|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Ciekawe miejsca w sieci - Nowa strona na facebook.
Gryzor - Sob 02 Mar, 2013 Temat postu: Nowa strona na facebook. Zapraszam na nową strone na fb. Strona jest przeznaczona dla fanów punk, oi! itp.
link:
www.facebook.com/PunkWciazZyje
jeśli link nie działa szukać w wyszukiwarce na fb:
Punk wciąż żyje (avatar: głowa Sida Viciousa)
wajch - Sob 02 Mar, 2013
No super, na chuj mi to?
Dzemu - Sob 02 Mar, 2013
Nie omieszkam zobaczyc. Jestem bardzo ciekaw czy na biezaco czy tak aby jest bo jest!
Rotten82 - Sob 02 Mar, 2013
przejrzalem, bzdura
BiskupCzasu - Czw 28 Mar, 2013
myślę że dobra inicjatywa! zapraszam do współpracy
Szapi - Czw 28 Mar, 2013
Cytat: | Dziś o 20:00 Must be the music... Mam nadzieję że w tej edycji nie zabraknie Punkowych zespołów.
/Grx. |
so hardcore
ZŁY PUNKS - Czw 28 Mar, 2013
Gówniana stronaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rotten82 - Czw 28 Mar, 2013
Szapi napisał/a: | Cytat: | Dziś o 20:00 Must be the music... Mam nadzieję że w tej edycji nie zabraknie Punkowych zespołów.
/Grx. |
so hardcore |
miazga ;]
amnezja - Pon 08 Kwi, 2013
Jak tylko zobaczyłam Sida w miniaturce to wyłączyłam
Na co kolejna strona? Niedługo będzie ich tyle co tych z tytułem "metal, glany [wpisz dowolny wyraz]"
Wojtek_0124 - Pon 08 Kwi, 2013
Po co kolejna strona do wstawiania piosenek, które każdy zna? Trochę nie rozumiem jakie ma być przesłanie tego. Albo to ja jestem nienormalny
Rotten82 - Wto 09 Kwi, 2013
po to zeby jakis blazen ktory nigdy nie byl na zadnym punkowym koncercie (pankiregelajf to nie punk) wrzucal chujowe kawalki i czul sie jakby zbawial punk rocka i byl jego papiezem
Szapi - Wto 09 Kwi, 2013
Rotten82, you made my day
Stanzberg - Śro 10 Kwi, 2013
fanpejdż PunkWciazZyje napisał/a: | ”Nie ma nas kiedy się nie buntujemy” (Włochaty) |
Powyższy fragment to Guernica, nie Włochaty.
Życzę dwucyfrowej liczby fanów.
Dzemu - Śro 10 Kwi, 2013
Ja bywam non stop na fb, doslownie. Moge smialo powiedziec, ze ta strona nie zyje.
Rotten82 - Śro 10 Kwi, 2013
Stanzberg napisał/a: | Powyższy fragment to Guernica, nie Włochaty. |
http://www.youtube.com/watch?v=AV52hNpuC60
wlochaty jak to wlochaty, uslysza jakis slogan i od razu rozwijaja go i robia kawalek. co nie zmienia faktu, ze az musialem wygooglowac, bo plyty z ktorej ten walek pochodzi nigdy nie sluchalem
Wojtek_0124 - Śro 10 Kwi, 2013
Rotten82 napisał/a: |
wlochaty jak to wlochaty, uslysza jakis slogan i od razu rozwijaja go i robia ... |
Dokladnie. A pozniej inni usłyszą coś u "najlepszej anarchopunkowej kapeli" i slogan idzie dalej. Zresztą w prawie każdej piosence mozna znaleźć cytat Ghandiego. Dobra, ale to nie o nich temat
BiskupCzasu - Wto 30 Kwi, 2013
BiskupCzasu - Wto 30 Kwi, 2013
moi drodzy bracia w wierze: czy ten cały PANK musi być zawsze dla garstki WYBRAŃCÓW i na siłę andergrandowy? bo takie wrażenie odnoszę. zacznijmy się licytować kto ięcej koncertów ZALICZYŁ
Aida - Wto 30 Kwi, 2013
NIE CHODZĘ NA KONCERTY BO ONE SĄ BARDZO NIEBEZPIECZNE I BRUTALNE, MAMA BY SIĘ O MNIE MARTWIŁA
ZŁY PUNKS - Wto 30 Kwi, 2013
koncerty są niebezpieczne tam i pogo i w mordę mozna dostac lepiej posiedzieć przed kompem bezpieczniej
Rotten82 - Czw 02 Maj, 2013
po co mam isc na koncert, jak moge sobie sciagnac mp3 i w domu muzyki posluchac?
wajch - Czw 02 Maj, 2013
Rotten82 napisał/a: | po co mam isc na koncert, jak moge sobie sciagnac mp3 i w domu muzyki posluchac? |
Po co mam ściągać jak mogę na jutubie posłuchać i tylko podziurawić spodnie?
Wojtek_0124 - Pią 03 Maj, 2013
wajch napisał/a: | Rotten82 napisał/a: | po co mam isc na koncert, jak moge sobie sciagnac mp3 i w domu muzyki posluchac? |
Po co mam ściągać jak mogę na jutubie posłuchać i tylko podziurawić spodnie? |
Po co grac punka, jak nie umiem?
BadMotherfucker - Pią 03 Maj, 2013
Wojtek_0124 napisał/a: | Po co grac punka, jak nie umiem? |
No i w końcu dotarliśmy do pankroka
|
|