|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Albumy polskie - Warsaw Dolls demo "Mistrz Konsolety Ucieka"
Stanzberg - Wto 22 Mar, 2011 Temat postu: Warsaw Dolls demo "Mistrz Konsolety Ucieka"
Przed Państwem pierwsze demo zespołu Warsaw Dolls pt. "Mistrz Konsolety Ucieka": trzy okładki, trzy akordy, celne teksty trzy po trzy. Razem: tylko 9 zł.
Realizując hasło: "ludziom dobrej roboty – rozrywka i humor" przygotowaliśmy dla Państwa: artystyczny program. Wydana DIY płyta CD-R zawiera 11 utworów melodyjnego punk rocka 77 ze szczyptą glamu, prawie cały aktualny repertuar zespołu. Na deser dwa covery: UK Subs i Blood For Blood. Wydanie w kartoniku z książeczką z tekstami.
Nakład limitowany - 200 szt., w wydaniu tej płyty nie uczestniczył żaden wydawca, instytucja, ani organizacja.
Premiera demówki odbędzie się 9 kwietnia w Radiu Luxembourg, Warszawa.
Oprócz Warsaw Dolls zagrają: Dumbs, The Coiots i Striptiz, cena wstępu: 6 zł.
Od tego dnia będzie można ją zamawiać pod adresem: warsawdolls@o2.pl
Wkrótce na myspace numer promocyjny.
Jazzda!
Aneta - Wto 22 Mar, 2011
już tak szybko dajesz w świat ?
to ja se na digarta dam : >
Stanzberg - Wto 22 Mar, 2011
Koleżka potwierdził mi odbiór okładek, to co mam czekać.
suchy693 - Wto 22 Mar, 2011
Szacun foty biore 2 od razu i flamaster [wiesz juz po co ]
Aneta - Wto 22 Mar, 2011
to weź trzy
*
Czyli że już tu jadą ?
dałam se kilka Waszych fot, a co ;> http://www.facebook.com/a...37890&aid=21340
*
Foxy 68 - Wto 22 Mar, 2011
kolejna wydawnicza chujnia
Z tymi okładkami będzie tak jak mi dałeś cynk wcześniej czy zmiana koncepcji? Bukuj mi 4 sztuki. bo mam chętnych na obczyźnie
Zwierz@k - Wto 22 Mar, 2011
Ślub mam coprawda dopiero w sierpniu , a weseleisko we wrześniu, ale zabukuj mi jakieś te wasze ce3deki. W prezencie ślubnym rzecz jasna
Stanzberg - Wto 22 Mar, 2011
Foxy 68 napisał/a: | kolejna wydawnicza chujnia
Z tymi okładkami będzie tak jak mi dałeś cynk wcześniej czy zmiana koncepcji? Bukuj mi 4 sztuki. bo mam chętnych na obczyźnie | Przepraszam bardzo, ale jesli będzie chujnia, to na pewno nie wydawnicza.
Wyjaśniam raz na zawsze wątpliwosci: te 3 okładki są w jednym, sprytnym kartoniku, i wyłącznie od właściciela zależy którą chce mieć na wierzchu.
PS: Foxi, ale na release przyjeżdżasz....?
Rotten82 - Wto 22 Mar, 2011
pozycja obowiązkowa, mogę już prosić o odłożenie jednej płytki?
Foxy 68 - Wto 22 Mar, 2011
Stanzberg napisał/a: |
PS: Foxi, ale na release przyjeżdżasz....? |
Ochujałeś? Za daleko mam.
Nie wiem czemu miałbym nie przyjść... jak wszystko pojdzie po mojej mysli to tego dnia zostane filmowcem poraz pierwszy w życiu a jesli efekt tego uznam za sensowny to i czesciej bede musial przychodzic na dansingi. Ale jest plus bo wtedy bym nie pil
ko0niu - Wto 22 Mar, 2011
Stan, jedną rezerwuje. Koniecznie z okładką a'la 999.
Rotten82 - Wto 22 Mar, 2011
ko0niu napisał/a: | Koniecznie z okładką a'la 999. |
Stanzberg napisał/a: | te 3 okładki są w jednym, sprytnym kartoniku, i wyłącznie od właściciela zależy którą chce mieć na wierzchu. |
ko0niu - Wto 22 Mar, 2011
nie przeczytałem jestem leniwy
Aneta - Śro 23 Mar, 2011 Temat postu: :misiek:
Foxy 68 napisał/a: |
Ochujałeś? Za daleko mam.
Nie wiem czemu miałbym nie przyjść... jak wszystko pojdzie po mojej mysli to tego dnia zostane filmowcem poraz pierwszy w życiu a jesli efekt tego uznam za sensowny to i czesciej bede musial przychodzic na dansingi. Ale jest plus bo wtedy bym nie pil |
co Ty ostatnio taki olewczo-kąśliwy?
Foxy 68 - Śro 23 Mar, 2011
nie wiem, chyba kryzys wieku średniego dla wszystkich,ktorzy najważniejszego nie przeczytali: będe
BadMotherfucker - Czw 24 Mar, 2011
Zamawiam 3 sztuki, prosiłbym pocztą bo nie mam jak się pojawić w stolicy.
Daj znać to na pw adres podam
Stanzberg - Czw 24 Mar, 2011
Płyty można zamawiać od 9.04, zacznę wysylać namiary pewnie 2 dni później.
Najlepiej proszę napisać na adres warsawdolls@o2.pl
Stanzberg - Czw 24 Mar, 2011
Na myspace do sprawdzenia numer promocyjny demo: "Warsaw Miasto Punków" >>>>>>>> http://www.myspace.com/warsawdolls
Przy okazji możecie odsłuchać wersję "Zróbmy disorder" który znajdzie się na składance Food Not Bombs.
PepsiPL - Czw 24 Mar, 2011
Stan... nie chce być nie miły, czy być skurwysynem.. przed posłuchaniem sądziłem, że, jak to mówią ludzie "pewno będzie kicha, chuj w dupę, kiła i mogiła"... no więc nie czekałem za długo i przesłuchałem Warsaw miasto punków. No i dochodzę do wniosku, że... NIESAMOWICIE POZYTYWNY PRZEKAZ!! niosą Wasze melodyje!! MADA FAKA JEEE!!! Zajebiście! Czekam na swoją porcję CD od Ciebie!!! Wypas! .
Na MEBP Feście macie z tym porwać wszystkich pankÓw do tańca "pogopogo"! Nie macie wyjścia cholery!! .
Dobra robota, ajm łejt na więcej!
maliniak - Czw 24 Mar, 2011
Zamawiam jeszcze jedną sztukę do Krakowa!
Rotten82 - Czw 24 Mar, 2011
Stanzberg napisał/a: | Przy okazji możecie odsłuchać wersję "Zróbmy disorder" który znajdzie się na składance Food Not Bombs |
disorder to jakaś potrawa?
electropunk - Czw 24 Mar, 2011
no podoba mi się promocyjny kawalek
disorder jeszcze lepszy ale to już znane i od dawna sluchane
Nie chce mi się zastanwaiać i myśleć co dokladnie mi ta muzyka przypomina ale dla mnie brzmi dosyć świeżo i autentycznie i nieszkodzi że jest technicznie i brzmieniowo niedoskonale ale przez to ma swój pankowy urok
Kolorowa okladka zajebista
Aneta - Pią 25 Mar, 2011
electropunk napisał/a: | Kolorowa okladka zajebista |
Stanzberg - Pią 25 Mar, 2011
Dzięki za pozytywne opinie, szczególnie ucieszył mnie post electropunka, który chyba go pisał ze słownikiem ortograficznym – prawie zero błędów – brawo!
@Rotten:
Disorder przyrządza się z dobrze opieczonych radiowozów polanych benzyną i drobno tłuczonego szkła. Szczególnie dobrze smakuje podczas antyszczytów i dni chaosu, podaje się z dobrze schłodzonym piwem i winem.
bladaczka - Pią 25 Mar, 2011
muzycznie kawałek mnie ani ziębi ani grzeje,ale tekst naprawdę spoko. nie mój klimat a jednak podoba mi się bardzo
|
|