|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Giełda i ogłoszenia - Lekcje gitary elektrycznej wezmę
Anka_p - Wto 29 Lis, 2011 Temat postu: Lekcje gitary elektrycznej wezmę Szukam kogoś kto mnie poduczy na gitarce (moje klimaty punk, rzecz jasna, reggae, ska). Chodzi mi o solówki, te wszystkie hammery, pulle itd., których dalej nie ogarnęłam, coś o efektach, lekko o teorii. Gram jakieś 2-3 lata, radzę sobie, ale zaczyna mi się nudzić to co gram i co próbuję pisać. Fajnie jakby ktoś miał doświadczenie grania w jakiejś kapeli. A i jeszcze, żeby ktoś grał LEPIEJ niż ja bo jakoś tam już gram. Jakby co, to od razu na maila: annapiech_poland@wp.pl
Anka_p - Wto 29 Lis, 2011
A no i Warszawa Bo tego nie dodałam
PepsiPL - Wto 29 Lis, 2011
Jakbym potrafił grać, Ty byś mieszkała bliżej, no i pokazała rzecz obowiązującą na tym forum przy pierwszym wpisie, to bym mógł to uczynić.
Także noo..
k_u_dlaty - Śro 30 Lis, 2011
PepsiPL napisał/a: | no i pokazała rzecz obowiązującą na tym forum przy pierwszym wpisie | (pokaż cycki)
Konan - Śro 30 Lis, 2011
chcesz grać punka? 3 akordy chyba umiesz
Zwierz@k - Śro 30 Lis, 2011
Konan napisał/a: | 3 akordy chyba umiesz |
jak chcesz grać punkopolowy łomot dla pryszczatych gimnazjalistów, to może wystarczy.
Punk nie jest trudną muzyką (w porównaniu do innych jej gatunków), ale w/g mnie sprowadzanie go do trzech akordów jest w chuj krzywdzące
Szymix - Czw 01 Gru, 2011
Zwierz@k napisał/a: | Punk nie jest trudną muzyką (w porównaniu do innych jej gatunków), ale w/g mnie sprowadzanie go do trzech akordów jest w chuj krzywdzące |
o to to!
Konan - Czw 01 Gru, 2011
Zwierz@k napisał/a: | jak chcesz grać punkopolowy łomot dla pryszczatych gimnazjalistów, to może wystarczy.
Punk nie jest trudną muzyką (w porównaniu do innych jej gatunków), ale w/g mnie sprowadzanie go do trzech akordów jest w chuj krzywdzące |
toz to zart byl
|
|