... Niech pozbiera okruchy chleba i popije ¶wierzym, cieplutkim mleczkiem!:)
_ziemniook - Pon 27 Cze, 2005
W sumie to idem spać...
Hmm... Seksizm? Że ja niby takie my¶li nieładne mam??
Ja tam tylko o piciu cieplutkiego mleczka przez jak±¶ lasie, która klęczy pod twoim biurkiem komputerowym gdzie tu co¶ z seksizmen to ja niewiem
Martyna - Pon 27 Cze, 2005
zalosne
Dżagoda - Pon 27 Cze, 2005
Cytat: | Ja jestem uzaleziona od tytoniu. |
Łajek - Pon 27 Cze, 2005
Jak siedze w domu, to najczesciej przy kompie.
Jak gdzies wyjezdzam badz wychodze, to nie odczuwam jego braku, wiec chyba nie jest tak zle
MS - Pon 27 Cze, 2005
Martyna napisał/a: | zalosne | _ziemniook dostal ostrzezenie.
A wracajac do tematu, to ja jestem na granicy uzaleznienia od netu i od alkoholu. Tzn. naduzywam, ale potrafie zrobic przerwe, zwykle metoda przerzucania sie z jednego na drugie
Łajek - Pon 27 Cze, 2005
Yogurth napisał/a: | zrób sobie odwyk jointami i dziewczynami |
Z adziewczynami to tez chyba juz nalog
gooy - Pon 04 Lip, 2005
http://wiadomosci.wp.pl/w...edTs=1120486485
MS - Pon 04 Lip, 2005
gooy napisał/a: | http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=7562749&rfbawp=1120486485.790&redId=201577789442c94455c4c00&redTs=1120486485 | To ja juz sie wole nie leczyc
|
|