PUNK FORUM
Forum Punkowe

Koncertowe Archiwum - 12.02 - Olsztyn - Jelonek

Nina.E - Sob 12 Lut, 2011
Temat postu: 12.02 - Olsztyn - Jelonek
nie wiem czy mnie z aniego nie skarcicie wkoncu to nie punk raczej ale tez dobra muzyka :) ktos sie wybiera? jak tak to moze do zobaczenia ! :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=6Udold4Pj6s

Dzemu - Sob 12 Lut, 2011

napewno na 11 marca na Cele do zobaczenia!
Nina.E - Sob 12 Lut, 2011

no tak pewnei tez pojde no i dezerer za tydzien ! :)
Mecenas - Sob 12 Lut, 2011

nie znałem tego, niezłe - kiedys była w kielcach kapela w podobnych klimatach - Ankh
BadMotherfucker - Sob 12 Lut, 2011

Nie lubię takiej muzyki :hmm:
Wierzę że smyczki można lepiej wykorzystać

sHo - Sob 12 Lut, 2011

Mecenas napisał/a:
nie znałem tego, niezłe - kiedys była w kielcach kapela w podobnych klimatach - Ankh

bo to jest koleś z Ankh

Nina.E - Nie 13 Lut, 2011

bylam i powiem wam że to jest cos genialnego kocham punk ale jelonek na zywo bezcenne!
suchy693 - Nie 13 Lut, 2011

A ciagle taka duchota w Andergrandzie czy mają juz wentylatorki ze tak spytam :old:
Nina.E - Nie 13 Lut, 2011

a kiedy tam byles? byl remont jest wiecej miejsca i nie ma duchoty. fakt ze lokal wyglada raczej do remontu niz po ale jest ok, bylam tam na kilka koncertach i mi sie podobalo teraz zmienilam stancje i mieszkam bardzo blisko andera wiec penwei czesciej tam zajrze
suchy693 - Pon 14 Lut, 2011

spoko byłem rok temu ,bardziej uczeszczałem do Sowy/Boomtowna ,no jakby nie było 4 lata przyjezdzałem do Olsztyna ,piękny czas miłosci :lol:
Nina.E - Pon 14 Lut, 2011

jest kilka miejsc do których lubię chodzić, ander, luzak, sarmata wcześniej molotov w sowie rzadziej za drogo na moją biedną referencko-studentkową kieszeń
suchy693 - Pon 14 Lut, 2011

Pewnie jest wiecej ciekawych miejsc ,lubie to miasto ma swój klimat nie ma co no i znam jak własna kieszeń :mrgreen: .Chociaz juz nie bywam tyle razy w roku co kiedys :sad:
Nina.E - Pon 14 Lut, 2011

to jak bedziesz w ol moze bedzie Ci dane mnie ujrzec:)