|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Wasze miasta(dzielnice)
MACKOddz - Wto 29 Lis, 2011 Temat postu: Wasze miasta(dzielnice) Z opowiadań mojego kuzyna słyszałem że w moim miescie kiedyś(ponad 10 lat temu) były 2 dzielnice punków i skinów,
nie dało sie swobodnie chodzic po calym miescie bo za to ze miszkałes gdzie indziej mogłes zostać pobity
często zdarzało sie ze grupa osób przychodziła na inna dzilnice i biła pojedyńcze osoby a wtedy wszyscy łapali za bejsbole i łańcuchy i szli pomagąc kolegom
czy u was też tak było czy to moje miasto było inne
Opisujce tez swoje przygody ze skinami (jak chcecie)
sXe HC - Wto 29 Lis, 2011
kawkader - Wto 29 Lis, 2011
U mnie w mieście bitwę prowadzą kibice Apatora (klub żużlowy) i Elany (klub piłkarski) . Słyszałem kiedyś, że na tej dzielnicy panują Ci, a na tamtej inni, choć chyba nikt nie wie do końca jak to jest.
suchy693 - Wto 29 Lis, 2011
U mnie tylko bili się w sklepie mięsnym o................mięso i inne wedliny ale to nie byli ani skini ani panki
suchy693 napisał/a: | w sklepie mięsnym o................mięso i inne wedliny |
to u Was maja coś takiego???
Nawet sklepy z żywnością wegetariańską są a co u was braki w zaopatrzeniu mięsnym też
suchy693 napisał/a: | sklepy z żywnością wegetarińską |
Ludziom to juz sie w dupie przewraca! My tu głodujemy a oni mięsa nie chca jesc
Ale za to wpieprzaja slimaki,małże,przepiórcze jajka itp to jest schiza dopiero
Marchin - Wto 29 Lis, 2011
Nasze Miasta Oi!
A co do samego tematu to nie słyszałem o czymś takim jak dzielnice panków czy skinów we Wrocławiu. Jest za to u nas osiedle cyganów - Brochów.
wajch - Wto 29 Lis, 2011
U mnie to jest dzielnica, ale dresów. Tam jest tak chyba od zawsze. Raz przejeżdżałem to dresiki okładały jakiś samochód sztachetami
k_u_dlaty - Śro 30 Lis, 2011
u mnie to jest takie wielkie 'miasto' i taką mamy różnorodność, że parę dresików i kilku odmieńców (nie pedałów) się znajdzie
Zwierz@k - Śro 30 Lis, 2011
u mnie ponoć też kiedyś było tak, że był jeden kwadrat zamieszkany w dużej mierze przez łysych. Ale nie wiem czy zdarzały się takie wojny gangów rodem z nju jork siti opisane przez autora tematu. I szczerze w to wątpie.
Marguz - Czw 01 Gru, 2011
Ano był kiedyś placyk skinheadów w jednej dzielnicy, toczyły się bójki pewno jak wszędzie, ale tak jak Zwierzak napisał, wojny gangów - hehe... no way
Rotten82 - Czw 01 Gru, 2011
u nas była miejscówka, gdzie się panki zbierały i czasem naziole robili naloty, choć z mizernym skutkiem. później wprowadzono tam prohibicję i nikomu się nie chciało latać 200 metrów dalej do sklepu, panki przestały tam przychodzić, później większość z nich przestała pankować i pankrok w częstochowie umarł ;]
sXe HC - Czw 01 Gru, 2011
Rotten82 napisał/a: | pankrok w częstochowie umarł ;] |
Świeć Panie nad jego Dupą
Dzemu - Czw 01 Gru, 2011
U mnie to hmmm dzielnic nie ma Czy ktos ma pojecie gdzie jest i jaka dziura jest Żuromin ;/
suchy693 - Czw 01 Gru, 2011
Rotten82 napisał/a: | pankrok w częstochowie umarł ;] | Ale tam punkrocka nigdy nie było- był Muniek i t.love alternative tylko
Konan - Czw 01 Gru, 2011
ja mieszkam w największym zadupiu, nie ma to tamto tu o skinach nawet nie słyszeli, a mnie mają za sataniste
Rotten82 - Pią 02 Gru, 2011
Dzemu napisał/a: | Czy ktos ma pojecie gdzie jest i jaka dziura jest Żuromin ;/ |
chodziłem do klasy z typem z żuromina i z tego co opowiadał, to swego czasu dość sporo było tam punków i metali. nawet byłem tam u was kiedyś
Artex - Pią 02 Gru, 2011
W Łodzi ciężko jest spotkać Skina, a jeszcze gorzej Punka (ja jestem połączeniem )
Nie wiem czy kiedyś byli tu Skini, bo długo w Łodzi nie mieszkałem.
Ale myśl,ę że wszystko da się nadrobić ;>
Pozdrowienia dla Oi!owców z Łodzi i z całej Polski
Punk's & Skins
suchy693 - Pią 02 Gru, 2011
Artex napisał/a: | W Łodzi ciężko jest spotkać Skina, a jeszcze gorzej Punka (ja jestem połączeniem )
| To ty jak Cyborg jestes
Artex - Nie 04 Gru, 2011
A Oi! ?
kawkader - Nie 04 Gru, 2011
Artex napisał/a: | A Oi! ? |
Nie skumałeś stary, ale przywykniesz.
Artex - Nie 04 Gru, 2011
Yyy? ;D
Możesz mi wytłumaczyć? ;D
kawkader - Nie 04 Gru, 2011
Krótko mówiąc, padłeś ofiarą wszechobecnej tutaj ironii.
|
|