PUNK FORUM
Forum Punkowe

Giełda i ogłoszenia - Lekcje gitary elektrycznej wezmę

Anka_p - Wto 29 Lis, 2011
Temat postu: Lekcje gitary elektrycznej wezmę
Szukam kogoś kto mnie poduczy na gitarce (moje klimaty punk, rzecz jasna, reggae, ska). Chodzi mi o solówki, te wszystkie hammery, pulle itd., których dalej nie ogarnęłam, coś o efektach, lekko o teorii. Gram jakieś 2-3 lata, radzę sobie, ale zaczyna mi się nudzić to co gram i co próbuję pisać. Fajnie jakby ktoś miał doświadczenie grania w jakiejś kapeli. A i jeszcze, żeby ktoś grał LEPIEJ niż ja bo jakoś tam już gram. Jakby co, to od razu na maila: annapiech_poland@wp.pl
Anka_p - Wto 29 Lis, 2011

A no i Warszawa :) Bo tego nie dodałam :P
PepsiPL - Wto 29 Lis, 2011

Jakbym potrafił grać, Ty byś mieszkała bliżej, no i pokazała rzecz obowiązującą na tym forum przy pierwszym wpisie, to bym mógł to uczynić.
Także noo.. :oops:

k_u_dlaty - Śro 30 Lis, 2011

PepsiPL napisał/a:
no i pokazała rzecz obowiązującą na tym forum przy pierwszym wpisie
(pokaż cycki) :bananik: :misiek:
Konan - Śro 30 Lis, 2011

chcesz grać punka? 3 akordy chyba umiesz :lol:
Zwierz@k - Śro 30 Lis, 2011

Konan napisał/a:
3 akordy chyba umiesz

jak chcesz grać punkopolowy łomot dla pryszczatych gimnazjalistów, to może wystarczy.

Punk nie jest trudną muzyką (w porównaniu do innych jej gatunków), ale w/g mnie sprowadzanie go do trzech akordów jest w chuj krzywdzące :-|

Szymix - Czw 01 Gru, 2011

Zwierz@k napisał/a:
Punk nie jest trudną muzyką (w porównaniu do innych jej gatunków), ale w/g mnie sprowadzanie go do trzech akordów jest w chuj krzywdzące :-|

o to to!

Konan - Czw 01 Gru, 2011

Zwierz@k napisał/a:
jak chcesz grać punkopolowy łomot dla pryszczatych gimnazjalistów, to może wystarczy.

toz to zart byl :glupek: