|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Polityka - Nowy super świetny podatek.
wajch - Śro 24 Paź, 2012 Temat postu: Nowy super świetny podatek.
Cytat: | PO chce wprowadzić nowy podatek, tym razem "od deszczu". Byłby on pobierany od wód opadowych spływających do kanalizacji m.in. z dachów budynków. Wszystko po to, aby ratować gminne budżety. |
Dzisiaj przeczytałem coś takiego na którejś ze stron internetowych. Na tyle nie wierzyłem w to, że musiałem wygooglować więcej stron z tym rodzajem informacji.
No kurwa ja tego nie rozumiem. Będzie trzeba budować wklęsłe dachy! Są jeszcze jakieś absurdalne podatki?
suchy693 - Śro 24 Paź, 2012
żadna nowość juz pare gmin w Polszy to wprowadziło
Uranusa - Pią 22 Lut, 2013
O LOL to jest wręcz takie głupie że aż śmieszne
ludzie srajcie na to, nie płaćcie tych podatków, na prawdę. System stara się zrobić wam wodę z mózgu
wajch - Sob 23 Lut, 2013
Uranusa napisał/a: | O LOL to jest wręcz takie głupie że aż śmieszne
ludzie srajcie na to, nie płaćcie tych podatków, na prawdę. System stara się zrobić wam wodę z mózgu |
jee, walka z systemem nie płacąc podatków,a potem dług rośnie i zabiorą dom, smutek. Nie posłuszeństwo obywatelskie to mógł przeprowadzać Mahatma Gandhi bo Ciebie to zamkną najwyżej
Szapi - Sob 23 Lut, 2013
Nie płaćcie żadnych podatków najlepiej! Żadnych składek! Niczego! A potem nie miejcie lekarza, domu, niczego! Po co wam cokolwiek, skoro będziecie wreszcie wolni i szczęśliwi! (chyba w niebie, czy gdzieś tam...)
|
|