Stanzberg - Pon 21 Lis, 2011 Będę oczywiście. ![]() Budyń - Śro 30 Lis, 2011 Już tylko dwa dni do koncertu. Nie mam pewności, czy tłocznia się wyrobi z płytą - mam nadzieję, że tak. Natomiast namawiam na sam koncert tym bardziej, że będzie to prawdopodobnie pożegnanie dwóch Spiritowych muzyków, więc też zapewne i cześć kawałków będzie można usłyszeć ostatni raz przed dłuższą przerwą - nie wszystko wyobrażam sobie grane na jedną gitarę np. Co więcej - na tym koncercie będą numery, które być może w repertuarze pojawią się po raz pierwszy i ostatni. suchy693 - Czw 01 Gru, 2011 ano i ja wpadne !!! ![]() suchy693 - Sob 03 Gru, 2011 Wrazenia; Narescie Warsaw Dolls dało zajebisty koncert z nowym gitarzysta nowa jakośc ,szybsze granie lepsze brzmienie .Spirit of 84 ci kolesie też są niezli tylko [sorry Budyn ![]() ![]() Stanzberg - Nie 04 Gru, 2011 De La Core to niestety coś między Comą a Myslowitz, szkoda. Spirit of 84 zajebiście, płyta też bardzo dobra. Znowu trochę przebobrzyliśmy na afterze. ![]() suchy693 - Nie 04 Gru, 2011
![]() ![]() Budyń - Nie 04 Gru, 2011 Jestem zadowolony ![]() ![]() Stanzberg - Czw 08 Gru, 2011 I przepraszam za paprotkę. ![]() ![]() ![]() Budyń - Czw 08 Gru, 2011 Na szczęście doszła już do siebie, tylko ziemi jej muszę dokupić ![]() Aneta - Sob 10 Gru, 2011 Zawsze Stan ''zaznaczasz'' u Budynia swoją obecność ![]() Koncert spoko |