|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 12.02 - Olsztyn - Jelonek
Nina.E - Sob 12 Lut, 2011 Temat postu: 12.02 - Olsztyn - Jelonek nie wiem czy mnie z aniego nie skarcicie wkoncu to nie punk raczej ale tez dobra muzyka ktos sie wybiera? jak tak to moze do zobaczenia !
http://www.youtube.com/watch?v=6Udold4Pj6s
Dzemu - Sob 12 Lut, 2011
napewno na 11 marca na Cele do zobaczenia!
Nina.E - Sob 12 Lut, 2011
no tak pewnei tez pojde no i dezerer za tydzien !
Mecenas - Sob 12 Lut, 2011
nie znałem tego, niezłe - kiedys była w kielcach kapela w podobnych klimatach - Ankh
BadMotherfucker - Sob 12 Lut, 2011
Nie lubię takiej muzyki
Wierzę że smyczki można lepiej wykorzystać
sHo - Sob 12 Lut, 2011
Mecenas napisał/a: | nie znałem tego, niezłe - kiedys była w kielcach kapela w podobnych klimatach - Ankh |
bo to jest koleś z Ankh
Nina.E - Nie 13 Lut, 2011
bylam i powiem wam że to jest cos genialnego kocham punk ale jelonek na zywo bezcenne!
suchy693 - Nie 13 Lut, 2011
A ciagle taka duchota w Andergrandzie czy mają juz wentylatorki ze tak spytam
Nina.E - Nie 13 Lut, 2011
a kiedy tam byles? byl remont jest wiecej miejsca i nie ma duchoty. fakt ze lokal wyglada raczej do remontu niz po ale jest ok, bylam tam na kilka koncertach i mi sie podobalo teraz zmienilam stancje i mieszkam bardzo blisko andera wiec penwei czesciej tam zajrze
suchy693 - Pon 14 Lut, 2011
spoko byłem rok temu ,bardziej uczeszczałem do Sowy/Boomtowna ,no jakby nie było 4 lata przyjezdzałem do Olsztyna ,piękny czas miłosci
Nina.E - Pon 14 Lut, 2011
jest kilka miejsc do których lubię chodzić, ander, luzak, sarmata wcześniej molotov w sowie rzadziej za drogo na moją biedną referencko-studentkową kieszeń
suchy693 - Pon 14 Lut, 2011
Pewnie jest wiecej ciekawych miejsc ,lubie to miasto ma swój klimat nie ma co no i znam jak własna kieszeń .Chociaz juz nie bywam tyle razy w roku co kiedys
Nina.E - Pon 14 Lut, 2011
to jak bedziesz w ol moze bedzie Ci dane mnie ujrzec:)
|
|