PUNK FORUM
Forum Punkowe

Albumy polskie - Warsaw Dolls demo "Mistrz Konsolety Ucieka"

Stanzberg - Wto 22 Mar, 2011
Temat postu: Warsaw Dolls demo "Mistrz Konsolety Ucieka"

Przed Państwem pierwsze demo zespołu Warsaw Dolls pt. "Mistrz Konsolety Ucieka": trzy okładki, trzy akordy, celne teksty trzy po trzy. Razem: tylko 9 zł.
Realizując hasło: "ludziom dobrej roboty – rozrywka i humor" przygotowaliśmy dla Państwa: artystyczny program. Wydana DIY płyta CD-R zawiera 11 utworów melodyjnego punk rocka 77 ze szczyptą glamu, prawie cały aktualny repertuar zespołu. Na deser dwa covery: UK Subs i Blood For Blood. Wydanie w kartoniku z książeczką z tekstami.
Nakład limitowany - 200 szt., w wydaniu tej płyty nie uczestniczył żaden wydawca, instytucja, ani organizacja.

Premiera demówki odbędzie się 9 kwietnia w Radiu Luxembourg, Warszawa.
Oprócz Warsaw Dolls zagrają: Dumbs, The Coiots i Striptiz, cena wstępu: 6 zł.
Od tego dnia będzie można ją zamawiać pod adresem: warsawdolls@o2.pl

Wkrótce na myspace numer promocyjny.
Jazzda!

Aneta - Wto 22 Mar, 2011

już tak szybko dajesz w świat ? :D

to ja se na digarta dam : > :misiek:

Koleżka potwierdził mi odbiór okładek, to co mam czekać. :cool:
suchy693 - Wto 22 Mar, 2011

Szacun foty biore 2 od razu i flamaster [wiesz juz po co ] :mrgreen:
Aneta - Wto 22 Mar, 2011

to weź trzy :mrgreen:

*
Czyli że już tu jadą ? :D
dałam se kilka Waszych fot, a co ;> http://www.facebook.com/a...37890&aid=21340

*

Foxy 68 - Wto 22 Mar, 2011

kolejna wydawnicza chujnia :wall:

Z tymi okładkami będzie tak jak mi dałeś cynk wcześniej czy zmiana koncepcji? Bukuj mi 4 sztuki. bo mam chętnych na obczyźnie :old:

Zwierz@k - Wto 22 Mar, 2011

Ślub mam coprawda dopiero w sierpniu , a weseleisko we wrześniu, ale zabukuj mi jakieś te wasze ce3deki. W prezencie ślubnym rzecz jasna :razz:

Foxy 68 napisał/a:
kolejna wydawnicza chujnia :wall:
Z tymi okładkami będzie tak jak mi dałeś cynk wcześniej czy zmiana koncepcji? Bukuj mi 4 sztuki. bo mam chętnych na obczyźnie :old:
Przepraszam bardzo, ale jesli będzie chujnia, to na pewno nie wydawnicza. :idea: :razz: :grin:

Wyjaśniam raz na zawsze wątpliwosci: te 3 okładki są w jednym, sprytnym kartoniku, i wyłącznie od właściciela zależy którą chce mieć na wierzchu. :old:

PS: Foxi, ale na release przyjeżdżasz....? :>

Rotten82 - Wto 22 Mar, 2011

pozycja obowiązkowa, mogę już prosić o odłożenie jednej płytki? :)
Foxy 68 - Wto 22 Mar, 2011

Stanzberg napisał/a:

PS: Foxi, ale na release przyjeżdżasz....? :>

Ochujałeś? Za daleko mam.

Nie wiem czemu miałbym nie przyjść... jak wszystko pojdzie po mojej mysli to tego dnia zostane filmowcem poraz pierwszy w życiu :cool: a jesli efekt tego uznam za sensowny to i czesciej bede musial przychodzic na dansingi. Ale jest plus bo wtedy bym nie pil :limo:

ko0niu - Wto 22 Mar, 2011

Stan, jedną rezerwuje. Koniecznie z okładką a'la 999.
Rotten82 - Wto 22 Mar, 2011

ko0niu napisał/a:
Koniecznie z okładką a'la 999.

Stanzberg napisał/a:
te 3 okładki są w jednym, sprytnym kartoniku, i wyłącznie od właściciela zależy którą chce mieć na wierzchu.

ko0niu - Wto 22 Mar, 2011

nie przeczytałem jestem leniwy :oops:
Aneta - Śro 23 Mar, 2011
Temat postu: :misiek:
Foxy 68 napisał/a:

Ochujałeś? Za daleko mam.

Nie wiem czemu miałbym nie przyjść... jak wszystko pojdzie po mojej mysli to tego dnia zostane filmowcem poraz pierwszy w życiu :cool: a jesli efekt tego uznam za sensowny to i czesciej bede musial przychodzic na dansingi. Ale jest plus bo wtedy bym nie pil :limo:

co Ty ostatnio taki olewczo-kąśliwy?

Foxy 68 - Śro 23 Mar, 2011

nie wiem, chyba kryzys wieku średniego :roll: dla wszystkich,ktorzy najważniejszego nie przeczytali: będe ;-)
BadMotherfucker - Czw 24 Mar, 2011

Zamawiam 3 sztuki, prosiłbym pocztą bo nie mam jak się pojawić w stolicy.
Daj znać to na pw adres podam

Stanzberg - Czw 24 Mar, 2011

Płyty można zamawiać od 9.04, zacznę wysylać namiary pewnie 2 dni później.
Najlepiej proszę napisać na adres warsawdolls@o2.pl

Stanzberg - Czw 24 Mar, 2011

Na myspace do sprawdzenia numer promocyjny demo: "Warsaw Miasto Punków" >>>>>>>> http://www.myspace.com/warsawdolls
Przy okazji możecie odsłuchać wersję "Zróbmy disorder" który znajdzie się na składance Food Not Bombs.

PepsiPL - Czw 24 Mar, 2011

Stan... nie chce być nie miły, czy być skurwysynem.. przed posłuchaniem sądziłem, że, jak to mówią ludzie "pewno będzie kicha, chuj w dupę, kiła i mogiła"... no więc nie czekałem za długo i przesłuchałem Warsaw miasto punków. No i dochodzę do wniosku, że... NIESAMOWICIE POZYTYWNY PRZEKAZ!! niosą Wasze melodyje!! MADA FAKA JEEE!!! Zajebiście! Czekam na swoją porcję CD od Ciebie!!! Wypas! :) .
Na MEBP Feście macie z tym porwać wszystkich pankÓw do tańca "pogopogo"! Nie macie wyjścia cholery!! :D .
Dobra robota, ajm łejt na więcej!

maliniak - Czw 24 Mar, 2011

Zamawiam jeszcze jedną sztukę do Krakowa! :>
Rotten82 - Czw 24 Mar, 2011

Stanzberg napisał/a:
Przy okazji możecie odsłuchać wersję "Zróbmy disorder" który znajdzie się na składance Food Not Bombs

disorder to jakaś potrawa? :limo:

electropunk - Czw 24 Mar, 2011

no podoba mi się promocyjny kawalek
disorder jeszcze lepszy ale to już znane i od dawna sluchane
Nie chce mi się zastanwaiać i myśleć co dokladnie mi ta muzyka przypomina ale dla mnie brzmi dosyć świeżo i autentycznie i nieszkodzi że jest technicznie i brzmieniowo niedoskonale ale przez to ma swój pankowy urok
Kolorowa okladka zajebista

Aneta - Pią 25 Mar, 2011

electropunk napisał/a:
Kolorowa okladka zajebista

:glupek:

Stanzberg - Pią 25 Mar, 2011

Dzięki za pozytywne opinie, szczególnie ucieszył mnie post electropunka, który chyba go pisał ze słownikiem ortograficznym – prawie zero błędów – brawo!

@Rotten:
Disorder przyrządza się z dobrze opieczonych radiowozów polanych benzyną i drobno tłuczonego szkła. Szczególnie dobrze smakuje podczas antyszczytów i dni chaosu, podaje się z dobrze schłodzonym piwem i winem. :cool:

bladaczka - Pią 25 Mar, 2011

muzycznie kawałek mnie ani ziębi ani grzeje,ale tekst naprawdę spoko. nie mój klimat a jednak podoba mi się bardzo :smile: